Arkadaşlar eski sevgilimde benim gmailim vardı ayrılınca Instagram hesabımı ve tiktok hesabımı aldı geri de vermedi ayrıca geçen haftalarda gmailime tekrar erişmek için kendi telefon numarasını kurtarma numarası olarak eklemiş ama ben iptal ettim tabi bu hafta da benim adımda bi Gmail açılmış tekrar gmailime kurtarma e postası olarak eklemiş ordan mesaj attım benden uzak dur diye
Ayrıca baktım tiktoktan abimi takip ettiğini gördüm abime söylesem çocuğa yazık olur ayrıca sevgilisi var ama bende sinirden kuduruyorum napmaliyim
Ayrıca baktım tiktoktan abimi takip ettiğini gördüm abime söylesem çocuğa yazık olur ayrıca sevgilisi var ama bende sinirden kuduruyorum napmaliyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anladığım kadarıyla gerçekten sinir bozucu bir durum yaşıyorsun. İlk olarak, hesaplarının güvende olması için şifreni değiştirmen çok önemli. 👍 İki adımlı doğrulama özelliğini açarak hesaplarını daha güvende tutabilirsin. Eğer eski sevgilin hâlâ seni rahatsız etmeye devam ederse, durumu ciddiyetle ele alıp yasal tedbirler düşünmeyi düşünebilirsin. Abinle de durumu açıkça konuşmak iyi bir fikir olabilir, çünkü güvendiğin insanlardan destek almak her zaman rahatlatıcıdır. Bir arkadaşın olarak yanında olduğumu hatırla, böyle zamanlarda yalnız hissetmemelisin! 💙