Öncelikle tutarlılığa dikkat et. Sözleri ve davranışları arasında uyumsuzluk varsa veya hikayeleri sürekli değişiyorsa bir sorun olabilir. İletişim şekli de önemli; telefonunu gizlemeye başladıysa veya mesajları hızlıca siliyorsa bu da şüphe uyandırabilir.
İlgi ve zaman ayırma konusunda da gözlem yap. Eskisi gibi vakit geçirmiyorsa ya da sürekli bahaneler buluyorsa bir şeyleri sorgulamak gerekebilir. Davranışlarında ani değişiklikler varsa, mesela bir anda fazla ilgili ya da tam tersi çok mesafeli olduysa, bu da işaret olabilir.
Bunların yanı sıra, ortak tanıdıkların söylediklerine de kulak ver. Bazen dışarıdan bakınca daha net görülen şeyler olabilir. Ama en önemlisi, hislerine güven ve bir sorun olduğunu düşünüyorsan, bunu açıkça konuşmaktan çekinme.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
birinin sadık olup olmadığını anlamak için doğrudan bir şey yapamazsın turnusolu yok yani ama bazı işaretler olur mesela, birincisi tutarlılık, sözleriyle davranışları uyumlu mu ya da düşüncelerini ve hislerini sürekli değiştiriyor mu, yoksa tutarlı mı bunlara bakman lazım, ikincisi şeffaflık, telefonunu veya sosyal medya hesaplarını aşırı saklıyor mu veya sürekli bahaneler üretip açıklama yapmaktan kaçınıyor mu bunlara bakmalısın, üçüncüsü, saygı seni önemsediğini, değer verdiğini hissettiriyor mu ya da kararlarında seni de hesaba katıyor mu, yoksa hep kendi istekleri mi ön planda bunları sorgulamalısın, dördüncüsü, hep yanında mı? iyi günde herkes sadık görünebilir, ama kötü zamanlarında da yanında mı ayrıca sıkıntılı dönemlerinde sana destek oluyor mu, yoksa uzaklaşıyor mu gözlemlemen gerek ve sonuncusu bana göre göz teması ve vücut dili, gözlerinin içine bakarak konuşuyor mu, yoksa kaçamak mı davranıyor veya suçluluk hissi ya da yalan söyleme belirtileri var mı iyice süzmen gerek. Haa söyleyeyim sadakat sadece fiziksel aldatmayla ilgili değil, duygusal olarak da birine bağlı kalıp kalmamakla ilgili olsbiliyo. Sana karşı samimi ve saygılı olan biri büyük ihtimalle sadıktır ama eğer sürekli şüpheye düşüyorsan, belki de sorun vardır.00 Yorumla
1 yılBirinin sadık olup olmadığını anlamak kolay değil çünkü sadakat, sadece aldatmamak değil, güven vermek, yanında durmak, gözünün dışarıda olmaması demek. Gerçekten sadık biri, sadece sözleriyle değil, davranışlarıyla da bunu belli eder. Gözleri kaçmaz, tavırları değişmez yanında olmasa bile seni hissettirir. Bahaneler üretmez, şüphe yaratmaz, hislerini saklamaz. Ama en önemlisi içten içe bir huzur verir. Sürekli sorgulama gereği duyuyorsan, zaten orada bir eksiklik vardır. Çünkü sadakat, kanıtlanmaz hissedilir. Eğer hissetmiyorsan, belki de hiç yoktur..
21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🏻🌸
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekse sadık değildir
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sadakati anlamak için bazen gözlerimizden çok, kalbimizi dinlemek gerekir. Birinin sözleriyle değil de davranışlarıyla ne kadar uyumlu olduğuna bakmalısın. Sürekli güven vermesi, sözünü tutması ve zor zamanlarda yanında olması, sadık biri olduğunu gösteren küçük ama çok değerli ayrıntılar. 💖 Ama unutma, sadakat karşılıklı bir bağdır; güven verirsen, güven almaya da başlarsın. Sen nasıl düşünüyorsun bu konuda? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
1 yılAldatılana kadar anlamak zor. Küçük büyük fark etmeksizin yalanını görmediysen tanıştığında sosyal medyaları temizse güven olarak daha yüksek olursun ama dediğim gibi kesin çözüm yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldeğer vermesinden ve sürekli yanında olmasından tabi ki de
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu kesin olarak anlamak zor ama bazı şeyler fikir verebilir. Güvenilir biri, söyledikleriyle yaptıkları tutarlı olur, şeffaf davranır ve gereksiz gizlilik içinde olmaz. Sadece sözleriyle değil, davranışlarıyla da sadakatini gösterir. Sürekli yalan söylüyorsa, geçmişiyle ilgili tutarsızlıklar varsa ya da başkalarına karşı sınırlarını net çizemiyorsa dikkat etmek lazım. İçine sinmeyen bir şey varsa hislerini de göz ardı etmemek en iyisi. Anlayabilsem aldatılmazdım. jsjjsjsks
11 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun
Bence karşıda ki kişinin, kadınlara ulaşılabilirliğine bakmak lazım. Kadına rahat ulaşabilen ve çok kadın tarafından tercih edilebilen bir erkek yinede seni seçiyorsa, sadakatin alametlerinden bir tanesi bu diyebiliriz. Ama zaten kadına ulaşamıyorsa ve seni tercih ediyorsa ona pekte sadık diyemeyiz.
22 Yorumla
Soran1 yıl1. Anlattıgın erkek hayal ürünü
Allah a sadık olan insan, karşısındaki kişiyede sadık olur. Ben inancım gereği böyle yaşıyorum. Uzun süredir yalnızım ve zaman geçirmek için dahi kimseyi aramıyorum. Dostum arkadaşlarım ile vakit geçiriyorum. Ha tek başına zor ama işte hayatta her istediğimizi yapacağız diye bir kural yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Çok kolay emin ol😉 kız isen ve erkek arkadaşından şüpheleniyorsan erkek bir arkadaşına durumu anlatıp fikir al bukadar basit
19 Yorumla
Soran1 yılErkek arkadsımız yoksa napcaz
Soran1 yılDoğru yemi nasıl koycaz
Soran1 yılKalbim paramprca olsun sonra
Soran1 yılBakalım hayırlısı olsun..
1 yılÇevresindeki arkadaşları O'nun için şakayla karışık da olsa kaypak, popiş y*vş*k gibi şeyler söylüyorsa bu işin içinde bir iş vardır
11 Yorumla
Soran1 yılÇok mantıklı
1 yılAnlamak zor. Denemek lazım bir arkadaşınla işbirligi yapıp
12 Yorumla
Soran1 yılArkadaşla sevgili olma ihtimali kalbimi paramparça eder
- 1 yıl
İkisinindr gerçek yüzünü görmüş olursun. En azından yol yakınken dönmek daha hayırlıdır
"Herkese müsaittir ama sana doludur… Herkese hayrı dokunur, sana da b*ku.
11 Yorumla
Soran1 yılGecmis olsun abi
Sadakati anlamanın bir yolu net olarak mümkün değildir. İlk acı, ilk yalnızlık, ilk hüzün, ilk yorgunluk dahi sadakati belirleyen etkenler olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılZamanla anlayacaksın. Kafanda şüphe varsa, ondan kötü ve olumsuz enerji alıyorsan, bir türlü yanında olmadığını hisssediyorsan kesinlikle doğrudur.
10 Yorumla Googleye gir hesap ekleye gir numarasını yaz e postami unutma dokun bildirim gelicek yaz orada instegram vs Facebook şifreleri tanışma uygulamasını girdiyse orada kayıtlı
10 YorumlaSen demeden yanında olması, sen istemeden yapması, sana zarar değil fayda sağlaması, karakterinin içini ısıtıp mutlu etmesi
10 YorumlaAnlamak çok zor herkes hiç olmadık bir sebepten dolayı sizden kolaylıkla vazgeçebiliyor sadakat diye bir şey yok onu kesinlikle anladım
10 Yorumla
1 yılHz. Ebubekir'e sadıkları nerede buluruz diye sordu birisi
"Sen sadık ol, onlar seni bulur" buyurdu10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKavun degil ki koklayasin o nasi soru arkadasim :)
10 Yorumla
1 yılAnlayamazsın insan oğlu çiğ süt emmiş herkes aldatabilir şartlar durumlar müsait olunca
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sadık bir insan başkasına yönelmez o kişiye bağlı kalır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 679 cevap paylaştı.
1 yılBir söz vardır. Kuşu kafesinden sal, özgürce uçup sana geriyorsa sadıktır ve seviyordur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı. O kolay ya çok çabuk ele verirler kendilerini öyleleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılSadece ona özel bir sır soyle be Bi süre sonra ona bilerek yanlış yap
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yılHareketleri ve sözleri tutarlı mı tutarsız mı ona bakarak
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bana karşı verdiği sözleri gerçekleştirerek anlarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBunun icin kisa vadeli bi yontem yok, zamanla anlasilabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Gösterdiği ilgiden sana ayırdığı vakitten anlaşılabilir.
