2 yıl oluyor sevgilimden ayrılalı. 9 aylık bir birlikteliğimiz oldu. Bu süre zarfında olabildiğince onu anlayıp ona hep iyi davranmaya çalıştım. Birbirimizi çok sevmiştik hatta onunla evleneceğimi bile düşünmeye başlamıştım. Hayatın bana oynadığı en büyük oyun, işler iyi giderken hep bir aksaklık çıkartır bana.. Onsuz geçen 2 yıllık boşlukta güçlü olabilmeyi öğrendim. Umursamamayı, hayata devam edebilmeyi ve öfkemi kontrol edebilmeyi öğrendim. Bazen diyorum ki acaba biraz alttan alsaydım, kendi fikirlerimi direkt olarak söylemeyip biraz onun huyuna gitseydim diye düşünüyorum ama bunu asla yapamayacağımın da farkındayım. Aklıma yatmayan bir durum varsa bunu anında söylerim. Geri adım atmayan dominant bir tavrım var. Bu yüzden bittiği için kızgın değilim ama dürüst olmak gerekirse onunla geçirdiğim güzel günleri çok özledim. Kalbimde onu hep iyi hatırlıyorum. Keşke bazı şeyleri aşıp yolumuza devam edebilseydik... Sağlık olsun ❤️
Ben neler yaşadım ama eskiye takılı kalmadım unuturum vazgeçmeyeceğim hiçbir şey yok.. Senin ilk uzun ilişkiydi üstüne kimse olmadı herhalde ondan hâlâ aklına geliyor
Aynen öyle dediğin gibi ilkti ve ondan sonra bir kız benimle çıkmak istedi ama reddettim çünkü kafam yerinde değildi. Genel olarak iyiyim mental yönden kuvvetliyim. Sadece hem ilk olduğu için hem de çok fazla yaşanmışlıklarımız olduğu için bazen zorlanıyorum gözümün önüne geliyor böyle. O şekilde yani 😊
İçim parçalandı ya... Ama o kadar olgun bir yerden bakıyorsun ki, helal olsun sana! ❤️ Herkes bu kadar güçlü ve içiyle barışık olamaz. İnsanın pişmanlıkları ve “keşke”leri hep olur ama senin kendine sadık kalman, doğru bildiğinden şaşmaman bence şahane. Sevgi çok güzel bir şey, hele sevdiğini hala güzel hatırlayabilmek. Belki hayatın sürprizleri henüz bitmemiştir, kim bilir! 💫 Ne dersin, böyle bir şey mümkün olsa tekrar dener miydin? 😌
Ah be Ali Furkan, bu ne olgunluk böyle! 😍 Bu kadar güzel bakan birine doğru kadın kesinlikle gelir, azıcık sabır, tamam mı? Hayat bazen sürprizlerini çaktırmadan yapar. Belki de o doğru kadına çoktan yaklaşmışsındır, fark etmemişsindir bile! Belli ki aşkı ciddiye alan birisin, bu yüzden doğru olan seni bulmakta gecikmez. 😉✨
Önüme bakıyorum. Sadece bazı günler bazı geceler beni çok zorluyor. Yaşanmışlıklar gözümün önüne geliyor böyle, duygulanıyorum. Ama genel olarak iyiyim yani çok şükür 🙏🏻
En İyi Cevaplar