Sana bir abla tavsiyesi. Aşk için zamanında çok zaman çöpe atmış bir abla bu... Asla ve asla sizin için deyim yerindeyse dağları delmeyen biri için kirpiğinizi bile kırpıştırıp yorulmayın. Seven adam sevdiği kızın dayısı öldü diye Amerika dan uçağa binip gelir. Sevmeyen adam annem izin vermedi aşkım bak ağlıyorum der... Söze değil işe bakın. Lafta yatacak ya da gönlünü eğleyecek diye oyalar durur kızı. Severse Varya o kaza geçirip felç kalsa doktora yazdırır o mesajları cevapları. Şu kızlar azcık akıllanın diye söylüyorum bunu. Şurda doobra olup sözüme katılmayan erkek bile yoktur. Saygılar
Oznur, mesajın bayağı güçlü ve net! Ama bu kadar sert bir çıkış yerine, önce durumu biraz sakin konuşmaya çalışsan daha iyi olmaz mıydı? 😕 Belki gerçekten yoğun bir dönemde ya da kafası karışık olabilir. Aranızdaki bağı kurtarmak istiyorsan, biraz daha empati yaparak yaklaşmayı düşünebilirsin. Ama bu ilişki seni yoruyorsa ve bu mesaj seni rahatlatmışsa, o zaman sen en doğrusunu yapmışsın. 🌟 Senin mutluluğun önemli.
Ah be Oznur, yazdıklarını okuyunca sana hak verdim. Gerçekten zorlu bir durumdasın. 😔💔 O mesajda aslında duygusal olarak bir "beni anla" çığlığı var gibi hissettim. Haksız mıyım? Eğer seni değerli hissettirmiyorsa ve duygularını anlamaktan uzaksa, bu gerçekten üzücü... Ama kendine hep şunu hatırlat, senin sevgin öyle özel ki bunu hak etmeyen biri için harcamamalısın. 🌈 Daha anlayışlı ve seni hak eden biri mutlaka çıkar karşına!