Bakan BAKIYOR maalesef :( !
Sevgilinize ister istemez yansıtır mısınız peki bu kıskançlığı?
Yaşanmışlığı anlatayım, bilenler bilir Bursa Kent Meydanını, oraya bir kızla görüşmek için gitmiştim, kızla yürürken 30 lu yaşlarda bir kamil sürekli bakıyordu yanımdaki kıza, bende sinir olmama rağmen kendimi tabi tuttum ama başıma arkaya çevirdim istemsizce, hayvan herif doymamış bir de arkadan görüntü almak istemiş, o an dayanamadım zor ayırdılar.
Kent meydanında çok var öyle tip :((
Zafer plaza da vardı önceden , şimdi kente aktılar..
Bursa ile ilgili kötü anı kaldığına Üzüldüm
Hahaha :))
Sadece baktımı buna hiç bir şekilde engel olamazsın göze yasak getiremezsin kaçını engelleyebilirsin ama uzun uzun hadsiz densizse dersini elbetteki veririm ama onun dışındamı daha çok bakarsınız arkadaşım ancak sen bakarsın ama sahip olamazsın onun yegane sahibi benim hissini veririm patlasın...
Tabi ki bakmak var bakmak var
Ya arkadaşım ağzını kırarım burnunu kırarım ne oluyor hayırdır kaçına yapacaksın ki bunu elbette kıskanır sahip çıkarım da abartıya gerek yok ne baktın kardeşim diye ağız burun mu kırcan bırak bunu kaçına yapacaksın dediğin gibi seninde bakmak var bakmak var işte o bakış oldumu da yap yapabildiğini ağız burun mu kırıyorsun kişiye kalmış
Valla kıza ezici bakış atmaya çalışırım eğer kız bana bakmıyorsa sevgilime bakarım o nerelere bakıyor diye. Farkında değilse yanaklarını mıncırırım sarılırım koluna ama kıza bakıyorsa o an kızın yanında bir sey yapmam ama sonra ağzına sıçarım. Ama benim sevgilim bakmaz öyle :)
Ne güzel o bakmıyosa sıkıntı yok :)
Haha :D
Cevap
62Cevap
Oyle ser**siz insanlar var evet.. ben sahsen bakmam zaten kimsenin yuzune yururken odaklanmam yani helede yaninda sevgilisi olanlara.. soruya donecek olursak eger bakarsa ustune ustune yururum sevgilime 5 dk beklemesini soylerim sonra farkli seyler olur gozuyle g*tunun yeri degisir..
Bir keresinde yazın beraber yürüyoruz, straplez giymiş o gün benim ki dedim değiştir tartıştık Baya değiştirmedi
Neyse yolda yürürken adamın teki kız arkadasimin göğüslerine bir kitlendi ama Baya kikitlendi
Piçe döndüm Baya bir sert baktım sonra gir gir içine gir o* çocuğu diye bağırdım caddede
Adam bir hareket yapicak oldu, etraf esnafla beraber ile adamı bir güzel yeniden inşa ettik
Benim kız da ben ağzımı açmadan tipis tipis gıdıp üstünü değiştirdi
Yuh BAKIYOR bide hareket mi yapıyor
Iyi yapmışsınız
yoo kıskanmamki ancak bakar gidrler okadar. sonuçta sevgilim benim kolumda benim elimde. fiziksel bir olay ya da boku çıkan bir laf atma olmadıktan sonra hiçte terbiye bozacak bir durum yok. kimsenin ahlak hocası değilim kimseyide eğitecek kişi olamam
Önce yanina yaklasir sevgilime sen yürü geliyorum der kulagima yavasca fisildar ; ne bakiyorsun birader derim... o da birseye bakmiyorum derse zaten mevzuyu kapatirim eger ki diretir bakiyorum l*n man felan girerse hic affetmem onumden poliste olsa gecse onun gözünün onunde kafayi vururum... namus borçtur eger ustume dusecek bir vazife varsa yaparim
Çok doğru namus borçtur helal
Doğru
tam bakarken aşkıııııım diye bağrırım :DSF:SDF: dikkat benim ustume cekilir bana bakarlar sD:S:F:
Aaaaa süperrrr :D
Helal kız sana :D
Genelde pek iplemem bakan hanzoluğundan ayılığından bakar şu da bir gerçek bakıştan bakışa fark var eğer dayak yemek istiyorsa onu seve seve bir temiz döverim
Kizlar gercekten bakiyor ama.. Ben cok sinirleniyorum ben yokken de bakiylrlardir :(( sevgilim bakmasin onemli olan o..
