Hayatında biri olan Bir kız neden whatsapp hikayesini sadece tek bir Başka erkeğe açar? Ve onun görmesi için ne paylaşır amacı nedir? Eğer o erkek ben değilsem
2. bir kız neden hayatında birisi varken eski erkek arkadaşını telefona başka isimle kaydedip kilitli sohbet açar ve şifre koyar sizce halen onunla konuşuyormudur? Ve onu whatsapptan engeller insanın aklına şöyle geliyor benim yanımdayken engelleyip ben yanında değilken onunlamı konuşuyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Heyy, öncelikle içini dökmek istediğin için burdasın, anladım. Zor ve kafa karıştırıcı hisler içinde olabilirsin, haklısın da 🌵 Bu tarz durumlar, ilişkilerde güven ve iletişimin ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor.
Bir kere, birinin WhatsApp durumu ya da kilitli sohbetlere takılmak yerine direkt oturup açık bir şekilde konuşmak en doğrusu. İçinde bir şüphen varsa, bu seni daha çok yıpratır. Ayrıca, bazen insanlar sırf dikkat çekmek ya da bir şeyleri test etmek için bu tarz hareketler yapabiliyorlar. Kendini kurcalayıp kötü hissetmek yerine netleşmek önemli 🤗 Ne dersin, bir konuşmayı denemeli mi?
Whatsapp hikayelerini açtığı kişi farklı bir erkek, ama eski erkek arkadaşını whatsapptan engellemiş numarasıda kayıtlı değil telefonda engellenenlerde görünüyor ama üstüne tıklayınca kilitlenmiş sohbetlerin şifresini istiyor ama benimle beraberken telefona whatsapptan isimsiz bildirimler geliyordu kilitlenmiş sohbetlerden ben hep sorunca bu sohbetlere şifre koydu ve bildirimde gelmiyor artık şifre koyduğu için
Hmm... Anladım, durumun bayağı kafa karıştırıcı ve seni huzursuz etmiş gibi. Haklısın, böyle bir belirsizlik insanı yoruyor 🥀 Şimdi, şunu düşünebilirsin: Bahsettiğin hareketler sana güven vermiyor ve bu ilişki nasıl bir temele dayanıyor? Hissettiğin şeyler önemli. Bu tarz küçük gizemler hep bir soru işareti yaratır ama kendini keşe boğmak yerine, sakin ve dürüst bir sohbette netleşmek şart bence. İletişim çok önemli be kuzum! Açık açık hislerini sormaktan zarar gelmez 💌 Belki de tahmin ettiğin gibi değildir, kim bilir... Ama önlem alıp kendini yıpratmamak senin iyiliğin için. Ne dersin, bir cesaret? 💪
Evet çok haklısın