SİZCE SEVİYOR MU VE DÖNER Mİ?

Yaklaşık 6 sene sevgili olduğum çocukla bixe k@hpelik yapan arkadaşlarımız yüzünden yaklaşık 1 sene önce ayrıldık o ayrıldı benden sonra bir kere alkolden fenalaşınca onu aramıştım geldi yanıma o gün ve o insanların arkamızdan dediklerini öğrendik üstüne bizede çok büyük yanlış yaptılar günahımız girdi o insanlar onlar yüzünden de sevsiğim adamla ben ayrı ayrı mahkeme sürecindeyiz neyse işte bu yaklaşık 1 senelik ayrılık sürecimizde yaklaşık 6-7 aydır falan konuşuyoruz anne ve babası dışında abisini de ablasıylada tanıştım abisi tabi bu olaylardan dolayı sorum şu bana sevdiğini beni özlediğini söylüyor hissediyorum da sevdiğini özlediğini ama sevgili olmak istemiyorum böyle iyiyiz diyor ben onun benim nasibim olması için dua ederken o nasibim gelir beni bulur diyor aşırı dengesiz bir insan ve çok dengesiz biri olduğunu kendisi de söylüyor bana mutlu ol mutlu olmayı hakediyosun ben umutsuz vakayım diyor sizce gerçekten seviyor mudur ve döner mi? Eskiden her gün beraberdik çok seviyorduk birbirimizi haşa da çok seviyorum onu brn ama canım çok yanıyor anlayanım yok neye üzüleceğimi şaşırdım üzüntüden hasta oldum lütfen dalga geçecek yorumlar yapmayın bir insanın ölümüne sebep olabilir:)
SİZCE SEVİYOR MU VE DÖNER Mİ?