öyle diyebiliyorsan iyi bn yine kızıyorum :(
Kizlar cok kotu olmus gunumuzde.. Ben nasil sinirleniyorum bir bilsen bir laf var ya it bakar salyasi akar diye bakan baksin diyrm ama yine sinirleniyrm.. :(( kiskaniyrm da iste ne yapabilirm :(
Ya kızı parçalıcaz ya da sinir olduğmzla kalıcaz..
Hangi birine engl olucaz ki
Bu sefer de cirkef oluruz bir de sevgilim kibar biri
sevgiimin yanagindan oper dahada yaklasirm. Kizinda dipinden gecer anca bakarsin zaten surtuk derim :))))
sevgilimin pardon :D
Ooo güzelmiş bu :)
Kıza pardon canım bişey mi var derim? Ya da sevgilimin koluna girerim yani elini tutarım. Benim yanımda kim kime bakıyo yani.. Müsade edemem.. Kendimi belli ederim. Herkes bilsin yerini.
Haklısın canım
Onu tutarım yolun ortasında iyi bir yolarım şırfıntı seni 😁😁yolmak bizim işimiz 😎😎
Aynen bizim işimiz :)
sevgilimin suçu yok sonucta cok rahatsız ederse bende kıza dik dik bakarım. baktım uyuz oluyorum yanagından öper sarılırım sevgilime. sevgilim zaten anlar güler dalga geçer benimle. kıskancım napıyım
Baksın gurur duyarım :) sonuçta benim yanımda :) önemli olan sevgilim bakıyormu başkasının bakması değil ;)
Buda güzel bir düşünce :)
Umurumda olmaz ben elde etmişim o ancak bakmakla yetinsin
Haklısında insan gıcık oluyor yinede
Erkegin gozlerine bakarim sert bir sekilde beni gorup bakislarini cekmesi lazim eger yine bakarsa ne bakiyon l*n diye doverim cocugu
Bakışlar etkili olur bnce
Cok kullandigim bir taktiktir zaten genelde cok ise yarar zaten bakmaya devam edenede bagirdimmi sert bir sekilde o da orda keser bakmayi genelde karsilik veremiyorlar artistler
Güzel taktik miş
Delikanlı adam yanında erkek olan kıza bakmaz yani ben öyle gördüm öğrendim bana ters geliyor bu tarz şeyler o yüzden tahammülüm sıfır. Kavga ettim bu yüzden hala daha ederim sayıları da fark etmiyor ha 1 i*ne bakmış 5 i*ne sonuçta i*ne hepsi.
Helal valla
Sesli sesli Can'ın yanıyor mu aşkım karşıdaki seni kesiyorda derim...
Delisin sen :)
Hayırdır birader açıkta bişi mi var derdim cevap verirse kavgayı çıkartırdım
global, çağdaş bir insan olduğumu düşünüyorum. direkt ağzına vururdum :D
Içi giderek bakıyorsa bende dalağını sökerim içi Gittiği belli olsun
Ne bakıyon l*n yavşakk derim. Baktım hala bakıyor kollarımı sıyırırım. Sonrası hastane :) ya o ya ben..
Onun bakmasi onemli degil yanimda ki bakiyorsa bitmistir.
Baktı diyelim o zaman?
Tartisma cikar.
Dururum sevgilimi önden yollarım bir sorun mu vardı tatlım derdim oda yoo felan der heralde ozaman gözlerine sahip cik oyarlar derim devam giderim
Güzel :)
Kız ise bakabilir de erkek sıkıntı olur herhalde :D
Daha Öncede Yaptığım Gibi Karşıdan Yürüyorsa Karşıya Geçerim Yanımdaki Kadınla Tam Yanından Geçerken Burnuna Yumruk..
Oha yolarım o kızı kimse nişanlıma bakamaz karakolluk oluruz
Wuuu :)
Sevgilimi su aldırmaya gönderirim kızın yanina gider o gözlere sahip çık yoksa ben sahip çıkartirim derim
Çok iyi :)))))
atlarım üzerine direk zaten kıskancım yolarım yaa onu alamazlar elimden
senin abin.. baban yok mu diye yapıştırırım cevabı o abazana hıh..
