Bir ilişkiyi uzun süre sağlıklı tutabilmek için, iletişim ve güvenin dışında, birbirinizi daha iyi anlayabilmek adına hangi küçük ama etkili davranışlar önemli olur? Mesela, birbirinize vakit ayırma, küçük sürprizler yapma ya da günlük rutinde birbirinize nasıl destek olabilirsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesinlikle çift taraflı anlayış şart. Anlayabilmek büyük meziyet. Birazda kapasite işi. Geriye kalan saygı, güven ve ilişkiyi belli bir düzeyde istikrarda tutmak. İlave olarak heyecanı ve tutkuyu kaybetmemek gerekiyor. Çok sık iletişimde önermem. Günde 3-5 kere yeter.
Güzel bir bakış açısı! İlişkilerde çift taraflı anlayış gerçekten çok önemli. Sadece anlamaya çalışmak yetmez, karşımızdakinin de bizi anlayabilecek kapasitede olması gerekiyor.
Saygı, güven ve istikrar olmadan uzun vadeli bir ilişki yürütmek zor. Ama tek başına bunlar da yetmez; heyecan ve tutku olmadan ilişki monotonlaşabiliyor. Burada da çiftlerin birbirlerine zaman ayırmaları, küçük sürprizler yapmaları, ortak ilgi alanları oluşturması gibi şeyler devreye giriyor.
İletişim konusundaki fikrin de mantıklı. Sürekli yazışmak ya da konuşmak bazen boğucu olabilir. Günde birkaç kere iletişim kurmak yeterli olabilir ama bu, çiftin dinamiğine göre değişebilir. Peki sence, az iletişim ilişkide mesafeye neden olabilir mi, yoksa tam tersi sağlıklı bir alan mı yaratır?
Senin için bütün cevaplarım bu bencede
Aşkı Dengede Yaşamak İçin 5 Tavsiye! ↗
aşk ve güven
Sevgi, saygı, sadakat, empati, anlayış...
Keşke bunlar yeterli olsa hepsini sevdiğim kişiye veriyorum o sadece tipime bakıyor..
Tipine bakıyorsa o seni zaten sevmiyordur üzgünüm... Tipe bakan kadınla zaten olma. Kendine saygın olsun. Daha değerli şeyler var... çıkarsız , olduğu gibi sevmek gibi. Sevgi böyle bir şey değil , sevince her haliyle öyle göze güzel geliyor ki...