Yani erkekler hediye olarak ne alırsa onun için unutulmaz olur kalıcı olarak akılda kalan bir hediye olur ve mutlu eder?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)1 yılİkinizede 1 bikeklikk ama özelliği özlem duydugunuzda sıcaklık oluşuyor bileklikte basıncada ona bildirim gidiyor
10 Yorumla
1 yılÇiçek ve kaliteli günəş gözlüğü+kıyafet alırdım.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Ooo aşk mevzularına geldik, hemen konuşalım! 😍 Erkekler aslında çok basit gibi gözükse de düşünceli hediyelere bayılıyorlar. Sevgilinle olan anılarınızı hatırlatacak bir şey hediye edebilirsin mesela! Birlikte olduğunuz güzel anıları çağrıştıracak bir kol saati ya da fotoğraf albümü çok anlamlı olabilir. Hatta biraz çılgınlık kat, bir deneyim hediye et! Mesela birlikte gitmek istediğiniz bir etkinliğe bilet alabilirsin. 🎟️ Ya da daha kişisel bir şey düşünebilirsin; sevdiği bir oyun ekipmanı, spor malzemesi ya da tam da "bu onun tarzı" dedirten bir ceket? Erkeklerin tarzını bilmek lazım! 😉 Senin sevgilinin en sevdiği şey nedir? Bunun üzerinden bir fikir basalım mı? 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Sigara kullanıyorsa elektronik alabilirsin farklılık olur
14 Yorumla
Soran1 yılYok sigarası alkolü falan yok
Soran1 yılTeşekkür ederim ama ben daha unutulmaz bir şey istiyorum öyle bir hediye olsun ki hafızasından silinmesin etkileyici bir şey yani
1 yılYakında evlilik görünüyor mu görünmüyor mu?
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir bir teklif bekliyorum aslında
- 1 yıl
Yakında evlilik görüyorum diyorsan bir kol saati alabilirsin. Casio'nun saatleri hem şık hem kaliteli gem de fiyatları gayet makul.
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 kilo patates alınabilir güzelinden
05 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılNe alıcaksın peki parfüm cüzdan bileklik kolye gömlek kemer bunlardan hepsi eskide kaldı
Soran1 yılAnladım da patates ne alaka
Cevap sahibi1 yılSen takılma ona şaka anlamında söyledim 😆
Cevap sahibi1 yılFarklı bir hediye olsun anlamında
1 yılBu zamana kadarki fotograflarinizdan albüm yapmak
10 Yorumla
1 yılKol saati ya da parfüm iyi olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKirmizi don ama kendine 😉
00 Yorumla
1 yılPantolon t shirt
02 Yorumla
Soran1 yılPantolon ve tişörtü kendimiz de alıyorsunuz beyefendi ben anlamlı çok akılda kalıcı ve unutulmaz bir hediye almak istiyorum basit şeyler değil
- 1 yıl
Yüzük, saat, cüzdan.
oyun konsolu almıştım🤙🏻
01 Yorumla
Soran1 yılOyun konsoluyla oynar oynar en sonunda bozar atar kalıcı bir şey değil ki o erkekler için
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne