Her şey güzel giderken bir anda soğuk davranan, geç yazan flört napmaya çalışıyordur?

Harika bir uyum vardı aramızda, ikimiz de bunun farkındaydık. Onun çık yoğun bir sosyal hayatı vardı, benimse daha monoton. Tek yaşıyordu, sürekli arkadaşlarına gider, onlar ona gelirdi. Dışarda buluşurlardı. Yakın kız arkadaşları da çoktu. Bu yüzden arada tartışmalarımız olurdu. Dışarı çıksa dahi beni habersiz bırakmayan adam, bir anda haber vermemeye, dışardayken saatlerce yazmamaya başladı. Sorduğumda ise arkadaşlarlayken telefona bakmayı sevmiyorum oldu ama önceden sürekli olmasa dahi illa yazardı. Eve geçince yazmaya başladı sonra. Ben de rahatsız oldum bundan. Ve konuşmak istedim. Bana günlerdir soğuk olduğumu söyledi. Ben yazmasam yazmıyorsun dedi. Şoka girdim, oysa uzaklaşan oydu ben hala aynıydım. Birkaç gün sonra da benim sana karşı hislerim eskisi gibi değil. Sohbetini seviyorum arkadaş kalalım mı dedim. Ben de gala duygularım varken bu mümkün değil dedim ve son vermek istedim. Ertesi gün her yerden silmiş beni :)

Her şey güzel giderken bir anda soğuk davranan, geç yazan flört napmaya çalışıyordur?