Benden 10 yaş küçük biri instagramda sürekli birileri ekliyor onunla irtibatımı aniden kestim doğruyu bulduğumu düşünüyorum sizce?

Kendisi mahalleden ailem ailesini tanıyor anneme de beni beğendiğini söylemiş beni kendisi instagramda ortak komşu çocuklarından bulup ekledi annem vefat etti onun için yazdı filan derken benimle konuşmaya başladı. Beni beğendiğini söyledi ve ailesine de beni istemelerini söylemiş komşumuza gelip gidiyorlar annesi ablası komşumuza söylemiş ve ben bu çocuğa yaşının küçük olduğunu heves olduğunu söylüyorum anlamıyor beni rahatsız etmiyor ama ille de ben seni istiyorum diyor ama bir bakıyorum takip ettiği kişi sayısı iki günde 3 kız artmış bende bunu söyledim ve her şey normalmiş gibi konuşmaya devam ettim bu birden bire bazen ortadan kayboluyor yazıcam diyip yazmıyor sonra yazıyor filan eski madde bağımlısı tedavi oldu ama ben inanmıyorum ve bende zaten instagramı çok kullanmıyordum profilimi sildim yüzüne kapanmış oldu. Birde telinde arıza varmış 2 aydır beyfendi annesinin telini kullanıyormuş niyeyse whatsapptan değilde instagramdan yazıyor hep ben inanmıyorum bence sevgilisi var ve beni de cinsel obje olarak görüyor evlenirim sonra başka kızlarla takılırım filan. Artık arkadaş olarak bile komşu da olsa konuşmayi düşünmüyorum annesini ve kardeşini filan tanıyorum ama muhattap olmayacağım istemiyorum
Benden 10 yaş küçük biri instagramda sürekli birileri ekliyor onunla irtibatımı aniden kestim doğruyu bulduğumu düşünüyorum sizce?