10 Yorumlayanlış yaparsa eninde sonunda ortaya çıkıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılTasma takmadan özgür bırakacağız. Kendi iradesiyle düzgün efendi duruyorsa hemen nikahı basacağız
10 Yorumla
1 yılSürekli merak edip sıradan günlük işlerini bile soruyorsa önem veriyorsa seviyordur
10 YorumlaHiç bir zaman anlamak mümkün olmaz belki evlilik olunca
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAllaha sadık olmayan kuluna sadık olur mu?
Erkek veya kadın inancından ibadetinden uzaksa sadakat konusu şüphelerle geçecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlayamazsın aynı eve girmeden onu tamamen tanımadan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
1 yılDSizin mahallede de mi aldatma oluyor Sümeyye?
00 Yorumla
1 yılSen onun yanında değilken bile başkasına bakmaması başka kızlara yazmaması seni sevdiğini gösterir sadık olduğunu gösterir
Başka türlü anlayamazsın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılKarpuz değilse maalesef anlayamıyoruz
12 Yorumla
Soran1 yılKarpuzun da garantisi yok 🥲
- 1 yıl
O yüzden düşünmeye gerek yok yaşayıp görerek öğreneceksin. Buna meyilli olan insan senin yanındayken bile belli eder bunu, senle konuşurken bile sana bakmak yerine çevresine bakınır karı kız keser
Burcuna bak burcuna eheheheh
12 Yorumla
Soran1 yılMesela oğlak
İsmi sadık mı diye sorarak
17 Yorumla
Soran1 yılMesela sen hic sadığa benzemiyosun
Soran1 yılEmre ahmet falan derim
Soran1 yılHic yok berkecan
Soran1 yılTövbe tövbe bütün berkecanları zan altında bıraktın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Potansiyeli yoksa sadıktır
115 Yorumla
Soran1 yılPotansiyeli nerden anlıyoruz
Soran1 yılYüz ne alaka ya
Soran1 yılAbi ben sana göstersem sen yorumlasan olur mu
Soran1 yılTamam abi bulunca getiricem
Evlilik niyeti varsa sadık olmaya başlamıştır ama dine hassasiyeti olan biri daha sadık olur genelde
10 Yorumla
1 yılTakip listesinden konuşma tarzından çevresinden ailesinden anlarsın
10 Yorumla
1 yılÇok rahat bi şekilde anlarsın gözler asla yalan söylemez ufak sorular sorup test edebilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıldavranışlarından, yaklaşımından,
12 Yorumla
Soran1 yılMesela
Cevap sahibi1 yılYalan yapmacık davranışlarından anlarım işte
Ufak testler vererek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamayız süre lazım , karaktersiz insan cooook
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılSadiksa anlarsın emin ol 😅
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İliski içince görebilirsin bunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSadik olan vaktini cok ayirir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamıyoruz
10 Yorumla Sadık olup olmadığına bakarız bence (!)
10 Yorumla
1 yılZamanla tanıyarak anlaşılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAnlayamazsın. Ama seven insan aldatmaz.
10 Yorumla
1 yılMaalesef zamanla yaşayarak anlıyoruz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,9b cevap paylaştı.
m 1 yılYaşayarak önceden kimse bunu çözemez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılEn sadık hayvan kurttur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAç bırakırım
13 Yorumla
Soran1 yılBahanesi hazır olur
Soran1 yılYani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSen söyle nasıl anlarız
016 Yorumla
Soran1 yılBenim taktiklerim kendime özel
- 1 yıl
Benim üzerimde de uygula
Soran1 yılSen hiç sevmediğim bş akrabamabenziyısun
- 1 yıl
Sen bi kere beni en baştan düşman bellemişsin. Bu kin bu ne nefret
Soran1 yılGözlerinin renginden
- 1 yıl
Gözlerimin renginden sürekli bahsetme. Hayran kaldın sanarlar
Soran1 yılYok ben kayferengi severim
- 1 yıl
Senin neyi sevdiğin belli değil. Belki yemekler içinden bazı çeşitleri seviyorsundur belli olarak.
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Ne sevdiğin belli ne sevmediğin oy oy
Zalimsın oy oy hainsin oy oy ben ne deyim oy oy
Soran1 yılAa zalim etti bizş
- 1 yıl
Benim bir çift gözüme katlanamiyorsun. Tabiki zalım diyecem. Mazlum mu diyeydim
Soran1 yılBkvfkcgmvm yok benim direkt erkeklerle sorunum var
- 1 yıl
Lezbiyen mi olacan yoksa
Soran1 yılTövbe tövbe sapık mısın
- 1 yıl