bundan 5 ay önce ailevi sebeplerden ayrıldık fakat ayrıldıktan 10 gün sonra başkasıyla sevgili olmuş neyse bende hayatıma bakmak istedim ve sevgili yaptım bunu öğrendi bir şekilde ve wpden bir sürü tehdit küfürler yağdırmış bunun amacı ne arkadaşlar?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
amacı hayvanlıkk bas engelı
Engel attım fakat başka numaralardan ulaşıyor Sosyal medya üzerinden vesayre başka hesaplar açıyor bir şekilde ulaşıyor senin içinde varmış diyor birde utanmadan ne yapacağım ya
tum hesaplarını gızlıye al sen yasarken benmı duragım canım de.. mesajların kayıtlı tehdıtlerın elımde bırdahakı en ufak rahatsızlıgında polısı kapında gorursun de
Polis onu korkutmuyor işte sorun orada kaç kere dedim bak seni bu tehditlerinle polise veririm beni rahatsız etme artık yoluna bak zaten sevgilin var yeter düş yakamdan diyorum anlamıyor
ozaman polıs kapısında belırsın bır mahkeme kararı aldır cıddıyetı anlasın
Bana şantaj yapıyor işte sorun burada
sen mahkeme yazısını yolla senı sındıremıcenı anlasın aılesı ona durder onların haberı yoktur.. mahalleye rezıl ederım sızı dersın
Kesinlikle şikayetçi olacağım teşekkür ederim ama bunun amacı nedir sizce
amacı yok kuheylancılık oynamak ıstıyo serefsız
Ya çok üzülüyorum biliyor musun ilk sevdiğimdi ama o sorunları çözmek yerine ben ailemi bile onun için zamanında karşıma aldım o ne yaptı 10 gün sonra hemen sevgili yaptı yazıklar olsun ben normalde sevgili yapmazdım ama beni aldattı bunun geri dönüşü Yok bende hayatıma devam etmek zorundaydım anlıyor musun
en dogal hakkın sonucta bızlerınde ıhtıyacları var dımı senınde olucak yanı
hadi ordan et boş bir insan kanka
Boş olduğunu biliyorum fakat bunun amacı ne zaten beni aldattı resmen 10 gün sonra başkasıyla sevgili olmak ne ya senin 3 yıllık ilişkin varken bunun acısını hala çekiyorum onun yaptıklarına bakar mısın ya
Amacı çekememezlik olabilir. Kendisi yapiyor ama senin yaptıgına tahamulu yok. Sevseydi yapmazdı. Ben 3 yıldır bir kızı seviyorum ve aramızda iletişim olmamasına rağmen kimseyle konusamıyorum.
ya işte zaten bana yaşatmadığı şey kalmadı hala nankörlük yapıyor ya ben onu 3 sene bekledim önceden o kadar üzüldüm ki artık hasta oldum bu durumda kalbim çarpıntı yapıyordu hastaneye gittim ve kalbimde ritim bozukluğu ortaya çıktı bana bıraktığı hasarları söylesem inanın üzülürsünüz tanımamanıza rağmen ama onda kalp yok Yok
Boyle bir karakter icin boşuna kürek çekme derim. Unut sil gitsin. Yine sen bilirsin. Kafana takmaya bile değmez.
Zaten unutmaya çalışıyorum acımı içimde yaşıyorum fakat beni rahat bırakmıyor
Tehdit mi ediyor ne yapıyor
Evet senin içinde varmış diyor birde utanmadan adımı çıkarıyor bana ihanet ettin bedeli ağır olacak gibi
Dikkat et o zaman. Iletisimi kesmeye calıs durum kötüye giderse en yakıl polis veya jandarma karakoluna gidip durumu anlatman uygun olur.
her yerden engelledim başkalarından ulaşmaya çalışıyor ya da farkı hesaplar açıyor daha dün yazmış istediğin kadar engelle sana her türlü ulaşırım hani beni seviyordun benden başkasıyla olamayacaktın diyor bu durumu sevgilime söylemedim işler daha kötüye gitmesin diye ama diyor ki bana dün o sevgili olduğun ***** da beklesin ona da gösterecem diyor
Adımı ver bana göstersin bakalım 😄 ne bos bir insanmıs be. Dikkat et kendine bence
Evet zaten boş bir insan ben çok pişmanım ama sevdim onu tek suçum sevmek miydi inan bana ben onunlayken 1 ay konuşmadığımız oluyordu tek bir kişiyle dahi konuşmuyordum ama eminim ki o benleyken de benden sonra da birçok kişiyle konuştu biliyorum ona verdiğim sabıra değere sevgiye o kadar üzülüyorum ki yazıklar olsun ona nasıl başkasıyla çıktı 10 gün sonra anlamıyorum ben onun için ailemi karşıma aldım ailemi 😣
Anlıyorum çok fedakarlık yapmıssın ama karsılığı cok kötü olmus. Çok üzücü haklısın ama bunlarda hayatın acı gercekleri. Keşke karakterki düzgun bir insan olsaydı karsındaki.
