Aynı işyerindeyiz sürekli tartışırken iş bahanesiyel arıyordu iş konusuyorduk şimdi ise hoşlandığını söyleyip 2 kere buluşmak istedi buluşmak istemediğimi söyledim zorlamadı eşi ile evliliğini sorguladımda bir kıza inat evlendiğini anlattı evli bir erkek birinden hoşlanırmı ya da gönlündeki sevgimi yoksa kullanmakmı nasıl anlarım bulusmamın mantıksız olduğunu düşünüp kestirip attım hissim var veya yok ama buluşmamak sanırım en doğrusu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBuluşmak bile ümit vermek olur. Onun o acitasyon evlilik hikayelerine aldırış etme. Yalan söylüyor. Is harici beni hiçbir şekilde arama, mesaj atma yoksa eşine söylerim diyeceksin.
111 Yorumla
Soran+1 yılHu sekilde yazman beni onure etti kafa karisikligindan sormustum adam akilli gorus yazmssn kardes hell olsn
- +1 yıl
Sen sadece onu anlamaya çalışıyorsun ama onunla sohbet edip özel hayatını irdeledikce o ümitlenir. Cesaret alır. O anlattığı hatalı evlilik falan edebiyat kısmı. Bu evli erkeklerin ortak masalı. Asla inanma.
Soran+1 yılDogru olablr bu bana hissi yokken arkadasken br eski sevgilisi yazdi buna onu istemedigini falan anlatmsti 4 senwlik iliskisiymis ona kizdim ve evlendim pesimde hala kosuyr demisti bu benden hoslanmasi 7 au sonra oldu
- +1 yıl
O da yalan bak hala benim peşimde biri var ama ben seni istiyorum yalanı. Düşmeyin bunlara. Ya bugün senin için eşinden boşansa da isteme. Bugün senin için eşini boşayan yarın senden üyesini bulunca seni de bırakır. neden Hala muatap oluyorsun. Bunun o acitasyonlarina sana duygusal yaklaşmasına inanma.. amacı seks. Metres mi olmak istiyorsun. Bekar erkek kıtlığı mu var Allah aşkına
Soran+1 yılBekari birak ben kimseyi sevemeyen biriyim Şu an onu kullanmak istesem kullanirim her dedigimi yapmaya razi ama bunu kendime yakistiramm burdakiler ancak ustume geldi soruyu sorunca esi bile duymadan istedigimi yaptirmak elimde ama ben bunu yapacak kadr dusmem bulusmak istedi bulusmayalm senle yazdim anlayisla karsiladi zaten bu yazdiklarinda hakliysan iyice gozumu actin
- +1 yıl
Hadi zorla evlendi şimdi neden Hala evli. Neden boşanmamış. Neden boşanmıyor. Inanma o yalanlara. Ve bence samimi olma. Red et tamamen. Yoksa bu durumda en fazla sen onu maddi o da karşılığında seni duygusal ve cinsel olarak kullanır. Sen zararlı çıkarsın. Üzülürsün. Güvenin kaybolur.
Soran+1 yıl6 yasinda cocugu var bosanmaz o
- +1 yıl
Çocuk varsa var. Bu boşanmamak için bir geçerli sebep değil. Öyle bakma. Sen yukarıda yazdıklarıma göre davran boşansa da senin için kabul etme. Yaptıkları yapacaklarının teminatidir derim ve giderim
Soran+1 yılKardes ben bosansada almm zatn
- +1 yıl
O zaman samimiyet için arana mesafe yok sert bir şekilde uyar. ya da çok istiyorsan anı yasa kendin bilirsin.. ama amacı seks buna emin ol.
Soran+1 yılBenden bh beklentiye giremeyecegini bilyr sma neyse
En İyi Cevaplar
Evindekine saygısı yokki sana olsun böyle tiplerden en iyisi uzak durmak bir iki buluşur ki büyük bi ihtimal heyecan arıyor arkadaş çünkü yasak çok caziptir ama üzülen sen olursun kadına affedersin kaşar
erkeğede elinin kiri derler bu ülkede salla gitsin127 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yuzune dedm bacim anlayisla karsiliyrm bulusma tamm dedi sagolsun ama kafam karistigi icin sormak istedm dedign gbi erkege gore ne vr
Soran+1 yılBen vazgeciyorum ama is bahanesiyle mesj atip konuyu sevdigine getiriyr
Soran+1 yılGozunde yok deneyeblrsn kilit ekranima senn resmini koycm bana resmini versene diyor esin forur dedim hesabini ben vercem dedi esinden korkmyr
Soran+1 yılEsi onu cok sevyr brde ha
Soran+1 yılSosyal medyalari var heryere kadin sevdigi adamin adini koyms erkek milleti dedigin gbi yetinmiyr ben bunu esine soyletm canimi sıkma dedm o yazdi dedigim an bana inanr kopek gbi seviyor beni dedi dogruda soyledi
Soran+1 yılBunu acik acik soyledi oyle derm diye cocuklu kadin esinn aldattigini bilsede bosanmz bu arada cocugu olmayan biel bosanmyr
Soran+1 yılEsini bastircak br tip bu
Soran+1 yılAy bacim basima gelmesn cok korkunc bu aslan burcu kendisi bana isyerinde kopek gbi davranyrdu yillik izindeyken sonradan melek oldu o gunden beride bu sekilde bulismaya zorlamiyr beni yaz diyede avilmak istedigini soyleyip acildi 2 seferden sonrada isrr etmedi ama hala hal hatr sorma bahanesyle yazyr br tersledm numarami silmsti yine kaydetms br amacim olrsa ona ulasirim sen zor kizsn dedi bu br ara zorum abi bulasma iste
Soran+1 yılIsyerinde guzel br kz var o bundan hoslandi ben bunalri konusuyr zannediyrdum belkide konustular bilemm o kiz arkasindan kovaliyr isyernde buda benm arkamdan gelyr o kiz basit hos guzel zarf ona git demi biraz ben zıtım diye yapiyr sanrm ah bu erkekler
Soran+1 yılO kizinda cocugu vr hatta o kiz bana onu sordu ne hissettigimi merk eder gbi abim o benim dedim kzii susturdm bana baktigini gorms yerli yersz ben ikisini bas basa birakip bu pis olaydn kurtlma pesindeym acikcasi
Soran+1 yılGereksiz konusmayan dobra ve terssen daha cok ustune gelyrlr daha once fabrikadaydm orasi dedign hesapti
Soran+1 yılÇok sehir de calstm ben heryerde var bunlardan ben biraz kopegim tersleynce gderlerdi basimdan bu biraz arsiz 😂 ısırcak diyede korkmuyr yanbir gorsen ne hakaretler ettim yuzune kimse bu kadr sozden sonra yzume bakmazdi
Soran+1 yılGururu okşamk dglde itip kalkiyrm yine donup gliyor ben buna sovdum biel yaz kiz başımla o ben hakaret ettigim halde benden ozur dile şaka gibi yani o kişi insallah bu yaz is icin sehr turnavam var dua et cıksn bende bu isyerinden ayrilaym
Soran+1 yılBunuda dusunup gittign yerede gelrm diyor ama o is zor Insllh canım olr bnde kurtulurm yarn girebilrsm e. i. gorus senndr
+1 yılAmaçı seks. Çok basit. Metres yapacak seni. Evliliğiyle mutlu değilse ayrılır zaten. Benim de evli arkadaşım var. Eşini hatta aşık ama farklı heyecanlar arıyor. Anlıyorum da. Ama eşi karşı böyle şeylere
11 Yorumla
Soran+1 yılBir zahmet karsi olr zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru karar 😀 çakal bulmuş körpe kızı kullanmak istiyor
150 Yorumla
Soran+1 yılKnka dislike atmslr sna
Cevap sahibi+1 yıl🙄 Küfür mü ettin sen bana
Soran+1 yılAnlamini bilmiyrmsn
Soran+1 yılBegenmems biri gorusunu😂
Soran+1 yılHemde erkk
Cevap sahibi+1 yıl😀 Erkekler beğenmez tabi bir kız bunları bilmese daha iyi fırsat
Soran+1 yılDur şurdan sesleneyim dislike atan vatandaş herkes herseyin farknda 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣 Ben bencilim benim olmuyorsa kimsenin olmasın nahh alırsınız
Soran+1 yılDislike atan abi havani alırmışsn ben degil o soyledi😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Alacağımdan alırım ben yalan dolan ile işim olmaz kimseyi kullanmam ben
Soran+1 yılBunu al geri gönder kardeşim helikopter pat pat😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 Anlayana sivri sinek saz anlamayana sazı şaapsan az ne diyim ben şimdi
Soran+1 yılÇal kanka sen o sazı😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣 Sende uyma şeytanlara uslu dur
Soran+1 yılSus sen çal keke çal😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😀 Uyuyorum ben hadi baş baş
Soran+1 yılSende uyma kardeş sag selamet😉
Cevap sahibi+1 yıl😀 Şeytan uysun bana ben daha kötüyüm ondan
Soran+1 yılAlın şunu yatağına götürün uyku diye buralarda dolanıyor😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Bedenime kimse dokunamaz 🤣
Soran+1 yılBedenine dokunmayın üfleyerek götürün bunu😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 🤣 Nefesi kuvvetli hoca lazım bi üfürükte uçuracak ama
Soran+1 yılUçurmazsa kaçırsınmı🤔
Cevap sahibi+1 yılHocamı 🤣🤣
Soran+1 yılHoca bulamadık kaçık bulduk bakırköyden uyarmı 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Yok kankim yok aman deli tuttuğunu kötü yapar
Soran+1 yılÜfleyecek be korkma ben söyledim üf uf yapcak ensenden 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Birde enseden öylemi hah tam buldun
Soran+1 yılSeansa başladı kanki 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Tövbe de kız
Soran+1 yılBirazdan ya uçar ya kaçarsın😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 ya da yerin dibine girerim
Soran+1 yılDeli kardeş seni çok beğenmiş giderken götürcek bırakmz seni yerlerde😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Buldun deliyi bari dişi deli olsaydı
Cevap sahibi+1 yıl😀 Teşekkür ederim deli kIz
Soran+1 yılrica ederm o gece cok gulmustm baya sacmalamisiz hakettn kankim 👍
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Bende fark ettim ama güzel olmuş yeni bir soruda artık denk gelmwk ümidi ile 😀
Soran+1 yılsen oldugunu anlamm gizlisin hahahah😂😂😂 sende ben oldugumu anlamzsn bea
Cevap sahibi+1 yılŞimdi en azından sen anlarsın 🤣🤣
Soran+1 yılsende anlarsn😂 eskilern adamjsin galiba profilde profosor var
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Profesörün yandan yemişi o
Soran+1 yılbasladk gene 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam 🤣 yarın iş var zaten
Soran+1 yılAldığım duyumlara göre üfürükçü kaçmış zaten😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Onu bile kaçırdım vay be
Soran+1 yılDislike atmalarina ragmen e. i. gorus sende kanki meclis konusmasina bekliyorum seni 😂
Cevap sahibi+1 yıl🤣 Ben beceremem o işi senin ağzın iyi laf yapıyor
Soran+1 yılöhüm öhüm diyerek basla kanki🙄😂
Cevap sahibi+1 yılÖhüm öhüm uyuyun artık geç oldu 🤣oldumu kanki
Soran+1 yılhelal knkime oldu😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılSen onun düşüncesini ne yapacaksın kendi düşüncen önemli evli bir erkekle ne yapabileceğini düşünüyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn
+1 yılBuluşmamakla en doğru kararı vermişsn bide hoşlandığını söylemiş şuna bak evdeki karısının değerini bilmiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılCok baskiliyormus esi zaten baska kiz yuzunden evlenms bana gelms bunlari anlatti dogru karar verdigime emindm senin gbi yazanlari gorunce gurue duydum kendimle yanlis olrms
+1 yılTamamen kullanmak. Madem inat uğruna evlendi ve sana aşık oldu önce boşanmasonı bekle
35 Yorumla
Soran+1 yılCocugu vr ve asla bosanmz
- +1 yıl
Boşanmıyorsa karısıyla mutlu olsun gözü dışarıya kaymasın
Soran+1 yılKendi bilir artk beni ilgilendirmez ben kimseye bosan bana gel demem zaten kendi bir seyler cabasinda
- +1 yıl
En güzeli umursamamak kendi yoluna bak canım
Soran+1 yılBosansada almam onu bosanmazda cocuk var rahatsz etmiyor ama gunluk hal hatr sorup sevdigini yazp sonra mesaj atmiyor bulusmak istedi 2 sefer itiraz ettm sen istersen olsn tamm dedi yazmadi ısrarcı degl niyeti eger aşksa niye evli kafam almadi sadece bunu umursamiyorum dedigin hesp
Başkası için başka evlilik yapan, senin için eşinden vazgeçen, yarın başkası için de senden vazgeçer seni harcar.
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gittiğin an, herşeye açık olduğun anlamı çıkar,, sen bu kadar düşündüğüne göre, ona karşı sende boş değilsin
00 YorumlaBuluşma aklını karıştırma
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sadece buluscaktik yanlisim olmazdi dedi ama istemedim
Soran+1 yılBen boyle dusnmemstm bulamadigi ne varsa kismi olablr
Bu soruyu neden soruyorsun? Açık değil mi her şey? Doğru olanı yapıp reddetmişsin daha neyini sorguluyorsun? İlla bi b. ok yenmek için bir şey aranacak yani
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyeniz hep boylemidir
Soran+1 yılDaha detayi okumadan ucup buraya gelmssn mantiksiz gorusunle basbasa birkayrm sni
+1 yılseni kullanir Boyle sacma sapan iliskilere girme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissim var veya yok ( ona karşı hislerim var ) , mideniz nasıl alıyor bende bunu anlamıyorum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYok ama kafamı bulandirdı kuck akliyla
+1 yılbebeğim tabi ki en doğrusu yanlışa düşme
00 YorumlaKaymak için
00 Yorumla
+1 yılVar mı hissin
016 Yorumla
Soran+1 yılNe fark ederki
- +1 yıl
Varsa buluş
Soran+1 yılSonu nereye varack
- +1 yıl
Akışına bırak
Soran+1 yılOda oyle diyr ama yapamm
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılMantigim once gelr benm kalbm değil
- +1 yıl
Nereye kadar
Soran+1 yılBr burda hissimi sen sormssn hell olsn.
- +1 yıl
Diğerleri ne diyor
Soran+1 yılOkuyablrsn
Soran+1 yılOzele al burdn yz
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yılAldnmi
- +1 yıl
Hadiii
Soran+1 yılUyuycm artk arkdsm yazrsn brdn yz
+1 yılKullanmak istiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir de bunu sormuş..
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti sapıkça degil diye dusunuyrm
- +1 yıl
Yok kuma alacak seni , sapık değil gayet normal...
Soran+1 yılAyrica ne sorup sormuycagimi sana sormuycm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler