Evlenme teklifi ne zaman olmalı sinirlenmekte haksız mıyım?

Sevgilim evlenme teklifi lafını ettikçe beni sinir basıyor çıldırıyorum. 1 senemiz dolduğunda artık konuşmaya başladım çünkü ilişkimiz başından beri ciddiydi ailesi yüzünden sürekli problem yaşadık. Hersey uzadıkça uzadı sesimi çıkarmadım ama 1 seneden sonra artık bir yüzük takılması gerekiyor benim çeyizim vs yok ciddi birsey olacak ki yolumu biliyim. Ne zaman adim atacak olsak birsey oldu ya da problem çıktı bende artık söylenmeye başladım. Sonra iş evlilik teklifine geldi ki önemli olduğunu söyledim doğum gününde, kadınlar tanissin, ramazandan önce, ramazanda, nişan tarihimiz belli babalar tanismadi oldu, şimdide bayram sonrası oldu. Benim için bir anlamı kalmadı artık nişan tarimiz bile belli ama benim parmağımda hala yüzük yok. Neyin teklifini edecek? Ben bu kadar söyledikten cildirdiktsn sonra anlamı ne? Haksız mıyım Allah aşkına? Parasını ailesine veriyor yuzugu onlar alacak diye onlar istediğinde olacak. Dugun Nisan gibi protokol icabı olacak bu beni mutlu etmeyecek ki! Ben anlayış gösterdim ama konusunu bile açmadı ki onlara. Sürekli sanki benim yüzümden oldu diyor ama onun etkisi de büyük. Hicbirsey istemedim ya ne düğün ne başka birsey kendileri tutturdu olacak bir evlilik teklifi ya basit istiyordum onuda. Şimdi sırf gösteriş için gereksiz abartılı bir yerde yapacak sade yapsa artık sinirden bende kabul etmeyeceğim. Ben mi gereksiz sinirleniyorum yoksa haklı miyim? O bu konuyu açınca bana sorunca daha da sinirleniyorum

Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Güncellemeler
1 yıl
Barış sağlandı 😁
Evlenme teklifi ne zaman olmalı sinirlenmekte haksız mıyım?