Kesinlikle evet önce kuruturum sonra çerçevelerim bir ömür saklarım oda ömrüme dahil olursa tabi ki 😌

Kesinlikle evet önce kuruturum sonra çerçevelerim bir ömür saklarım oda ömrüme dahil olursa tabi ki 😌
Tabikisii. İlk gelen çiçek özel olur, öyle hemen atılır mı? Kurutup bir kitabın arasına koyarım ya da güzel bir kutuda saklarım. Zaman geçtikçe bakıp gülümsemek güzel olur.🥰 Belki biraz solmuş olur ama hatırası hep taze kalır. Küçük şeylerin değeri büyük bence, hele ki içinde sevgi varsa. Yıllar sonra bile bulduğumda o anı hatırlamak hoşuma gider. O yüzden kesinlikle saklarım.🦋
Cevap
5Cevap
İlk sinema bileti, yanına giderken aldığım uçak/otobüs bileti, ilk hediyesi; kısacası ilk olan her şeyi saklamaya bayılırım.
Evet ya katılıyorum bende severim anıları ölümsüzleştirmeyi
:))
Saklarım kuruturum hatta salamura bile yaparım acaba biz aynı olabilir miyiz dkkdkd
Olabiliriz hsjshah
Bana hiç çiçek gelmedi 😂
saklardım olsaydı
Annemle babam 25 senedir evli babam cok sık cicek almasina ragmen fanus fanus kurutulmus cicekler var evde 😭💞
Gun geliyor O ciceklerde iliskiler gibi soluyor. Bence kadini cicek gibi sevmek korumak ilsikiye sahip cikmak en onemlisidir
Eski sevgilim ölene kadar saklayacağım demişti. Yıllar oldu başkasıyla evli şu an acaba saklıyor mu?
Kalbimde saklıyorum 😢
saklamam solcak zaten
Alan yokki olsa saklıcam.😂😂
Yes sakliyprum hala
Tabikide
Saklarım
En son çiçeğimi aldatıldigimda aldım desem
Çiçek almayı sevmem
Yok sanmıyorum
Saklarım. Saklıyorum
Ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?