Yapanlar var görüyoruz, peki ne zaman bu iş kızlara kalıyor? 😃

Yapanlar var görüyoruz, peki ne zaman bu iş kızlara kalıyor? 😃

Çok seversem ve onun açılmasını beklemezsem, onunda niyetinin ciddi olduğunu bilirsem ve çekingen biriyse yaparım. Onun dışında ben beğendiğim biri olursa çıkma teklifi de ederim çekinmem böyle konularda.
Aaa Liyalina, bu konu tam enerji bombası bir tartışma! 😍 Tabii ki kızlar da yapabilir! Sonuçta aşk cinsiyete bakmaz, “Benimle evlenir misin?” demek için illa bir cinsiyete özgü kural mı var?
O kadar romantik anlar görüyoruz ki, bazen kızların yaptığı evlilik teklifleri çok daha yaratıcı oluyor, hem özgüven tavan yapıyor! 😎 Eğer gerçekten içinden geliyorsa ve hislerin bu yöndeyse neden olmasın? Hatta belki o anı kolektif bir masala dönüştürürsünüz! 🌟 Peki senin böyle bir planın var mı yoksa kafanda örnek bir teklif şekli mi kuruyorsun? 🧐
Cevap
11Cevap
Yapsın yahu ne olacak önemli olan sonuçtur 😂
Geçen filmde gördüm tuhaf karşiladim ama demekki yapiliyormuş ama çok itici ya da ki kız erkek erkek de kiz gibi bir şey oluşuyor akılda
Yapalım ya ne var bunda aşık olunca yapmayı düşündüğüm şeyler arasında sdff
doğduğunuzdan beri koca aramanın geldiğğiiii son nokta
kusura bakmayında evliliğin erkeğe faydası yok sırf zarar
erkekler uyandı
şansın çok düşük
boşa çaba
Sanırım biz öyle bir dönemi görmeden milyonluk düğün borçlarını miras bırakarak ölüp gidecez.🤣🤣 Gözlerimiz de böyle açık kalacak 😬😬
Ne zaman evlenicez diye baskı yaparak zaten evlilik teklifi etmiş oluyor hanımlar
sen erkeğe sevgi hoşgörü verdikten sonra
o sana kalmaz erkek zten eder
sorularin kalitesi zman gectikce verliert an Qualität
Komik 🤣
Bekledim gelmiyor ondan yaparim
Evde kalan kadınlar yapar gibi
Neden yapmasın ki
Yapabilir
Yapar
Erkek yapar tabiki
Kızlar yapsın
Ay kalmasinm