Eski sevgilim sürekli geç gelirdi hatta ilk buluşmamızda bile geç kalmıştı 10 dk yağmurda bekledim beyefendiyi. Tabi bi süre sonra alışmıştım geç kalmalarına artık bende buluşma saatimizden 10 15 dk geç giderdim buluşmaya😂
Sevgili değilde arkadaşım beni 2 kere bekletti bir daha beni bekletırsen asla senınle konuşmam dedim bana dediki benim huyum böyle hep böyle yaparım hakkını hellal et dedi edemem beni beklettın ben merak ettım basına bişi geldı sandım dedim kalktım bır daha senle grmem dedim bana hakkını helal et dedı ısrarla hayır dedım surundurdummmm 1 ay beni aradı artık tamam 😂dedim helal olsun
Üstelık 2 kere yaptı bır kez de değl pişkin pişkin huyum böyle dedi evime gelirdi 1 saat geç önemsemem ev ben gıderım evde allahtan dışarda buluştum bin pişman oldum
Beni rahatsız ediyordu. Evet bence ayrılık sebebi. Kendinden soğutur. Tartışmalara neden olur. Yapmamaya özen gösterin. Sadece sevgilinize değil, herkese. Özellikle de iş hayatında
Ziyadesiyle kizdirir basima hic gelmeyen bi durum olsada kizacagimdan eminim ama onemsemedigini dusunup, sogadabilirdim belki 🤷🏻♀️ beklemekten tiksinen biriyim cunku