Aldattidindan şüphelendiğim sevgilim?

Arkadaşlar daha önce bir soru paylaşmıştım erkek arkadaşım biz uzak mesafeyken yazın manitalariyla grup halinde bungalova gidiyorlar ben bunları mesajlardan öğrendim arkadaşına her detayı yazdığı mesajları. Daha sonra attım ve neden dedim nasıl yaparsın arkadaşıma borcum vardı o yüzden ona yalan söyledim elimde hiç para kalmadı şöyle böyle uydurdum diyor ama haddinden fazla çok detay var ve gittiğine eminim. konusgugumz zaman tek söylediği şey annemin üzerine senin üzerine yemin ederim yapmadım etmedim seni çok seviyorum susuyor konuşmuyor kendi halinde görüntülü konuştuk gözlerinin altı çökmüş konuşuyorum bu haldeyken arıyorum hala bir umut belki yapmadı ama biliyorum böyle bir şeyin yaşandığına tek gecelik. Susuyor konuşmuyor daha sonra yapmadığım için açıklama yapamıyorum diyor insan haksızken mi susar ki neden anlatmaya çalışmıyor neden ne yapmam gerekiyor ikimiz de çok emek verdik ve beni kullanmadığını biliyorum bana bebek gibi davranıyor ve ben bunları bir kaç gün önce yani sekiz ay sonra öğrendim tek savunması yapmadım ben seni çok seviyorum ama mesajların yalan olduğunu söylüyor arkadaşına her detayı verip günlüğü ne kadar tuttuklarindan kızlara saclarindan tutup neler yaptiklarina havuza girip yikanmalarina kadar yazmış Allah için böyle yalan mı olur benim ne yapmam gerekiyor

Aldattidindan şüphelendiğim sevgilim?