Günaydınn. Aşkolarım🌸 ve diğer cinss.
ayrı dünyaların insanı olmak aşka engel midir? [kafa yapısının uymaması, iş hayatı, konum, maddi durumlar, karakter...]

günün şarkısını da dinleyinn 🎶
#belabella sjsj
Günaydınn. Aşkolarım🌸 ve diğer cinss.
ayrı dünyaların insanı olmak aşka engel midir? [kafa yapısının uymaması, iş hayatı, konum, maddi durumlar, karakter...]

günün şarkısını da dinleyinn 🎶
#belabella sjsj
Aslında değil. Eksiklerinle birbirinizi tamamlarsınız. Bazen kafa uyuşması daha önemlidir. Gün oluyor bazen uyuştuğun kişiyle de zıt düşebiliyorsun. Bazen zıt olduğun kişiyle daha çok huzurlu, mutlusun. Hayat hem garip, hem şaşırtıcı. Herşeyin uyuşması pek mümkün değildir. En azından kafaların uyuşması gerekir. O olmazsa insanı çok zorar.
Hayır değildir. Taraflar birbirine hayatı zorlaştırmadıkça ve birbirlerini gerçekten istedikten sonra, bir şekilde beraber oluyorlar.
Aşka ölüm dışında hiçbir şey engel olamaz.
Cevap
10Cevap
Değil bence ya biz de birlikte mutsuz oluruz kdkdk
kafa yapısı uymuyorsa evet engeldir.. ama kafa yapısı uyuyorsa bence el ele verip her şeyi aşabilir insanlar.. önemli olan birbirini gerçekten sevmek ve aşık olmaktır güvendir diye düşünüyorum ben..
Kafa yapısı uysa zaten farklı dünyalar olmazdı 😕
Haklısın :/
Bence engel. Sana benzeyen , aynı düşündüğün; aynı zevkleri olan birini sevmek , senin daha farklı duygular tatmana sebep olacaktır. Uyum yakalayamadığın biri ile uzatmaları oynamak seni daha mutsuz ve depresif hale sokar. Harcadığın ömrüne yazık.
Dini görüşü bana uymuyorsa isterse Victoria secrets mankeni olsun o iş olmaz.
Evet kesinlikle engel. Sen kıyamayıp cevap veriyorsun o ulaşılmaz havaları
Sensin cins 😒
Gözü yuksekse evet
Genelde engel oluyor
Bazı zamanlar engel olur
Aşk engel tanımaz
Evet, engeldir...
Her zaman engel olmayabilir.
yani kısa sürer o durumda aşk
Bence engel değil
Aşka değil belki ama ilişkiye engeldir..
Aynen kuzum
Eveet
Engel oluyo
Evet biraz
Kesinlikle engel.
Tabi ki engel
Birazz
Engel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?