Aşk İlişkileri Kızlar, Sevgiliniz Sizden Sosyal Medya Hesabınızı Kapatmanızı İstese Cevabınız Ne Olurdu? Fikretin_Devrimi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevgilimin Meşru İstekleri Benim İçin Emirdir. Derhal Kapatırdım. Hayır. Sevgilim Benim Özel Alanıma Müdahale Edemez. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, Sevgiliniz Sizden Sosyal Medya Hesabınızı Kapatmanızı İstese Cevabınız Ne Olurdu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Adeliina Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Instagram'ı kapatmam. KS olur fjjfjf 1 0 Yorumla
justolga Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. La bayan sen benim ozel hayatima nasil karisiyorsun lan kadin 0 2 Yorumla Fikretin_Devrimi 1 yıl Ben soruyu kızlara sordum Yorumla justolga 1 yıl Olsun Yorumla
liberellewoman Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Tabi ki müsaade etmem. Bu kadar fesat düşünüyorsa kendisinden şüphe duyarım zaten. =) 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hayır derdim 1 0 Yorumla
WQSERT Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Barışı kıskanma senn! 0 1 Yorumla Fikretin_Devrimi 1 yıl Açtığın fake hesaplarla bana saldırmaktan vazgeç vasıfsız, işe yaramaz, çöp herif... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Instagram'ı kapatmam. KS olur fjjfjf
La bayan sen benim ozel hayatima nasil karisiyorsun lan kadin
Ben soruyu kızlara sordum
Olsun
Tabi ki müsaade etmem. Bu kadar fesat düşünüyorsa kendisinden şüphe duyarım zaten. =)
Hayır derdim
Barışı kıskanma senn!
Açtığın fake hesaplarla bana saldırmaktan vazgeç vasıfsız, işe yaramaz, çöp herif...