Diğer Hemcinsime popon için ölüyorum dedim sizce kötü mü oldu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ondan hoşlanıyorum tutamadım kendimi söyledim sizce kötü bir şey mi? Hemcinsime popon için ölüyorum dedim sizce kötü mü oldu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
PassionforFood Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bana da bir arkadaşım demişti. Gayet normal karşıladım. Sorun yok bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama ben arkadaşça değil onu istediğim için söyledim 🥶 Yorumla PassionforFood +1 yıl O bunu arkadaşça anladıysa sorun değil. Ama arzuladıysan ve o da anladıysa, yine sorun olmamalı. Kız kıza böyle şeyler çok tatlı oluyor. Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Ne kötüsü canım hayal edilen şeyler bunlar herkes söylemez 0 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Demeyeydin iyiydi, adamın gtü kalkmıştır şimdi :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Adam değil kadın 😀 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Aa pardon pardon, detayı kaçırmışım, evet daha kötü Yorumla Soran +1 yıl Kendini bişey sanıcak şimdi 😃🥶 Yorumla sedatkalender49 +1 yıl Neyse gtü kalkar en çok, başka yeri değil :) Yorumla
betamanyak Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ölüyorum demeyeydin iyiydi 0 0 Yorumla
Zitrımax034 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Lezbiyen sanmış olabilir 🤣🤣 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyim zaten 😂😂 Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Ozman sorun nerde kanka yürü kıza gitsin her kızın içinde lezbiyen vardır Yorumla Soran +1 yıl Ama onun tepkisi benim gibi olmadı ki hasta dedi ama hala konuşuyoruz 😂 Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Kanka sence normal değil mi zarflaman lazım biraz onu Yorumla Soran +1 yıl Ama tersliyor sürekli Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Kanka kolayı var be Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Gel konusalim Yorumla Soran +1 yıl Xper yetmiyormuş Yorumla Zitrımax034 +1 yıl Yazdım ben Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kadar mı güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evettt 🤤 Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Senden güzel yani merak ettim şimdi Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Fena olmuş 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Utandım sonra Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl O ne yaptı Yorumla Soran +1 yıl Hasta dedi😂 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Nasıl ki poposu dnsks Yorumla Soran +1 yıl Yuvarlak 🙈😬 Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl Merak ettim sen öyle deyince dndmks Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana da bir arkadaşım demişti. Gayet normal karşıladım. Sorun yok bence.
Ya ama ben arkadaşça değil onu istediğim için söyledim 🥶
O bunu arkadaşça anladıysa sorun değil. Ama arzuladıysan ve o da anladıysa, yine sorun olmamalı. Kız kıza böyle şeyler çok tatlı oluyor.
Ne kötüsü canım hayal edilen şeyler bunlar herkes söylemez
Demeyeydin iyiydi, adamın gtü kalkmıştır şimdi :)
Adam değil kadın 😀
Aa pardon pardon, detayı kaçırmışım, evet daha kötü
Kendini bişey sanıcak şimdi 😃🥶
Neyse gtü kalkar en çok, başka yeri değil :)
açık sozlu olmak iyidir 😀
Ölüyorum demeyeydin iyiydi
Lezbiyen sanmış olabilir 🤣🤣
Öyleyim zaten 😂😂
Ozman sorun nerde kanka yürü kıza gitsin her kızın içinde lezbiyen vardır
Ama onun tepkisi benim gibi olmadı ki hasta dedi ama hala konuşuyoruz 😂
Kanka sence normal değil mi zarflaman lazım biraz onu
Ama tersliyor sürekli
Kanka kolayı var be
Ne
Gel konusalim
Xper yetmiyormuş