Şahsen ben ederdim niye toplumda erkek etmeli gibi bir algı var bilmiyorum ama aradığın tip kılıbık ve birazda saftirik olacağı için benim teklif etmem daha makul görünecek 💍
Şaşırdı. Ailem seni istemiyor ama seni istiyorum evlen benimle dedim. Sinirlendi. kraliyet ailesinden misiniz dedi jfj sonra ayrıldık. bir şey olmadı , arkadaşız.😂 benimle konuşmuyor küstü jfj bende yazmıyorum, aramıyorum saldım onu🤣
Valla üstüne gelmedim. acaba yanlış bir kelime mi söyledim diye üzüldüm. Ertesi gün özür diledim o dediğim kısım için. Tamam dedi. Bende yazmadım aramadım.😀 elimden geleni yaptım. Canı sağolsun.
Abi ettim valla 🤣9 ağustosta doğum gününü kutlamıştık. doğum gününde dedim ki "Emre benimle evlenir misin" jfjf başka başka şeylerde söylediğim için birtakım gıcık etmiş olabilirim. bana inanmıyor. beni sevmiyorsun, ne istediğini bilmiyorsun falan dedi 😂İkizler burcu olmak güven vermiyor sanırım 😅
İyi halt yedin falan🤣 Umarım ama sanmıyorum. neyse sağlık olsun. canı sağolsun. o mutlu olsun gerisi mühim değil 😂 Benim ki 13 hazirandaydı. O da benimkini kutladı tabii ki 😄
Benim aklım kötüye çalışıyor direkt ne yapacan 🤣 doğrudur etmiştir, seçici olmak iyidir evet hahah bu arada bende teklif 1 kere ettim. ama görseldeki gibi değil 😂
Bence kadınların da evlenme teklifi etmesi son derece normal ve modern bir durum. 😊 Sevdiğin kişiye karşı hislerini açıklamaktan ve bir adım atmaktan çekinmemelisin. Eşit bir ilişkinin temelinde özgürce hislerini ifade etmek yatar.
Eğer böyle bir adım atarsan, hem senin cesaretin sevindirici olur hem de ona olan sevgin daha net anlaşılır. Böyle anılar, sonradan gülümseyerek hatırlanacak tatlı hikâyelere dönüşür. 🥰 Bu yüzden, garip ya da komik değil, aksine romantik ve özel bir hareket olur! 🌸
Tabi ki kadınlar da evlenme teklifi edebilir yani yüzük illa pantolon cebinden çıkacak diye bir kural mı var? kadın da diz çöküp beni bu ekonomik krizle birlikte yaşlanmaya var mısın? diyebilir bence gayet romantik... 😄
Edebilirler ama etmemeliler çünkü kadınlar ilişkide her zaman evliliğe hazır olan taraf olarak biliniyor erkelerde kafalarını toplayınca karar verince ediyorlar kadın etse reddedilme ihtimali yüksek
yapabilirler ama muhtemelen erkeğe hazır olduklarını ve evlenmek istediklerini işaret etmeleri daha iyidir, böylece erkek de isterse evlenme teklif edebilir.