1 senelik bir beraberliğimiz vardı her şey çok güzeldi 11 ay boyunca sonra bahaneler üreterek benden ayrıldı daha sonra 2 ay sonra bir baktım eski sevgilisiyle takipleşiyorlar bu 2 aylık süreçte 3 kez iletişime geçtim ters konuştu en son ağır bir mesaj attım içinde hakaret olmayan ertesi gün eski sevgilisiyle barıştı ve eski kız arkadaşım 1 ay sonra farklı şehire gidecek döndüğü çocuğu tanıyorum uzak mesafe ilişkisi yürütecek biri değil yine aldatır aynı boku yer bu boku yedikten sonra sizce bu kadın pişman olup döner mi?( Döndükten sonra kabul edeceğimi zannetmiyorum ama sadece köpek gibi pişman olup yalvarmasını istiyorum, gittiği çocuk tip olarak da karakter olarak da benden alt kademe bir çocuk herkes bunu söylüyor kızın en yakın arkadaşı bile)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bunu niye kendine yediremiyorsun boşversene hala bana geri döner mi diye hesaplama yapıyorsun üffffff
ve ayrıca geri dönmez onuda söylim çünkü kendin mesaj atarak değerini düşürmüşşün zaten kız keşke daha önce ayrılsaydım bile demiştir jkhsk
İçimde hala çok yoğun hissler var bu yüzden ve bir yandan da köpek gibi pişman olsun istiyorum bu yüzden, senin fikrin nedir döner mi böyle bir kadın, kendisinin önceki ilişkilerini ben biliyorum hep kullanılmış bir insan saf ve temiz sevgi görmemiş bir insan
terapi görmeni şiddetle tavsiye ederim..
Bu insanın kafasına hiç mi dank etmiyecek zamanında o beni böyle seviyordu böyle güzel ilişkim vardı diye son zamanlarda bile kendini suçluyordu bu ilişkiyi bu hale getiren benim özür diliyordu ve beni gerçekten çok sevdiğine eminim ve her fırsatta ayrıldıktan sonraki konuşmalarda bile kötü bitirmedik diyordu
bnce seni rahatşatmak için diyordu kendi içindeki vicdan azabına iyi gelsin diye..
Şöyle düşün onu da beni de tanıyan herkes pişman olacak diyor attan inip eşşeğe binmiş diyor, ben ne kadar üstünde dursam etsem de bu insan hiç mi pişman olmayacak veya olmak istemiyecek
pişman olmiyacağı gerçeğiyle yüzleşemiyorsun farkındamıısn
Evet doğru söylüyorsun hep kafamda pişman olacak diye şartlamışım belki de bu yüzden böyle düşünüyorum ama mantıken düşündüğüm zaman da bir şeyin kıymetini bilmen için daha kötüsüne denk gelmen lazım, insan her zaman pişmanlık hissini yaşayan bir varlıktır bu yüzden de çok fazla inanıyorum buna ve terkeden haksız olduğu zaman genel olarak pişman olup dönmek ister çevremde hep böyle gördüm ve böyle de oldu sen de biraz düşün çevrene bakıp genel olarak böyle olmaz mı ki bu kız aldatan eski sevgilisine bile dönüyorsa demek ki o kadar gururlu dönmem diyen bir kadın değil bana neden dönmesin, benim ne yapacağım önemli değil, neden dönmesin?
bak şimdi insanların kafasında neler dönüp bittiğini tam olarak anlamamız mümkün değildir sevgilisiyle ayrılıp nekadar bi süre sonra senle çıktı bilmiyorum ama eski sevgilisini unutamamış olabilir seninle hala konuşurken içten içe onu düşünüyor olabilir şayet eski sevgilisine geri dönmesi bana böyle düşündürdü bilmiyorum belki onu unuttuğunu düşünüp seninle beraber oldu bilemessin ki ve pişman olma konusunda haklıısn ama hep bi yönden kendinin olmasını istediğin gibi olucak diye şartlandırma sonra gene üzülüp kafana takmanı istemem pişman olucak belki ama seninle çıkıp senin kalbini kırdığı için belkide şu an içten içe pişmandır bilemessin.. bak şu an hala nefes alıyosun ne kadar daha vaktimizin kaldığını bilmiyoruz bunu lütfrn kendine ayır..
