2022 de Uzaktan tanıştık sonrasında 3 ay geçti askere gittim o da dersine çalısıyodu benim şehrime gelmek için yanıma çünkü uzaktık ben de okul önerdim burası bana yakın burası tutarsa çok iyi olur sonra tutturdu geldi askerden gelir gelmez buluştum çok güzeldi her şey deprem oldu gitti mecbur okullar tatil oldu ara verildi 2023te zaten Şubat ayı gitmişti neyse bunun bir de arkadaşları vardı 1i alkolik cluplerde takılan diğer 2si de sakin ama bizi kıskanan aslında hepsi kıskanıyodu da çünkü sadece ona sadık kişi oldğm için onların sevgilisi böyle değildi eylül ayı oldu gelmesine 20 gün kala aradı bir şey hissetmiyom dedi dedim ne alaka ne oldu vb sonra yazdım yazdım engelledi üzüldüm baya 25 eylül oldu yazdım tekrar konştk meğerse sevgili olmuş şehrinde sonra tekmeyi yemiş ondan gece ağlamştı yazdı bana yine şehrime geldi gittim buluştum dedim seni affederim seviyorum sonra kimseyle bir daha olmucam dedi
En son 10 ekimde buluşmuştuk ondan sonra cebimde 500 vardı dedim ki katlıyım yemeğe götiriym kumarda maalesef kaybettim sonrasında o da bir daha görüşmesek daha iyi dedi baya üzülüyodum yine yazdım yazdım sonra başkası var dedi yine dedim ne ara vb sonra bir daha yazmadım bir baktm clube vb gitmiş o alkolik arkisiyle aynı okuldalardı fotoğrafını gördüm içkiyi içerken videosu vardı arkadaşı story atmıştı şok oldum dedim ki ben bu yerlerden uzak tutuyodum o napmış o kişiyle her şeyi yaptı evinde defalarca kaldı 1 2 yıldır o kiişiyle beraber en son 7 8 ay önce yazmıştı özür dilesi o da içini rahatlatmak için yazdı sonra hayatına devam etti ayrıntıya girmicem daha olaylar var ama sıkılmayın diye ben ondan sonra kimseyi hayatıma almadım beni eylülde bu hale soktu 2023tü kendime hala gelemedim kötü biri değildim neden bunları yaşadım : )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer