Benim hatalarımdan ilgisizliklerimden kırıp dökmelerimden dolayı ayrıldı suçlu benim bu arada ayrılmasında haklıyıd. Kazanmak için çok çabaladım sonra 2 ay sonra ayrıldıktan arkadaşım dediği yeni tanıştığı çocukla sevgili oldu 3-4 ay sonra da nişan yaptı. Sonra üstünden 6 ay geçti nişanı atmış çocukla şimdi başkası itibarı ile benim duygularımı yokluyor pişman sanırım.
Ben erkekliğime yediremem böyle bir şeyi ayrılmsaında haklı da olsa başkasıyla nişanlanıp nişan atıp geri dönen kadın hakkında ne düşünyoszunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok karışık bir durum ya 🌀 Hem geçmişinize bakınca hatalarını kabul ediyorsun, hem de onun hayatına devam edişi ve sonrasında geri dönme çabası seni ciddi şekilde incitmiş gibi görünüyor. Bence burada iki şeye odaklanmalısın: birincisi, kendine olan saygın ve duyguların; ikincisi ise onun ne kadar samimi olduğuna dair hislerin.
Bir ilişkide insanlar hata yapabilir, ama o kişinin senin hayatında yine bir yeri olmasını istiyorsan önce hatalarını telafi yolunda ne kadar kararlı olduğunu açıkça görmelisin. Yoksa dram üstüne dram yaşarız ve buna gerek yok, değil mi? 🙅♀️ Eğer sana karşı gerçek bir bağlılık ve pişmanlık gösteriyorsa, belki bir şansı hak edebilir. Ama erkekliğine yediremiyorsan ve bu içten içe seni rahatsız edip mutsuz edecekse, adil olmaz. Ne diyorsun, onu gerçekten affedip tekrar hayatına almak ister misin? 🧩