Sevgilimin kız kardeşi ve arkadaşı?

arkadaşlar sevgilimin kız kardeşi ile aramız iyidir beni çok sever eder bende onu severim adı naz olsun. nazın 1 tane en yakın arkadaşı var sinem diye sinemi sürekli ayda bir kaç kez evine çağırıyor geliyor yanı kalıyor ediyor sinem. Biz 21 onlar 19 yaşındalar. Sevgilim, kız kardeşi ve bu kız aynı okuldalarmış o yüzden kaç senedir gidip geliyormuş sinem. Sevgilimle 2. senemiz ciddi bir ilişkimiz var mesafeli davranıyor kıza karşı ama açıkçası yine de kız evde kaldığında rahatsız oluyorum, kızda beni tanıyor bende mesafeliyim kızdan çokta haz etmıyorum negatif bir enerji alıyorum ama sevgilime karşı yılışık falan değil zaten onunda sevgilisi vardi. sevgilime kanka diyor. mesela dün evde ben , kardeşi, sevgilim ve o kız oturuyoduk kız bır sey anlattı sevgilimde karşılık verir gibi konuştu dinledi baya yani, hoş geldin görüşürüz falan diyor. tamam mesafeli falan ama bılmıyorum hıc konusmasa sohbete gırmese daha ıyı degıl mı? Çünkü sevgilimde çok haz etmıyor samımıyetı yok yani ve naz abisine anlatıyor sinemin sevgilisi ile olan şeyleri falan sevgilimde sevmıyo o kızı kas@r diyor. Aynı durum bende olsa yani benden 2 yaş küçük bir erkek evimde kalsa sohbet içinde olsam onunda hosuna gitmez. o da biliyor zaten bikaç kez tiye almıştım bu konuda o da ben mi çağırıyorum sanki eve kız kardeşimin olması benim suçum değil demişti. Sizce abartıyo muyum? Kızı sevmiyorum itici geliyor yani bide. Bilmiyorum abartıyor muyum rahatsız oluyorum yani.

Sevgilimin kız kardeşi ve arkadaşı?