Çok zayıfın herkes dalga geçiyor?

Arkadaşlar evliyim eşimin ailesi benimle zayıf olduğum için dalga geçiyorlar aşağılıyorlar çok çirkinsin çocuk gibi duruyorsun oğlumun yanında bi deri bi kemiksin iskeletsin kürdansın biraz yemek ye çok çelimsizsin diyip duruyorlar ama sürekli söylüyorlar ve benim artık psikolojim bozuldu kafama takan birisi değildim bu güne kadar ve kimseden böyle bir şey hiç duymadım ta ki eşimin ailesiyle tanışana kadar eşimin teyzesi sen bu kızla nasıl evlendin gözün mü kördü kız iskelet gibi dediler benim yanımda oysa ki elim yüzüm düzgün güzel bir kızım ama tek kusurum zayıf olmam galiba insanlar üstüme geldikçe bunu dert etmeye başladım artık

eşim de bana çelimsizsin diyip duruyor o zaman neden benimle evlendin diyorum evlenmeseydin başta 😔 bu durum beni gerçekten intihara kadar sürükledi bu insanlar neden bu kadar kötü ve kalp kırıcı

Nasıl kilo alabilirim çok büyük yeminim var zayıf olmaktan kurtardığım an eşimle de boşanacağım her şeyin yeri ve zamanı var madem beni hor görüyorlar eşim dahil aşağılıyorlar bende onlara kim olduğumu zamanla göstereceğim

Çok zayıfın herkes dalga geçiyor?