Eski sevgilim ile aynı işyerinde?

Üniversitede 2 yıllık ilişkim olan bir sevgilim vardı ben bazen soğuk davranırdım ama hiç vazgeçmezdi ona senin gözün dışarda filan derdim o ise tek seni görüyor filan neyse biz 2 yıllık ilişkiden sonra ayrıldık tabi o ayrılmak istemedi ama ayrıldıktan 2 hafta sonra benle konuşmayı kesti son yılda okulda hiç konuşmadık zaten mezun olduktan sonrada hiç haber almadım kendisinden. Geçen ay iş görüşmesine bir firmaya gittim ve burada bildiğiniz şok oldum iş görüşmeme giren adam eski sevgilim çıktı kendisi beni hiç takmadı. Ben almaz diye düşünüyordum işe ama aldı. Kendi çalıştığı firmada baya yükselmiş birde beni işe kabul etti. Ben şimdi konuşmaya çalışıyorum ama beni çok takmıyor. Birde eskiden çok fazla kızla konuşmazdı benim arkadaşlarımla filan konuşurdu o kadar. Şimdi firmadaki çoğu kızla konuşuyor flört ediyor bildiğiniz bende geçen dedim ki buna hangisini seçeceksin bu kadar kız içinden dedim bana zamanında enayi gibi tek kız için uğraştım bir daha o hatayı yapmam dedi laf soktu. ben bu çocuğa vermiştim kızlığımı aynı zamanda tek birlikteliğim bu çocukla oldu birde. Ayrıldıktan sonra 2 sevgilim oldu ama ikiside kısa sürdü. Şimdi ben eski sevgilimi kıskanıyorum konuşmaya filan çalışıyorum ama beni takmamaya çalışıyor. yanındaki kızların saçlarını başlarını yolasım geliyor. sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
2 ay sonra gelen güncelleme nişanlandık yazın düğünümüz var
Eski sevgilim ile aynı işyerinde?