Selamlar
Nisan döneminde geçmişten bahsedilince yuvamı yikiliyor? Erkeğe dokunuyor mu heleki birde ailenin yanında Bahsedilince?
Selamlar
Nisan döneminde geçmişten bahsedilince yuvamı yikiliyor? Erkeğe dokunuyor mu heleki birde ailenin yanında Bahsedilince?
Daha fazla ayrıntı vermelisiniz bence. Sağlıklı yorumlar alabilmeniz için önemli. Ve nişanlılık donminde halazirda bir yuva kurulmuş sayılmaz.. bu dönem taraflarin birbirlerini tanımadı adınadir. Nisanlilik döneminde yuva yikilmasi aradinda bir baglanti kuramadım.
Adam zaten öncesinde bitti demiş. Adam bitti dedikten sonra eskiyi açarak ilaveten bir şey kaybetmemişsin ki.
İyi etmişsin. Zaten adam sen eskiyi açmadan önce bitti demiş. Kaybettiğin bişey yok. Takılma. Ortada yıkılmış bir yuva zaten yok.
Cevap
12Cevap
Aslında öyle değil hem neden geçmişten bahsedilsin ki bunu bile isteye kabul eden eşin değil mi neden bu konuyu aile yanında açıyor
Geçmişten derken eski erkek arkadaşından falan mı bahsediyosun
Bu kötü olmuş çok zoruna gitmistir
Dm cevap verdim
Ailemin yanında falan hiç farketmez beni bir başkası ile kıyaslayan biriyle zaten devam etmem.
Sorun ne olursa olsun. Bu sorun hakkında konuşup iletişim kurup sorunu öyle çözmeniz gerek. Siz bir erkeği başkasıyla kıyaslarsaniz o da derki sen çok mu duzgunsun bak 37 yaşına gelmişsin evlenecek birini bile bulamamissinn dese sen ne hissedersin
Empati yapın. O size önceki sevgilim hiç trip atmazdı dese ne hissedersin
Olabilir bunu bilerek bu yola girmedin mi sonuçta hala eskileri neden açıyorsun
Sen hala bununla birlikte misin
Ne konuda olduğu önemli
Çok ağır olmuş. Yüzüne tükürsen daha hafif gelirdi. Birde ailesinin yanında aşağılamışsın adamı
@Blackeagle32 adam sanki yanımda kızlara bakarak aşağılamadı hahaha
İpleri koparmışsın bu saatten sonra olmaz
@Blackeagle32 kardeşim adam zaten bitti diyodu yüzüme dahi bakmıyordu o ipleri koparmisti bende nebicim tutku dedim be!! Gözü dışarıdaydı akrabalara kadar düz gitti orta direkten dönmedimi?
Neden bitti diyordu yüzüne bakmıyordu?
@Blackeagle32 Trip attım diye 6 kere 6 ay içinde ondan Trip yüzünden bırakıyordu
Eğer güzel bir bayansan , sevgilin odunun teki. Trip attı diye güzel bir hanımefendi bırakılırmı :) Kazmamısın. İnsanlar sevgili bulamadım nişanlanamadım evlenemedim diye kafayı yiyor seninki bulmuşta bunuyor. Ben olsam söylediğin ağır bile gelse bırakmazdım 😁
@Blackeagle32 he tabi bırakmazdin tiplerde bile bırakıyorsanız Allah sizi yalnız bıraksın seven kız Trip atar sevmeyen atmaz
Gururuna dokunmuş olabilir...
Geçmiş geçmişte kalmıştır gözüyle bakar...
Geçmişi dinlendirmek anlamsız
yıkmaz aslında nedne yıksın eşini seviyorsa
Nisan dönemi ne alaka
Yıkar
Detay verir misin
E bahsetme
normal bişey mi bu?
Bence yıkar
Kim diyo bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?