+1 yılBu soruyu başka bir soruyla açayım istersen; dikenleri batsa da bir gülü tutmak ve koklamak mı istersin yoksa senin salt varlığınla bile yetişip büyüyen ama koklayamadığın bir gül mü? Burada ilkinde fedakarlık diğerinde ise itaat istiyor. Birine sonuç senin onu sevip yaptığı her şeyden yanında bulunmaktan bile keyif alman, bir diğerinde ise onun senin yanında bunları hissetmesi ama senin hissetmemen. Ben ne olursa olsun sevdiğim insanın anında olmaktan keyif alırım. Çünkü aşık göz her zaman elinden akan kanı değil, gülün kan kırmızını görür...
24 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun cevabı buydu benim için. İçinden birini mutlaka seçmem gerekiyordu ve bana yakın olanı açıkladım. Soruyu yumuşatma fırsatım yoktu ama olsaydı her ikisinin de bulunmasını isterdim, ki öyleyim.
- +1 yıl
İlkini seçti cevabın ne olurdu
En İyi Cevaplar
+1 yılBence cevabı kişinin fikrinde değil karakterinde aramak gerek. Eğer kişi sevginin kıymetini bilirse kendisini seveni de mutlu eder kendi de mutlu olur. Yok sevgisinin merkezinde kendisi varsa o kişi "sevdiğim benim olmalı" kafasıyla ne kendisini sevmeyeni mutlu edebilir ne de karşılık görmeyen sevgisi kendisine mutluluk getirir.
"Ben mutlu olmalıyım" beklentisi her iki durumda da mutsuzluk sebebidir. "Ben mutlu etmeliyim" diyen her iki durumda da mutlu olabilir. Buna isar denir.20 Yorumla
+1 yılTam kisisine sordun. Sevdikte noldu. Her turlu guzelligi yap cekip gitsin. Askin en saf halini yasadim. Tek istedigim yanimda olmasiydi. Bir kurus odemesini bile izin vermedim. Bundan sonra sevennn kiymet bilen.. Yaziklar olsun boyle nankor kisiliksiz insanlara.. Doktugumun gozyaslarinin haddi hesabi yokkkkkkkk!!!
24 Yorumla- +1 yıl
Saol kalan asklar yasasin :/
+1 yılBeni seven net.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılSoru basit fakat cevap cok zor soyle dıyelım ozaman benı sevenı severım sevmeyenı sevmem. Ama ne yazık ki, sevenı sevmıyor sevdıgımız tarafından ıse sevılmıyoruz..
113 Yorumla
+1 yılGeçen hafta beni sevenle sevdiğim arasında kaldım ve beni seveni seçtim seçmez olaydım meğerse sevdiğini sanmışım dun oğrendimki beni aldatıyormuş çok üzgünüm şu an keşke sevdiğimi seçseydim en azından mutluydum şu an
23 Yorumla- +1 yıl
Bende
Öncelikle seni sevenle yapabilcekmisin onu düşünmen gerek yani olmayacak ilişkiyide zorlamanın alemi yok. O yüzden seni seven kişiye tamam demeden herşeyi artısıyla eksiyle düşünmen gerek ki sonucunda karşında ki de üzülmesin yani demem o ki işi ciddiye bindirmeden kendi içinde bir düşün ne olup biteceğini
25 Yorumla- +1 yıl
Diyelim ki sevdiğin kişi tarafından hayal kırıklığına uğradın olmadı yani kesinlikle hata yapıp kendini seni seven insanın kollarına atma bir saatten sonra olmaz çünkü pişman olursun zaman geçince. Her neyse iki durumuda göz önünde bulundurarak hareket etmen gerekiyor hayatımda hangisi olursa daha iyi olur daha mutlu olurum gibi
+1 yılbeni seven olsun başım agrımaz belki sonrada ben onu severim ama gerçekte istedigim her iki kişinin de birbirini hemen hemen eşit olarak sevmesinden yana :)
13 Yorumla- +1 yıl
zaten dedim ya hemen hemen eşit :) birinin biraz daha fazla sevmesiyle de o ilişki yaşanır benice :)
kesinlikle benim sevdiğim, beni seven diyenler de yalan söylüyor bence-böyle düşünenler çok az var- bu, ve dış güzellik değil iç güzellik önemli iki büyük yalandır bence
32 Yorumla
+1 yılhem beni seven hem benim sevdiğim tabiki
karşıdaki sever ben sevmezsem çok zor. ben sever karşıdaki sevmezse o da çok zor23 Yorumla- +1 yıl
hayatta herzaman 1 seçenek yoktur :)
Çok zor bir soru ama ikisiylede mutlu olunmuyor ama sevdiğin daha iyi gibi en azından oda beni sever diye umut edersin ama seni sevenle olsan bile hep o sevdiğin aklında kalır
21 Yorumla
+1 yılSevdiğin mi sevildigin mi diye sorduğuna göre sevdiğin seni tam olarak sevmiyor ya da ruhen senden uzak.. Diğer yandan seni seven mutlu eden değer veren bir insan var. Sen de ona değer varıyorsundur ama aşk değildir adı. Seni sevenle gecen guzel aniların sadece o günde o haftada kalır ve unutur gidersin. O sana bir bakışıyla yüzlerce şey anlatır sen bir çoğunu anlamazsın. Gonul gözüm onda değil çünkü... vesaire vesaire.. Alismaya sevmeye çalış olmuyorsa zorlama.. Bazen hissedemedigin aşk yerine, en derininde hissettiğin acıyı tercih etmek en güzelidir.. bence tabi
50 Yorumla
+1 yıldürüst olayım benim sevdiğim... çünkü beni seveni ben sevmedikçe olmaz ki ne kadar olur desem de... yalan olur...
23 Yorumla- +1 yıl
:)))
Seni seveni sen sevmiyosan mutlu olamazsın. Sevdiğin kişi seni sevmiyosa karşılık aşk gene mutsuz olursun. Kısacası sevdiğimiz kişi bizi sevsin yeter :D
13 Yorumlaher ikiside olmak zorunda tek taraflı yürümez hiçbirşey..
13 Yorumla
+1 yılSeni seven gerçekten seviyormu? veya Sen sevdiğini gerçekten sevdiğine inanıyormusun? Bence önce bundan emin olup ona göre karar vermeli.
33 Yorumla- +1 yıl
Bende soruna yanıt verdim sorumun içinde yanıt gizli:)
beni seveni severim :) ama sevemezsem sevgisinin anlamı kalmaz :)
11 Yorumla
+1 yıltabiki sevenim ile, ben öyle yaptım, değer ve fedakarlık gösteren, çünkü sevdiğınin bir halta değmeyeceğini anlayınca daha çok yara alıyor insan, kim fedakar ise sevgi onun olmalı, zaten sevginin de adi odur, diğeri kendini kandırmak tır
20 Yorumlabenim sevdiğim.. sevmediğim birisi beni seviyo diye onunla olamam..
13 Yorumla
+1 yılbence seni sevenin pek bir kıymeti yoktur, ne de olsa cepte. seni her mesajında heycanlandırmıyorsa, mesaj atsın diye sabırsızlıkla beklemiyorsan, en ufak güzel sözüyle bütün günün mutlu geçmiyorsa seni sevenin hiçbi kıymeti yoktur. senin sevdiğin de seni sevmiyorsa bırak unut illaki karşına daha iyileri çıkar. bir kapı kapanıyorsa daha iyisi açılacağı içindir.
20 Yorumla
+1 yılolabiliyorsa her ikiside ama sevildiğimi tercih ederim.
21 YorumlaBen sevdigim diyemicem cunku zamaninda cok sevdim bir ise yaramadi defoldu gitti o yuzden Şu an da beni sevenleyim beni mutlu ediyorda zamanla da severim o boyle oldukca. Sevdigin insan hic bisey yapmayinca iliski icin hic bir ise yaramiyor malesef. Soyleyecegim bu kadar :)
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş. Bende o durumdayım. Seni seven kişiyi sevebildin mi?
Sevdiğin, seveceğin, seni seven ve ilerdede secevek olan.
11 Yorumla
+1 yılsevdiğim diycemde o beni sevmiyor
bende atımla takılıyorum :)13 Yorumla- +1 yıl
iyi nedemek süper :)
+1 yılBenim sevdiğim Çünkü; herkes kendi sevdiğiyle mutlu olur
08 Yorumla- +1 yıl
Orasıda var tabi. Ama olmaz
- +1 yıl
hayat çok bencil
- +1 yıl
evet karfur ama sende ben gibi istemez msn?
- +1 yıl
ben hiçbişey istemiyom artık
benim sevdigimin beni sevmesi
27 Yorumla- +1 yıl
hayatimizin dumeni bizim elimizde. biz nereye cevirirsek oraya gider. telasa kapilmamak, dogru secimler yapmak lazim. sonda mutsuz bile olsan en azindan dogru olduguna inandigin bir secenek yaptigin icin olsun. ben dusunmek bile istemiyorum sevmedigim insanla bir omur gecirmeyi. ya da sevdigim tarafindan sevilmesem bile yaninda kalmayi. vakti zamaninda da bu yuzden iliski bitirmisligim var
+1 yılkizlar beni seven diyor ama yarin evlendikten sonra nasil beraber olcan sevmedigin biriyle.. cok zor bence, erkekler icin okadar zor olmaz ama kizlar icin bence daha zor sevmedigin biriyle birlikte olmak
10 Yorumla
+1 yılHem sevsin hem sevilsin :)
14 Yorumla- +1 yıl
Olmaz :) ya sevdiğim başkasını severse ya sevenime eziyet edersem?
+1 yılIkiside olsun :) sevim sevsin
33 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılbirini iki yıl sevdim sevmek daha iyi ya
11 Yorumla
+1 yılseven. yeter ki karakteri guzel olsun
13 Yorumla- +1 yıl
karakteri guzelse nur topu gibi bir sevgi dogar :)
+1 yıldeğneğin iki ucu da bok.
21 YorumlaBeni mutlu eden onu la mutlu oldugum :-P
15 Yorumla
+1 yılBenim sevdiğim sanırım ^^
13 Yorumla- +1 yıl
Bi' süre. Ama unutabilirim sonra biliyorum kendimi.
Beni seven aci cekmekte yoruldum artik..
25 YorumlaBundan sonra beni seven
17 Yorumlabeni seven ! Fck benim sevdiğim :D
11 Yorumlabenim sevdiğim kanka. zor soru ama gerçekten.
11 YorumlaMerhaba
Her Ikısıde Degıl!!14 Yorumla
+1 yılseven
17 Yorumla- +1 yıl
evett sevdiğimizle olmuyo değer verince onlarda bir taraf kalkıyo ne kadar süründürüp harcarsan o kadar değerimiz oluyo
- +1 yıl
denerim denemekten zarar gelmez ama dimi? ya hem bu zamanda kim seviyo allah aşkına yaaa herkezin çıkarı vardırrr
- +1 yıl
zamanla olur zaman bağlanmayı sevmeyi öğretiyo sonuuçta düşün sevmeyen gerizekalının kahrını çekmektense en azından seven biriyle mutlu olurum
- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılArtık beni seven...
13 Yorumla- +1 yıl
sen sevince aptal aşık yerine konuyorsun ama başkası seni sevince en azından ona tam anlamıyla güvenebiliyorsun. sırtımı yaslayabilirim diyorsun.
+1 yılBeni seven
13 Yorumla- +1 yıl
Önemli ama beni sevmeyen bir hıyarı da bekleyemem bütün ömür. Bu benim kararımken senin ! koyarak beni yargılaman ne haddine?
+1 yılSeven ^^
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle :)
Seven :)
15 YorumlaBenim sevdiğim
19 Yorumla- +1 yıl
üzülürsün
+1 yılsevdiğim kişi.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni seven...
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun benden az sevmesine katlananmam ben. Beni seven daha güvenli hem.
sene oluyor dolaniyorum buralarda. Doğrudur.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin baya aklina kazanmış a
+1 yılBeni seven olsun.
19 Yorumla- +1 yıl
Yani mantiklisi bu zaten :d
- +1 yıl
Beni seviyo sonuçta zamanla bende onu severim.
- +1 yıl
Bilmem hiç tek tarafli olmadi iliskilerim.
- +1 yıl
Umariim ^.^
Beni seven
11 Yorumlabeni seven
13 Yorumla
+1 yılbenım sevgım
15 Yorumla- +1 yıl
benıde sevıcek tbı karsılıklı ama benı seven ama benim sevmedıgım bırıylede olmam
- +1 yıl
;)))
Her ikiside
13 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım