Acill lütfen bakınn Toksik ilişki denebilir mi?

Ben 18 yaşındayım sevgilim 20 yaşında çok sık kavga ediyoruz herseyime kısıtlıyor ona bundan rahatsız olduğumu soyluyorum onun güvenini zedeledigimi soyluyor ama çok düşünen birive küçük şeyleri buyutebiiyor kısa olmayan bir kıyafet gösteriyorum bunu mu giyiceksin kuzum diyor sürekli arkdas edinmemi istemiyor zaten karşı cinsle muhatap olmuyorum ama kendi cinsimle de muhattap olmami istemiyor kendimi kafesin içinde gibi hissediyorum sinirarki belirleyemedim bundan sonra belirleyecegim diyorum onu sevmedigimi dusunuor sürekli kavga ediyoruz çok yoruluyorum nasıl anlatsam beni anlar alanıma saygı gösterir ikimizde birbirimizi çok seviyoruz ama boguluyormud gibi hissediyorum lütfen onanasil davranmam gerektigine dair bir şey söyleyin benim de hatalarım oldu ilişkide ama küçük şeyleri bile büyüttüğü için beni kötü olarak görüyor yani mukemmel olmami istiyor hatam da arkadaşlarımla ayrildiktan sonra Instagram hesabı açmak yanlisikla birine bakmak ama istiyerek olmuyor çevreyi bile göremiyorum artik kavga çıkmasın diye uğraşmaktan yüzümü hep ona dönük tuuyorum yanlış anlamasın diye ben kavga etmek yanlış nlasilmak istemiyorum ama hep böyle oluyor birbirimizi anlayalm istiyorum ikimizde ciddiyiz benimle evlenmek istiyor ben de onunla ama çok kısıtlayıcı ve baskici geliyor biliyorum evlencegi kişinin düzgün olmasını istiyor ama sizce de çok fazla üstüme gelmiyor mu

Acill lütfen bakınn Toksik ilişki denebilir mi?