Çok kötü ve rezil bi şekilde ayrılmıştık unutamamıştım şimdi tekrar karşıma çıktı yanına gidip konuşabilirmiyiz diye sordum kabul etti hatta mutlu oldu gidip konuştuk 8 10 dakika, beni gördüğüne sevinmiş gibiydi ayrı olduğumuz 3 yıl içinde neler yaptığımızdan bahsettik, ne kadar bana yaptığı yanlışlar içimde alev gibi birikmiş olsa da geçmiş konulardan asla bahsetmedim çok ılımlı davrandım ortalama bi ilgisi vardı konuşma bittikten sonra hemen yanından ayrıldım, ben etkileşime girmedikçe hiçbi şekilde ne bakıyo nede umursuyo sanki hiç tanışmamışız gibi yapıyo beni gördüğünde arkasını dönüp başka yere gidiyo göz temasına hiçbi şekilde girmiyo, konuşma sırasında neden buraya geri döndün diye 2 kere sordum cevaplamadı yüzünü baska yere çevirdi, konuştuğumuz günün akşamı iş çıkışı saatinde yanına gittim yine beni gördüğüne mutlu oldu yanıma geldi hemen hiç gelmezdin normalde noldu bişey mi oldu dedi bende napıyosun diye bakmaya geldim dedim güven köprüsü kurmak için elimi uzattım arkadaşmıyız dedim şaşırdı öyleyiz dedi
NOT:kızın şu an başka bi ilişkisi var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer