Bendeki sorun ne sizce hani saygiyi bozmadan duzgunce anlatin ki farkina varip duzeltiyom ya da sorun var mi ben mi abartıyom?

Ben hep boyleydim ama cocukken yani krtaokulun basindan sinuna kadarki donemde en fazlaydi birini begeniyorum mesela tamam mi surekli onu kesiyorum onu gözlemliyorum vb onun en ufak bir davranisi beni benden aliyor hemen diyorum ki ben asik oldum sonra h3p iste olsaydi baskasina bakmazdim falan diyorum ama ortada samimiyet bile yok acaba kafama mı takiyorum bilmiykrim ama mesela acilmamisim bile anladiniz mi sonra aklimda o varken baskasina aynisini yapiyorm derken kendimi sadık olamayan tek kisiye aiso olamayan biri olarak nitelendiriyorum son zamanlrdq degiaen tek sey amann boş ver demek ve sebgili olmak hatta bukusmak hatta yuzumun fitosunu atmak dahi istemedigim adamlarla gercek ismimi yuzumu vb kimligimi saklayarak anonim olarak baska biro gibi davranarak sevgili gibi konusuo yuruyup sanaldan cilve yapip duruyorum sonra herkesle flortlesiyor muyum diye düşünüyorum olmadigini bildigim halde üzülüyorum ama eglenmek dalga gecmek amaciyla bunlari yapiyorum canim sıkılıyor çünkü
Bendeki sorun ne sizce hani saygiyi bozmadan duzgunce anlatin ki farkina varip duzeltiyom ya da sorun var mi ben mi abartıyom?