+1 yılAlmak zorunda değilsin. İhtiyacı olan bir şey almalısın. Aslında en güzeli ellerinle yemek yapıp götürmendir. Beraber piknik yapın. Hediye almak o kadar da samimi bir şey değil. Hem bütçen de azmış. Paranı çarçur etme. Cüzdan bileklik falan bunlar sandığın kadar mutlu etmiyor erkekleri. Onu düşündüğünü ve ona fayda sağlamak istediğini hissettirmelisin. Örneğin doğum günü hediyesi alıyorsun ama onun hissettiği şu olmalı:" benim ince çoraplar giydiğimi fark etmiş ve kalın pamuklu çoraplar almış" gibi. Her erkeğin kendinde özensiz davrandığı bir özelliği olur. Kendinde dikkat etmediği bu özelliğe göre hediye alırsan seni hayatından çıkarmak istemeyecektir muhtemelen. Kimse kendi hayatını daha iyi bir hale getiren birini kolay kolay çıkarmaz hayatından. Ama bileklik vs. Alırsan bunlar ihtiyaç hediyeleri değildir. Bunları rastgele günlerde hediye edebilirsin sürpriz olarak. Doğum günleri sürpriz değildir sanılanın aksine. O gün zaten ona hediye alacağını biliyor. Yani onu şaşırtman imkansız. En azından faydası olacak bir şey al. Güzelce sarılıp öpmen çok daha kıymetlidir. Anne gibi baba gibi olmak ruhunu ısıtmak, hayallerinden konuşmak ve desteklemek doğum gününde yapılacak en güzel şeylerdendir. Güzel de fotoğraflar çekin şöyle anı defterinize yapıştırın.
20 Yorumla
+1 yılSweat, gömlek, eşofman takımı, pijama takımı,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yıltakım tutuyosa o takımın formasını ya da kupasını alabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTutmuyo maalesef ya
Erkek arkadaşının evine elinde pasta ile git pastayı yerken dudağında kalan çikolata sosunu em sonrası sizde ;)
07 Yorumla- +1 yıl
masallah bu libido hiç hayra alamet değil dağa tasa sürtüyorsundur sen eminim ki
- +1 yıl
bizde zaten jsskhsksnss 😋🤠🤠
- +1 yıl
kızım erkek adam isteyecek (her şeyin yeri zamanı var tabiki) en azından şimdiki erkekler gibi prenses değiliz. Elimiz s2mizde dolaşmıyoruz âdabi var cinselliğinde
- +1 yıl
dobrayım tabi üstelik mıymıymıy lafı dolandıranlari da sevmem görev adamiyim 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir kilo antep fıstığı ve aromalı sigara almıştım 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha neden aşırı mantıklı geldi bu
Cevap sahibi+1 yılTabi canım klişeleri yıkmak lazım
+1 yılGömlek al geç
16 Yorumla
Soran+1 yılGömlek giyinmiyo🙄 hatta kazak vs bile giymiyo yaz kış sürekli tişört
- +1 yıl
Terminatör mü kız
Soran+1 yılAhjsjsjsjsjjs sıcaktan nefret ediyo
- +1 yıl
İlginç bir insan o zaman tshirt al sis ama iyi bir şey olsun alpinist güzel mesela
Soran+1 yılAy bi bakayım. Teşekkür ederimm🫶🏻
- +1 yıl
Estağfurullah sis abime almıştım ondna biliyorum taş gibi sürekli hiyiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabii ki prezervatif😂
00 YorumlaParfüm uygundur
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmıştım onuda daha önce
Tanımıyorum bilemem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem