Mutfakta pişen yemekden yatakda dönen muhabbete kadar. Kadin bildiğim benim aklımı celmeye çalıştı. S. a. lak karıma foto çekte kucuk enisteyi görelim yazmış
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bence önce eşinle bu konuyu çok sert bir şekilde ve net olacak bir şekilde konuş böyle bir durumdan hoşlanmadığını bir daha tekrarlanmaması gerektiğini aranızdaki şeylerin başkasına anlaşılmaması gerektiğini
Bı insan kocasyla olan özelini nie başkasına anlatr ki 🤦🏻♀️
Cahillik ya da fantezi saçmalığı dır
bizimki cok saf aşırı saf
Senin yön vermen lazm
Konuştum yapma dedim. Bu bizim ozelimiz dedim
Senin karın s@l@k arkadaşıda seni arzular bende olsam bende arzulardım
O zaman sende canım oluyorsun
Pardon karaktersiz oluyorsun
Neden karaktersiz oluyormuşsun bi kadının kendi özel hayatını anlatmasını neyi çağrıştırıyor sana gel kocamla birlikte ol demek bu kendi özel hayatına saygısı olmayana benim niye olsun bende o erkeği elde etmek için her şeyi yaparım
O bir s@laklk yaptı diye sende karaktersizce davranmak zorunda değilsin ama dimi
Şu an hamile hamile olmasaydı bağıra çağıra söylerdim ama kendimi tuttum. Benim için hiç rahat durmuyor yazmis hamileliğin son 1 ayı cinsellik yaşamayın diyorlar ben de son 1,5 ay duralım dedim arkadaşına bizimki 1,5 ayı bırak 1,5 gün dayanamaz yazmış gulen emojisi katarak kadına hmm diye cevap vermiş
Kadın bildiğin o gün beni ayartmaya geldi göğüs dekolteli gömlek dar pantolon normalde böyle pek görmezdim
Abi yeter anlatma böyle saçma şeylere tahammülüm yok
@YesMama ben delirecek gibi oldum ne tahammülü empati kur kocanın telefonu eline alıyorsun tesadüfen msjlari okuyorsun seni anlatiyor arkadasina
Boşarım onu
@YesMama bide düşün arkadaşı karının fotosunu atsana diyor şakayla karışık
Siz ikiniz evlimisiniz?
İkimizde kadınız
Onu biliyorum sen evlimisin diğer cevap veren kadında evli mi onu soruyorum. Evliyseniz ne diyorsunuz karımla sakin sakin konuştum tamam dedi özür dilerim dedi
Evli değilim
Erkek olsa boşanmayi hak ederde Allah akıl fikir versin karına uyar bir daha yapmasın böyle safliklar. O arkadaşından da uzak durun ikinizde
@YesMama Karımın liseden arkadaşı ben samimi olmadı doğru olmaz diye mesela ben eve giderim o bizdeyse bı iki hal hatır sorardım ben geldikten 15-20 dk sonra kalkardı ben işteyken gelirdi hafta sonu gelmezdi şimdi tam benim içim geliyor bu hafta izinliydim karımda soylemis
Sende gönüllüsün galiba yeter baydı bu konu. Engelle beni bildirim almak istemiyorum
@YesMama benim hatun çok saf temiz kalplide bı bagirsam sesiz sesiz ağlar kavga etmez. Bi ara bı konuyu fazla uzatti bende işten yeni gelmiştim güneşten dolayi basım ağrıyordu bı sus da dinlenim 5 dk dedim sesizce cikti farkettim ki ağlamaya gitmiş gönlünü aldım seviyorum ama be
Yeter sende herseyini buraya anlatma sus biraz
@YesMama nie yorum yaptın neyse sağol
Allah akıl fikir versin Bazı hemcinslerime! Bizim aklımızı da koru Allahim !!!
Aldatırsan aklı basina gelir
Yok yapmam
Bravo sana yalniz esini uyar