Yıpratan iftira atan sevgili?

3 senedir canımdan çok sevdiğim bir sevgilim var evet çok mutlu zamanlarımızda oldu ama bu seneye uniye geçince motor almak için çalışmaya başladı çok da yorgun oluyor ve zaten sinirli bir yapısı varken bu sene iyice abarttı siniri, bana sokakta kafede bagirmalar bir ton küfür ve hakaretler üstüne bir de yemeğe çıkarsana beni dedim diye sen masraflisin hak etmiyorsun yemeği dedi, çok aşırı cimri çaya bile para vermeyi sevmiyor, ilgisini de çekti işten bende arkadaşlarımla takildim hep benm okulda bir arkadaş grubum var içinden de bir erkek çok sevdiğim çok iyi anlaştığım bir arkadaşım ayrı iki kişi gezmiyoruz ama grup içinde hep birlikteyiz onla instadan trol bir konusma yaptik bunu okudu , sevgilim bu çocuğu o kadar kıskandı ki abarttı artık onla ilişkini keseceksin yoksa seni terk ederim dedi bana bir ton hakaret etti o.. sun sen dedi unide hemen arkadas grubuna atladin beni aldatiyosun dedi noldugumu sasrdim beş gecedir saat dörde kadar siniri yüzüden hakaretlere boğuyor beni onun güvenini saglayana kadar gerekirse kölesi olcakmisim sizce hakli mi napmaliyim o kadar yıprattı ki beni sevgi göstermek içimden gelmiyor ona
Yıpratan iftira atan sevgili?