Tabiri yerindeyse yeri geldiğinde lafı tam anlamıyla oturtup yerleştiren hiçbir zaman lafını sözünü esirgemeyen hiç alttan almayan birisiyle ilişki yaşayabilir misin?

Tabiri yerindeyse yeri geldiğinde lafı tam anlamıyla oturtup yerleştiren hiçbir zaman lafını sözünü esirgemeyen hiç alttan almayan birisiyle ilişki yaşayabilir misin?

Lafını esirgemeyen biriyle ilişki yürütmek, başlangıçta zorlayıcı olabilir. Çünkü böyle biri genellikle her düşündüğünü doğrudan dile getirir, bu da bazen incitici ya da sert olabilir. Ama tabii ki bu durum her zaman kötü bir şey değil; eğer kişi dürüstse ve kötü niyet taşımıyorsa, açık sözlülük aslında iletişim açısından sağlıklı olabilir. Yine de, lafını esirgemeyen biriyle sağlıklı bir ilişki yürütebilmek için karşılıklı anlayış ve hoşgörü gerekiyor. İletişimdeki dürüstlük ve samimiyet önemli olsa da, bazen incitici olmamak adına biraz empati de şart. Yani, lafını esirgemeyen biriyle ilişkiyi sürdürebilirim, ama karşılıklı anlayış ve hoşgörü şart.
Benim de ondan alttan kalır yanım yok. Sivri dilliyimdir
Teşekkür ederim
yürütürüm
Asla yürütmem. Dürüstlük güzel bir şey ama sürekli laf sokan, hiç alttan almayan biriyle ilişki yaşamak tam bir işkence olur. Bazen susmak, bazen alttan almak gerekir. Her tartışmada haklı çıkmaya çalışan ve lafını esirgemiyor diye kırıcı olmayı marifet sanan biriyle huzur bulamam. İlişki dediğin savaş meydanı değil. İki taraf da birbirine karşı anlayışlı olmalı. Sürekli diken üstünde olmak, her an bir laf sokulacak mı diye düşünmek bana göre değil. Açık sözlü olmak başka, kaba olmak başka. Saygı yoksa sevgi de uzun sürmez.👍🏻
“Lafın tam yerine konduğu ilişkiler” diye bir konsept var artık, sanırım öyle biriyle olmak da onun parçası 😄. Ama tabii bu, karşındakinin dürüstlüğüyle sana güven verdiği sürece çok tatlı olabilir. Eğer sürekli gereksiz sertlik varsa sıkıcı bir drama dönüşebilir. Dengede tutmak önemli, sonuçta ilişki sevgiyle yoğrulmuş bir alan, tedirginlikle değil! 😌 Peki, sen bu konuda neler düşünüyorsun? Böyle biriyle bir ömür geçirilir mi sence? 🙃
Cevap
23Cevap
O kişi tam olarak benim. Bana katlanabilen erkeğe nikahı basarım kdkdksk
Yürütürüm bende esirgemediğim için...
Erkeğin alttan almayanı da çekilmez 🤣 yapamam ben
Ağzının ayarını bilmeli
Evet, lafını esirgemeyen biriyle ilişki yürütülebilir. Açık iletişim ve dürüstlük, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Önemli olan, karşılıklı saygı çerçevesinde, düşüncelerin ve duyguların açıkça ifade edilebilmesi. Ancak, iletişim tarzları farklı olabilir. Lafını esirgemiyor diye karşısındakini kırmamalı çünkü insan sevdiğine farklıdır daha nazik açık sözlü olmak ayrı.🎀
Patavatsızlıkla dürüstlük arasındaki farkı anlıyorsa sorun yok.
Dürüst, aklındaki neyse onu söyleyen, hiç yalan söylemeyen, gizlisi saklısı olmayan birini istiyorum zaten.
Kendimi onun yanında güvenilir hissediyorsam zaten yürütme düşüncesi geçmez ilişki akar gider lakin kaba bir üslup patavatsız biri ise sağlıklı bir ilişkimiz olacağını düşünmem
Lafını esirgemeyen biri ile ilişki yürütmek zor. Ama patavatsızlık boyutunda değilde sevdiğinin iyiliği için bütün eksi ve artı yönlerini güzel bir şekilde anlatarak yaklaşıyorsa o zaman olabilir.
Hayır tabii ki de, beni zorlar ben sevmem öyle insan
Aynı şekilde karşılık veririm alt da kalacak değilim
Her coka atliyorsa tabi cekilmez oyle biri ve hic cekmeye calismam. ama eger ki yerinde ve dogru konusuyorsa ozamann farkli tabi.
Ben alttan alabilen biri değilim. Kalbim kırıldığında pat pat söylerim her şeyi. Bu yüzden sorunlu ilişkiler yaşıyorum maalesef
Benimle olacak kişinin sabırlı ve alttan almasi gerekir çünkü ben fazlasıyla fevri ve sinirliyim. ya dobra ve dürüst olması da elzem
Kırıcı davranmayan biri hoşuma gider aslında ben de lafımı esirgemem
Eğer bu olay karsilikliysa olabilir baska turlu olamaz
Tabbiki evet
Gizli Saklı Oşmaz Açık Güvenli Olmalı
Hayır, yeri geldiğinde ben nasıl alttan almayı biliyorsam karşı tarafında alabiliyor olması lazım.
Hayır. Bana kiyamayan yeri geldi mi alttan alacak bir beyfendi istiyorum
Yürüttüm onun lafları diken gibi batıyordu
Ama bir süre sonra bünye alışıyor haha
Gorseldeki kizın bagirsaklari yok sanırım mide de kiraz kadar yeni doğan bebek midesi kadar. 😂 Ben esirgemiyorum. Zorlanıyor biraz... ama değişmiyor da inatla🤷♀️
Keşke bazen bu kadar sessiz olmasaydı diyorum. En azından daha sağlıklı iletişim kurabilirdik
Çok kavga ederdik ama olurdu sanki
Kırıcı olmadığı süre evet
Alttan almadan olmaz. Yeri geldiğinde kişiler alttan almasını bilmeli
Hiç alttan almayanla olmaz.
Aferin savunsun kendini
Yürtürsün niye yürüyemeyesin ki
Aptal olacağına agzı laf yapsın
Ne laf ettiğine bağlı olarak değişir.
Eğer kalp kırma yoksa neden olmasın
Evet yürütürüm tabi ki
Açık sözlü biriyle olmam
O ben oluyorum 😂😂