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim, genel olarak insanlara hep akıl veren tarafta olurum bu tarz konularda neyin ne olduğunu biliyorum ama dedikleri bir söz var ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş, ne kadar çevreme bitirdim desem de insan alttan alttan her zaman umutlanıyor ki bu gayet normal bir durum biliyorum zamanla her şey içimde ki bitecek veya sadece alışacağım bu duruma yarın başkasına belki tutulacağım ama şundan o kadar eminim ki ne zaman hayatıma bakmaya başladığım da bir gece ansızın nasılsın mesajı alacağım daha önce 3 kere terkedildim ve hepsinde aynısı oldu ama bu insan benim için gerçekten yeri farklıydı belki de beni bırakabileceği hiç aklıma gelmiyordu bu yüzden hem sevgi hem hırs yapmışta olabilirim ama her ne olursa olsun gelsin istiyorum ha her şey eskisi gibi olur mu orasını bilemem yapılan araştırmalarda 2. defa başlanan ilişkilerde sadece %10 Luk kesim eskisi gibi veya daha iyi bir şekilde devam edebiliyor umarım bir şeyler geç olmadan içimde ki şeyler ölmeden tekrar bir araya geliriz ve bu mesajının altına barıştık yazabilirim, her şey için teşekkürler umarım senin de her şey gönlünce olur.🙂
daha önce bunu 3. kez yaşadım diyorsun ya hani buseferki farklıydı dediğin neyi farklıydı Allah için mrk ettim fjshj ama sendne bişey istiyorum bu süre zarfında maddi durumun nasıl bilmiyorum ama psikiyatri ya da bi psikologdan destel al mutlaka 4 sene önce terk edilme olayını bende yaşadım ve bi sene öncesine kadar da sevgilimden kendi isteğimle ayrıldım yeni yeni kendimi toparladım psikiyatri ve psikolog eşliğinde böyle şeyler ağır olabiliyor yani o yüzden diyorum ve bu olayı bu kadar sık yaşıyorsan nerde hata yapıyorsun hiç sorguladın mı kendini acaba çok mu kendinden ödün veriyorsun çünkü bu insanı diğerlerinin gözünde değersizleştirir ilk aklıma gelen bu oldu ya da başka bişey ne?
Daha önce hayatıma çok insan girdi ego değil yanlış anlama ama her insanın hayatına iz bırakan birileri girer bazen tam kafandaki profil olur bazen aranızda ki uyum olur bazen sana karşı olan davranışları olur ama hep bir şeyler olur o insanın farklı olduğunu hissettiren belki bunu yaşadın veya yaşamadın ama her insanın hayatında iz bırakan sende izleri olan birileri olur bende de öyleydi ilk defa terk edilmedim neyin farklı kimin farklı olduğunu rahatlıkla hissediyorum bu olaylar sıcak diye değil daha öncede deliler gibi sevip terkedildim, benim hatam ilişkinin başında bana köpek olan insanları daha sonrasında alışıp kendilerini biraz geri çekince ben kulu köpekleri oluyorum hata da tam olarak burada
kendinin farkında olman da güzel djsdk yani bilmiyorum umarım mutlu olursun kendine iyi bak :)
Bro kendi hareketlerini, davranışlarını analiz et
Sende davranışsal hata olduğu için boşluk oluşmuş ve gitimiş
Hiçbir hata yaptığımı düşünmüyorum ya son zamanlarda belki ilişki biraz molotonlaştığı için soğumuş olabilir ama ayrılırken bile baya ağladı son yüz yüze de
Bro davranışsal hata diyorum bak
Mesela çok sık görüşme mesajlaşma hatadır
Her dakika hazır gibi mesajına cevap vermek hatadır
Ve daha bir sürü şey
Evet ilişkinin 7 8 ayında benim kulum köpeğim gibiydi son 3 4 ay yavaş yavaş ben onun kulu köpeği oldum son ay zaten kendimden çok ödün verdim
Tam olarak söylediğim şey bu işte
Davranışsal hata ile kastım bu
Kendini bu konuda sorgula ve yapman gerekenleri düşün ve bir kardeşin olarak söyleyeyim hiç bir şekilde yazma, gelse de yüz verme
Bu saatten sonra yazmam herhangi bir şekilde iletişime geçmen zaten bunları kestiğim zaman zaten tekrar terkedilince aklına gelmez miyim sence?
Gelebilirsin de onu mu bekleyeceksin? Hayatını yaşa, kız mı yok memlekette?
Bir kere giden bir daha gider, sorunlu bi kız bu.
Redpill i araştır biraz.
Herkesin hayatına giren 1 2 insan vardır sende iz bırakan unutması zor olan sadece bazen bazı şeylere alıştığın ben de öyle evet şu an bir şekilde bazı şeylere alıştım normal hayatına devam ediyorum ama her zaman içimde kalıyor bu durum
Bende de var aynı durum ama giden gidiyor, oturup bekleyecek halimiz yok.
Hatırladıkça gözüm bile doluyor bazen ama gelsin diye beklemiyorum, beklemek kendime yapacağım en büyük kötülük olur çünkü.
Ne kadar süredir ayrısın?
2 aya yakın bro
At gibi gidenler it gibi dönüyor bu durumu çok yaşadım ve çevremde çok gördüm emin ol senin ki de dönecek ama her şey geç olur büyük ihtimalle hep öyle olur çünkü tam hayatına bakarsın o zaman geri dönerler bir şeyin kıymetini anlamaları için daha kötüsüne denk gelmeleri gerekiyor senden daha iyisine denk gelirse o zaman sadece geçmişte kalıyorsun bende daha kötüsüne denk geldi o yüzden bence it gibi dönecek umarım her şey gönlünce olur.
Ben geri dönsün diye bir beklenti içinde değilim artık, yoluma bakıyorum.
At gibi giden it gibi döner lafını o kadar benimseme birader, dönmeyebilir ve sonu hayal kırıklığı olur, sana tavsiyem yoluna bak.
Senin de her şey gönlünce olsun
Boşversene ne bk yerse yesin bitmiş sonuçta
Sence dönmek ister mi? Klasik bir laf vardır ya at gibi giden it gibi döner, ve benim değerimi anlaması için ağzına s. Gerekiyordu ve öyle de olur
Zannetmem dönecek olsa eski sevgilisiyle barısmazdı. Ona dönmüş
boş ver aga ya
Dönmez mi diyorsun
Dönse nolur donmese nolur. bence döner ama