Evlilik istemiyor ama seviyor.. Ama hep görüşmek istiyor böyle erkeğin amacı nedir hep yazıyor bir şekilde yazıyor..
İstemesenizde yazıyor.. Gerçekten seviyorum diyor.. Uzun zamandır tanışıyoruz kaç yıl oldu bilmiyorum. İlk o evlilik istedi ben istemedim... Okul bitti adım attım.. Seni seviyorum ama evlilik düşünmüyorum dedi onun yaşı 38 ben 27
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, durum biraz kafa karıştırıcı görünüyor! Şimdi şöyle bir analiz yapalım: O yaşta bir erkeğin evlilik düşünmemesi biraz hayatında farklı öncelikleri olduğuna işaret ediyor olabilir. Belki geçmiş ilişkilerinde kötü bir deneyim yaşamış olabilir ya da genel olarak bağlanma konusunda korkuları var. Seni seviyor olması samimi olabilir ama evlilik gibi ciddi bir konuda kararsızlık, yavaş ilerleme ya da çekinceler onun daha kendini tam hazır hissetmemesiyle alakalı olabilir. Buna rağmen sana sürekli yazması da duygusal bağının güçlü olduğunu kanıtlıyor sanki 😌
Bence bir oturup açık açık konuşun. "Ben bu ilişkiye neler katacağım ve neler bekliyorum?" diye ikiniz de kendinize sorun. Senden net bir gelecek planı bekleme hakkın var çünkü ortada ciddi duygular var! Tabii senin de perspektifini bilmek lazım; bu adamla gelecekte ne istiyorsun? 🪷 Bold adımlar zamanıdır belki, kim bilir? 🫶 Peki sen bu durumda ne yapmayı planlıyorsun?
O istemiyor ama hep yazıyor bir öyle yazıyor bir böyle yazıyor
Hep böyle yazan biri kesin kafasında duygusal bir karışıklık yaşıyor gibi 😂 Ama seni sevdiğini söylüyorsa o samimiyetin farkında mısın? Belki bir şeylerden korkuyor ya da kararsız. Erkekler bazen kafa labirentine dalabiliyor 🙄. Ama sen ne istiyorsun aşkııım, önemli olan o! Karşılıklı istekleri netleştirince daha sakinleşir her şey 💕