AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Başıma geldi. kendi fotosuna bakınca yabancı hissedeceksin. Bence uzaklaş.
Hiç buluşmadığın birinde adresinin ne işi var saf mısın sen ya benim 2 senedir çalıştığım işyerindeki arkadaşlarım bile bilmiyor evimi adresimi bölge olarak biliyor sadece hayret birşeysin...
Kendisi buldu şimdiye kadar art niyetle yaklaşmadım
Sen söylemesen nerden bulacak allah aşkına biraz kendimizin farkına varıp gerçekçi olalım kendisi mesaj attı kendisi konuştu kendisi buldu kendisi elledi sen öyle bir kenarda duruyorsun demi
Bu art niyet değil tedbir kendini koruma sınır koyma...
Liseliysen anlarımda aksi büyüksen o ilişki değil
tepki verme direk engelle bu ona en büyük ceza olur
O niye senin adresine kadar biliyor da sen onunkini bilmiyorsun, sanaldan tanıştığınız insanlara neden hemen anında bağlanıyorsunuz anlamak güç.
Yapacak bir şey yok 👍
Buluşma ayarla belki çok daha iyi biri çıkar 👍 istediğin gibi biri değilse ayrıl. 😂😅🤣🤣
Hiç görüşmeden int sevgilisi mi oldunuz kız troll 😂
Bir kere bile yüz yüze gelmediğin adamla 2 yıldır ilişkin mi var? Siz iyi misiniz?
Sen hiç görmeden ilişki yaşıyorsan görüntülü konuşmuyorsan sorun sendedir
2 yıllık bir ilişki de nasıl anlamadın? Anlık fotoğraf video falanda mı atmadı ya
2 yıl nasıl görüntülü konuşmadım buluşmadın senya?
daha çok toysun yavrum. görmediğin tanımadığın birine kendinle alakalı bilgi vermemeyi ögrenmiş oldun en azından
Aynısını yaşadım seni cok iyi anlıyorum yapman gereken tek şey ciddi diyorum konuyu hiç uzatmadan kapatman sonradan takıntı yaptı bana iki senedir hala takmış bana heryerden engelledim ama çok yalvardı bence sen de bu duruma düşme
2 yil dir adami taniyorsun ama hic goruntulu veya yuzyuze konusmadiniz... kizim ben sana ne diyim
2 yıllık ilişkin var ama hiç buluşmadınız helal olsun size
Yüzünü dahi görmediğin biriyle nasıl başardın konuşmayı
Yaşandı ama benimki sadece bi hafta sürmüştü abla 2 yıl ne oha
Öylesi insanlar iğrenç özgüvensiz silin gitsin hayatınızdan
İlişkiyi bitir. Engelle adresini bilse kaç yazar tanımıyorsun bile adamı
Evinin etrafında dolaşsa o olduğunu bilmeyecek, bir halta kalkışsa kimin yaptığını bile söyleyemeyecek. Tabii ki önemli evini bilmesi. İlişkiyi karşısındakinin bir güvenlik tehdidi olmadığından emin olduğunda bitirmek istemesi çok doğal.
@rekreasyonistt Hiçbir şey olmaz. Polisi arayıp şikayet etse götürürler. Ki zaten karşısındaki insanın tehdit oluşturmayacağından asla emin olamaz. Senin dediğin gibi bakarsak millet 20 yıllık karısına ayrılma aşamasında neler yapıyor. Demem o ki insanın içinden ne çıkacak o durumda bilemez. Ben kızda hata buluyorum. 2 yılda bir kez bile görüntülü görüşme yapmamış, buluşmayı istememiş, adam gerçekte evli mi bekâr mı bilmeden devam etmiş. Zaten bir insan 2 sene boyunca yanına gelmiyorsa bu işte bir bit yeniği vardır derler. Artık kendisinin olmadığını fark ettiğine göre de, sen bana doğru konuşmadın beni kandırmayı seçtin güvenimi zedeledin bu saatten sonra bizden olmaz diyerek uysal bir şekilde göndermesi en mantıklısı.
