Erkek arkadaşımdan muhafazakar olduğu için ayrıl ve kendimi çok kötü hissediyorum?

Beş yıllık ayrıl barış ilişkimi bana çok iyi davranmasına her şartta yanımda olmasına rağmen sırf dinine düşkün diye ayrıl ve kendimi iğrenç bi insan gibi hissediyorum. Doğru olan belki o ama onunla ilişki içerisinde mutlu olamadım. Okulumuz bitti kaç yıldır konuşuyoruz bu yıl askere gidicek gelip evlenmek istediğini söyledi. Ben onun birlikteyken sürekli arkadaşlarımın ilişkilerine özeniyorum kendime engel olamıyorum. Söz isteme durumları olmadan beni annesiyle tanıştırmıyor kaç yıldır arkadaşlarıma bakıyorum anneleriyle ne kadar yakın tatlı konuşuyorlar özeniyorum. Kaç yılı geçirdik birlikte tatile gidemiyorum bi günlük kafa dinleyemiyoruz. Geçen gün arkadaşım sevgilisiyle küçük bi çift dövmesi yaptırmış çok tatlı geldi mesela bana ama ona bunu söyleyemem. Onun dışında dindeki bazı kurallar ve yaptırımları da bi türlü kafama yatıramıyorum. Bunlar uzun bi ilişkiyi bitirecek büyük nedenler gibi durmuyor belki ama ne kadar denesemde modum düşüyor mutlu olamıyorum ben. Ona bağırdım çağırdım iğrenç hakaretler ettim. Ve o büyük bi sınava girecek bi hafta sonra. Bu dönemde tüm odağınızda içine ettim. şu an kendimi o kadar suçluyorum vicdan azabı çekiyorum ki barışmayı ben İstemiştim onunla olmayacağını bile bile tekrar denedim. Şimdi oda diyor ki tam alışmışken yine hayatımı mahvedip gidiyosun. O kadar haklı ki ve aynı okuldan mezun olduk aynı yerde çalışıyoruz ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum hiç yaşamak gelmiyo artık içimden çıkmaz bi haldeyim
Erkek arkadaşımdan muhafazakar olduğu için ayrıl ve kendimi çok kötü hissediyorum?