Arkadaşlar bişey sorucam ne yapmalıyım bu konuda lütfennn ne düşüneceğimi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?

Merhaba arkadaşlar benim sanalda 5 aydır konuştuğum bi çocuk var flörtten biraz daha ileriyiz bi çok şeyimizi biliyoruz hesapımın şifresini bile aldı tiktoktan neyse konuya gireyim instagramda bu çocukla akşam biraz konuştuk sonra iyi geceler felan dedik neyse çıktım uygılamadan sonra tekrar bi bakıyım dedim story atmış bi kaç yıl önce ölen sevgilisiyle kendi fotoğraflarını story atmış banada söylemişti bu olayı ama ben fotoğraflarını görünce tetiklendim birden bire kendimi kötü hissettim sinirlendim engelledim çocuğu birden sonra biraz kafamı dinledim engeli açtım ama hiç bir şey demedim bana saçma anlamsız bi reals videosu atmış yemekle ilgili normalde hiç alakası yoktur baktım sadece ama bişey demedim lütfen bana akıl verin ben mi abartıyorum bilmiyorum ve bu çocuk bana seninle evlilik düşünüyorum felan diyo yanii bilmiyorum lütfen bi öneride bulunun lütfenn.
Arkadaşlar bişey sorucam ne yapmalıyım bu konuda lütfennn ne düşüneceğimi bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?