Şimdiden Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. 😌✨💜🌸

Şimdiden Bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.. 😌✨💜🌸

Bu, ayrılığın nasıl bittiğine ve şu anki ilişkine bağlı. Eğer dostane bir şekilde ayrıldıysanız ve aranızda bir sorun yoksa kısa ve mesafeli bir mesaj göndermek sorun yaratmaz. Ancak, duygusal olarak kapanmamış bir ilişkiyse ya da şu anki ilişkin açısından sorun yaratabilecek bir durumsa, bayram mesajı göndermeden önce bir kez daha düşünmek iyi olabilir.
Bence eski sevgilinin bayramını kutlamak doğru olmaz. Çünkü eski ilişkilerde genelde bir mesafe olması gerekir. O kişiyle bir bağ kurmaya devam etmek, ya da onun özel günlerinde iletişimde olmak, aslında duygusal bir karışıklığa yol açabilir. Zaten ayrıldığınızda belli bir neden vardı ve geçmişi geride bırakmak daha sağlıklı olur. Bayram gibi özel günlerde eskiye dönmek, duygusal anlamda seni de zorlayabilir. Kendine de haksızlık etmeyip yeni bir sayfa açmak, hem eski ilişkiyi hem de seni daha huzurlu kılar. Yani bence bu tür kutlamalar, geçmişi unutmak için iyi bir fırsat değil.
Doğru olmaz bence eskide kaldi çünkü
Cevap
22Cevap
Eğer sorunlu bir şekilde ayrılmadılarsa neden olmasın ki olabilir
hayır ben kutlamam. zaten eski sevgilim de yok
Eski sevgilim yok. Geçmişim, bugünüm, yarınım sevgilim var yanımda🫠🧿
Buna toplumumuzda konulan isimler var, biri yazar heralde.
Ülkenin çarkı kaymış, boş ver kutla gitsin.
Ülkenin ucuzlamış namusunu senmi kurtaracan
Ayrıldıktan sonra arkadaş kalındıysa kutlanabilir, ancak arada bir iletişim kalmadıysa bence kutlamaya gerek yok.
Hayır yanlış olur. Salla gitsin. Eskileri merak etmeyin, önünüze bakın ve yeniliklere kapatmayın kendinizi.
Valla benim için çok büyük yanlış bayramı batsın onun
Kişiye göre değişir ancak hayatında biri varsa doğru olmaz.
Eski sevgilinin numarası bile rehberde tutulmamalı.
KESNLKLE kutlamalisin. mubarek bayram sonucta. aranizda kirginlik olmamali. kutla bayram sekerin olabilir miyim de askiniz yeniden dogsun! ask bayramda bambaska...
Hiç doğru olmaz.
Hayır doğru olmaz...
Gurursuz biriyim diyorsan doğru olarak kabul edebilirsin
Kutlamıyorum ben
Gerek yok bence.
Bu senmisin gerçekten
Ben kutlamam. Kutlayanlara lafım yok.
Niyet barışmaksa olur
Şeytan görsün yüzünü
Lüzumsuz bir davranış olur
At kutla be nolucak
Hiç gerek yok