Maalesef polis bu konuda pek etkili olmaz çünkü henüz ortada herhangi bir suç yok. Kalan kısmınaysa katılıyorum.
abla senaryo mu yazdın iki sene hic mi gormedin saflık
yorumlari okumadim ama kesin herkes sunu demistir "2 senede hicmi goruntulu konusmadin" harbiden 2 senedir goruntulu konusmadan nasil 2 sene yuruttun. Baglanmis olman lazim bide.
Valla muklatiz gibi çekiyorsunuz sorunlu onsanlari nasıl denk geliyonuz anlamış degilim
Yuhh yaa ya Bide engelle gitsin her yrden numaranı değiştir ayrica. Bela olmasin. Tipsiz biri demekki gercekte
Peki buna ilişki demen 🤭
Yavaş yavaş konuşmayı kesin uzaklaşın
VideoChat?
2023/2025 😂😂 Yahuuu
NE mwezğsşewçs büyük hayal kırıklığı
Hiç mi görüntülü konuşmadınız?
2 yıldır buluşmadan mı?
Dehşete düştüm hissettiklerin üstüme ağır bi şekilde çöktü resmen korkunç Allah onun belasını versşn
Görmediğin insanla mesajlasarak aşık olup ilişki yaşamak
İnanılmaz gülünç hareket
Hiç mi görüntülü konusmadin
Adresini bilmesine niye izin verdin?
Siz dumanla mı haberleştiniz
İkiniz de akıl hastasiniz bir pskiyatriye görünün
Mal gibi herşeye inandıysan çek bunu
Görüntülü demi konusmadiniz
Abla sen delimisin ya ! 🤔 2 yıldan bahsediyorsun?
Kanka haketmişsin bu kadar saflık olamaz ya
Sizler deli misiniz
Vay p**** vay geçmiş olsun
Ne yazık ki özgüvensiz insanlar çok fazla
Görüntülü nasıl. konuamazsin iki sene boyunca
Önemli olan dış görünüş değilse devam et
Uzak ilişki başa bela hakket bak
Buluşmadan nasıl sevgili oldun
Hiçmi görüntülü konuşmadınız
engellemesin kesinlikle duygusal yaklaşma
Çok korkunç bir olay nereden konuşuyordunuz adamın hesabında hiç fotoğraf falan yok mu
Hiç mi görüntülü konuşmadınız
Ayrıl. Sapık kesinlikle. Belkide tanıdığın biridir ondan atmamışdır yüzünü.
Neden görüntülü konuşmadın 2 yılda
İki yıl sonra mı anladın
2 yıl nasıl anlaöadın
Öncelikle kendisiyle hiç buluşmadım ona güvenmediğimden değildi ama yine de bu cesareti bulamadım. fotoğraflarını ismini defalarca arattım ama kullandığı fotoğrafların gerçek sahibi sosyal medyada hiç paylaşmamış, yıllar öncesinden video ssleriymiş ben bu içerik üreticisini zaten tanımıyorum ama şu an ki hani de cidden değişmiş.
Bence öğrendiğini söyle ve nedenini sor iki yıl neden bunu yaptığını bakalım ne diyecek gerçekte kim olduğunu söyleyip güvenini kazanacak mı sorunu neydi
onun #### ..
Ne is yaptigini soyledi sana?
Önemli cevapla mutlaka
aha buda bir antrenörle konusuyormus
@barkleyconnor antrenor mu. Yok
ne senin ki 😁
@barkleyconnor sanane
kızma be
Seni bu saflıkla daha çok şey yaparlar
Çok zor durum sana zarar verir mi
Güzelim bana bir bakar mısın sen
2 yıl buluşmadan konuşmak mi ne yaşıyorsunz siz mk
Abla yuh ama yâ
Çok mu canım yoksa numara mı yapıyorsun?