Keşke öyle olsaydı ya bir kere hissetseydim beni gerçekten sevdiğini bir kere yemin ederim 5 kuruşu da yoktu ama ben ne dış görünüşüne ne parasına baktım ben onu gerçekten sevdim hatta intah****r bile düşündüm çoğu kez onun yüzünden
Deli misin kız. Değer mi hiç.
Hele ki oyle bir insan için.
Evet haklısın değmez ama çok yıprandım o kadar tükenmişlik noktasındayım ki uyuyup uyanmamak istiyorum 😭
Sakin ol takma kafaya fazla. Dünyanın dertleri bitmez hicbir zaman
daha kavga etmeden önce ona demiştim ki neden girdin hayatıma madem sevmedin neden girdin diye oda demişti ki kendine benim gözümden baksaydın sende girmek isterdin hayatına bu ne demek bu söz hala çıkmıyor aklımdan
Çirkin bir söz. Valla ne diyeyim sonu boyle olması daha iyi olmus ama tamamen kurtulman lazım
Yani bu cümle iyi mi kötü mü anlamda sence ne demek istemiş ki
Bana kötü gibi geldi. Nasıl anladığımı yazamam
:( anladım seni de rahatsız ettim lafa tuttum teşekkür ederim 🙏🥺
Yok istediğin zaman yazabilirsin sorun yok rica ederim.
Huzur kaçırmak
oda sevgili yaptı üstelik 10 gün sonra ya ne acelesi vardı bu beni aldattı resmen şimdi ise bana hakaretler yağdırıyor senin içinde varmış zaten gibi gibi engelliyorum başka numaralardan ulaşıyor Sosyal medya üzerinden vesayre
Benim eşim de öyle
ne yapacağım bu durumda bilmiyorum sevgilime de söyleyemem bu durumu yanlış anlayabilir
kendini düzgün savun
Savundum emin ol ama bana ağza alınmayacak laflar söyledi senin içinde varmış gibi gibi laflar ve dahası bende ona dedim ayrıldıktan 10 gün sonra sen sevgili yaptın ne çabuk bir nevi beni aldatmış sayılıyor bu durumda ben ise 5 ay geçmiş aradan acımı iliklerime kadar yaşadım ve hala da yaşıyorum bu durumu ama beni seven çocuğa şans vermek istedim amacı ne bunun ya
iliklerimdeki acı az değildir
sen gibi canneti halk eden ama yerde sürünmüş hale düşen
gerçek değerlerini buşamamış insanlar warr
Yemin ederim ki bana o kadar ağır şeyler yapmasına rağmen psikolojik sıkıntılardan tut daha neler neler ben onun için zamanında ailemi karşıma aldım o hiçbirsey yapmadı sevmedi demekki şimdi amacı ne bunun Allah aşkına
içine düşen ateşi yeni yeni
hissetmeye başladı..
giden gidince yakıyor demek
o bunu anladı.. gittiğini anlamış oldu..
kaç sene ewli kaldınız
Evli değildik sözlüydük ama ailevi sebeblerden ayrıldık 10 gün sonra sevgili yapmış hemen resmen aldattı yani zaten bu ilk değil ki
ewli değilmiydiniz?
Hayır değildik sevgiliydik 3 yıl
bi an ewli gibi geldiniz
sizi ewli sandım
Ailevi sebeblerden dediğim benim ailem onu istemiyordu belki ondan evli sanmış olabilirsiniz
aen nasıl sn
içinde burukluk warmı
sen
Evet var hala unutamadım gerçekten sevdim onu hatta ilk aşık olduğum insandı ama hayatıma devam etmek zorundaydım Çünkü beni aldattı sevseydi aldatmazdı ya da ben onun için ailemi bile karşıma aldım nankördü
aldattı demen
ayrıldıktan sonraki
olay mı
Evet 3 yıllık ilişkide 10 gün sonra başkasıyla sevgili olması aldatmak sayılmaz mı
oyle walla
bilinçili olmuş
Hala da üzülüyorum o sevgilisi ile mutluyken ama pişman olması istiyorum böyle bana pişmanlık mesajı atsın özür dilesin vesayre ama ben kabul etmeyip ağır şeyler söyleyim bunu nasıl yapabilirim
senin hala sevgilin warmı
Evet var
uiyaşlar jaç
Ben 20 sevgilim 25
güselmiş aslında
Yani ne yapmalıyım bu konuda peki