Egom tatmin olur. sonucta baskalarinin hayranlikla baktigi bir sevgilim var derim. Tabi kiskancliktan tutabilirsem kendimi ;)
bir iki adim attiktan sonra tutamam kendimi o adimlari geri alirim.. hop birader der kafayi gomerim
Valla biraz buyuk oldugum icin
190cm
Kimse bakmaya cesaret edemedi daha :) o yüzden bilmiyorum
Haha :) cüssen yeter korkmaya :)
Aga bize adam nasil dovulur ogretsene :)
Bu bir kavga sebebidir ama hiç başıma gelmedi ben zaten karşıdan erkek geldiğini görünce direk gözlerine bakıyorum kafasini çeviriyorlar başka tarafa
Sarılırım sevdiceğime öperim falan yola devam ederiz
Ama önce sevgilimin olması lazım sonra da ona bir kızın bakması lazım bunların olması için
bnde bir bakış atarım ne ayaksn gibisinden bida bakabilirse ne olayım :-D
Beni rahatsız edebilecek kıvamda bir kesme söz konusu ise ne bakıyon birader derim baktım dayılanıyo gömerim kafayı burnunun üstüne.
iç geçiriyor öyle mi? içini dışına çıkarır ciğerlerinde sigaramı söndürürüm.
Wuuu :)
artık kimin ahını aldıysa kesin bir anne bedduası getirmiştir onu karşıma.
peki boyle bişey olur mu kız bana bakıyo diye bgen tokat yedim :D
Ay kıyamam :) sen bakmadıysan tokat gereksiz
Devam mı hala :)
Inş ilk ve son tokadın olur :)
Hoşuna gitti mi peki? Sonuçta kıskandı attı :)
Naptım ya :))
Öleyim dir *-* :D
Tabi :)
Herkes kendi zevkine göre ister tabi
Ben kolye takmayı çok severim Üzerimde ondan Hatıra olsun diye kolye isterdim , birde papatya :)
Neler aldın bugüne kadar?
Çanta alabilirsin en büyük ihtiyacımız ;)
En güzelide evlenme teklifi edebilirsin? :)
Olsun senin aldığın farklı olur :)
Sonuçta telefon gibi tek olan bir eşya değil , değiştire değiştire kullanır yinede sen bilirsin :)
Kafasını asfalta yapıştırırım, ateş çıkartana kadar..
Kıvılcım çıkacak illa :)
Ne bakıyon l*n onun bunun çocuğu der sonra kafa atarım herhalde :)
Wuu :)
Kiza tip tip bakarim gerekirse bir sorun mu var derim yanimdakine de güzel bir trip
Direk cakarim bir tane ugrasmam kalkabiliyor ise kavga olur
hayırdır hemşerim kime baktın diye sorarım ondan sonra kafayı gömerim
Sen sevgisizlikten kafayi yiyen velet degil misin
Yav he he
Sen sus asosyal
@Karmasutra asosyal olmam batıyo mu sana? ya @KızlarSoruyor böyle tipleri parayla mı gönderiyosunuz bana?
Sus ve lol'e devam et loser
Cüsse var çocuğa bakışım yeter oda yetmezse allah ne verdiyse
Bende ona içim giderek bir kafa atardım güzel ic çekerdi o zaman
Çok iyi onunda Kafası gider :)
Hahaha
:)))
Nazar etme ne olur calis seninde olur derim. Kavga etmek icin bahane bulur adama dalarim
Anca bakar hatun benim olmus zaten. Eger laf atma olayi olursa bulasirim bende
Once sevgilime taniyip tanımadığıni sorarım. Sonra cocugun gozlerine dik dik bakarm patlayana kadar
Tip tp bakarım "Hayırdır bileder" derim sen kimsin uLaaa :D:D
O kizi varya ciktigi yere geri sokarim.
Aynı ben ;)
Gözlerini oyar cebine koyup gönderirim :)
bakılacak şekilde giydirmem
Açık olmadıktan sonra yüze bakanda oluyır :s
Tabiki giyimede dikkat etmek gerekli
Valla fena olay çıkar direkt dalarım ben
Ben kız ken bu kadar isem , dalmak hakkınız
guzel kufrederım bide kıca bir tekme sart
Tekme mi :)
O ancak bakar mk abazasi diye dusunurum
Buda farklı bir tepki
Ne bekliyordun? Diger yorumlardaki gibi hayvan yabani medeniyet disi bir okuz olmami mi? Hepsi klavye delikanlisi dovermis de dagitirmis da kesermis de. Klavyede asip kesen gercek hayatta bir b*k yapamaz bunu aklina yaz
Kıyamet kopar soruyu görünce bile tepeme atti
Ben bile sorarken sinir oldum :)
Nerden buldun bu soruyu yaa
Böle tip çok var :(
yuh
Bakamaz. cesaret edemez.
Başıma çok geliyor kahretsin. :P
Tepki? ;)
Anca bakar iç geçirrisin o benim l*n bakışı atıyorum yetiyor :D
Bakan adam değildir :)
Doğru Söze ne denir :)
Doğru söz denir. :)