Eski sevgili muhabbeti?

Merhaba arkadaşlar 2 aydır hayatımda olan biri var yaşım 20 onun 27. Geçen bir eski sevgili muhabbeti oldu aramızda ben de hala takipleşip takipleşmediğini sordum o da çok takipçisi olduğunu dikkat etmediğini söyledi. Daha sonra benim içime bir kurt düştü huzursuz hissettim. Çok sevdiğim halde bitirme kararı aldım. Çok şaşırdığını ve nedenini söylememi istedi. Ben de hala takipleştiğini düşünüyorum dedim evet dedi bu çok normal bir şey biz hala arkadaşız dedi. Ben hayatıma giren kimseyle düşman olmadım dedi. Ben de aynı sekılde düşman olmadım ama hayatıma girecek ınsana saygısızlık etmem dedim. Ben sana saygısızlık etmiyorum hayatımda sadece sen varsın bu benim için normal dedi hatta birkaç can sıkıcı örnek de verdi. ben de kafalarımızın farklı olduğunu bu durumun bana normal gelmediğini söyledim. Benden nasıl bu kadar kolaya vazgeçersin keşke ben de kolay vazgeçebilseydim ama benim hislerim bu kadar basit değil diyerek de manipüle etmeye çalıştı. Ben de hayatımda sınırlar olduğunu söyledim. aynı bu konudan geçmişte yaram var arkadaşlar sevmedi diyemem ama demek ki güçlü bir sevgisi yok arkadaş kalabildiğine göre de ilişkileri ciddi gören biri değil
Eski sevgili muhabbeti?