AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
O kadar cesaretli değilim evlilik çok ciddi bir şey bunu başaran varsa helal olsun 😃
Hayır alamam. Tanımam için zamana ihtiyacım var
Bir ayda ben flortten sevgiliğe anca geçiş yapabiliyorum evlenmek ne yahu bu ne hız 😄
Alınmaz alan diyene de şaşarım
#Hükümdar
Doru diyorsun yıllardır olanlar hüsranla bitebiliyorsa neden 1 aylıkla o karar alınamasın demi
Hayır ya. Ben 3 yıl tanıdığım adamla evlenmedim ne bir ayı.
Aynı hızla soluğu mahkemede almak istiyorsanız... neden olmasın 🤔
Ne alaka
Dene ve gör alakasını
Yani öyle demek istemedim herkes aynı değil ya 😅
Elbette herkes aynı değil ama hiç kimse bir ay da bir insanı her şeyiyle tanıyabileceğini de iddia edemez
Haklısınız
Sende bir o kadar tatlısın. Ama lütfen bu güzelliğini daha bu yaşta yapacağın bir evlilik ile heba etme olur mu. Karşındaki her kim olursa olsun... Kendin dilediğince görüş tanış flörtleş... ama sonunda mutlaka ailenden sevdiğin saydığın fikirlerine değer verdiğin insanlarla tanıştır. Onların da fikrini onayını al... sonrasında evliliği düşün.
Bunu kendi mutluluğun için yap lütfen ☺️
Teşekkürler 🥰
Rica ederim yorgun hanım ☺️❤️
Sakın bence bir ay zaten mükemmel gidiyor aynı şeyi yaşadım ikinci ayın sonunfa bambaşka birini tanıdım bende baksan başında asla böyke biri olacağını düşünmezdim evlilik kararını tarihini bile bir ayda konuştum hızlı gitme kendini üzme
kendim icin sormadim askiim
Bu kararı hormonlar değil de akıl veriyorsa olurda 1 ay hormon egemenliğini yıkmaz
Almam için aklımın olmaması lazım galiba :D
Gökten zembille inmişse alırım tabi niye almayayım 😂😂
Aklımı kaybetmediğim sürece, hayır.. mümkün değil
Alınmaz alınmamali iki kişinin birbirine tanıması için çok kısa bir süre olduğunu düşünüyorum
Ne kadar boşluk yaşamışsa evlilikle doldurmaya çalışmış
Bir aydır tanıdığım insanı bir hafta görmesem adını unuturum be
Ben bir ay tanıdığım kişihle sevgililik kararı bile alamam
Millet 1 gunde alıyor 1 ay neden olmasın yeterli fazla bile
Hayır almam da sen aldıysan çok kızcam jsjjxk
bi de bayil feriha ahshahhshs
hayir tabi ki de aaa henuz degiil
Bayılırım jjdjdd
He iyi daha beni evlendircen önce kankan bencillik etmeyelim HHajqjwiwkwk🤣🤣🤣😜
bayilma bayilma daha kucugum ahshahhs
tabi akilli once sana kiz bulucam. bayramin son gunu trabzondayim. bakinicam en guzel kizi alicaz
Uyyy uşağumm bir de laz mudur bu hatunn hajsjsjjsj Sen en iyisini buluyorsun hee aslan kankam 🦅 Ben de sana Beşiktaş forması alcam timam jsjdjdj 💛❤🖤🤍
tabi ki dee ahshahsh
senin hakkindan karadeniz kizi gelir ahshahha
tesekkur ederim cansin ya 🌸
Hahahha Ben de teşekkür ederim Yarenimsii 👉🏻👈🏻🥰
ricalar efeniim
🤍🖤
Sevgilim benimle birkaç gün konuṣması yetti benimle evlenmek istediğini anlaması için.
3 aydır sevgiliyiz hemen yarın sözlenelim desem uçar.
Bu kadar karışık bir anlatım görmedim kız daha yalın anlatamadın mı konuyu valla 3 kez okudum 😂😂
iste ben de boyleyim biraz beyin jimnastigi yaptiriyorum ahshahsh
Yapma günah 😂 geçer geçer olur o yaşlarda
Eğer gerçekten mutluysan iyi hissettiriyorsa neden olmasın. Sadece bir süre daha tanımanı öneririm ama bunun için yıllar harcamak gerekmez.
Görücü usulü olsun yaaa artık severek diye kalmadı evlenmiyorsun sen önceden böyle değildin çok değiştin vs diyoruz en azından görücü usulünde tanımaya çalışırken vakit geçer 😂
Alacağımı sanmiyorum ama belli de olmaz bu işler.
İyi akşamlar...
O değil de Allah herkesin karşısına düzgün insanlar çıkarsın çok Amin 🤲
En az altı ay tanı başlarına nasıl ailesi ile aradı nasıl öfke problemi var mı karnı açken nasıl sabırlımı
Tabi tabi evlenin boşanma avukatları nereden ekmek yiyecek.
Normal şartlarda kesinlikle hayır çok uyumlu olur herkes iyi anlaşır o zaman evet
Ben 8 yıldır tanıdığım adamla düşünüyorum hala evlensem mi acaba diye 😂
Hayır ben 4 5 ayda almıştım kabul etmemistim daha tanıyalım demistim
Biz eşimle 10-15 gün gibi bir zamanda evlilik kararı almıştık olabilir normaldir
Almazdım ama hayal kurardım ona göre yaşardım
Ben aldım ama ne kadar mutluyum tartışılır.
Karşı tarafın mal varlığı kafanı karıştırdı senin galiba 1 ayda vereceğin bu karar bir ömür pişman olmana sebep olabilir aceleci davranma
size akil fikir diliyorum gercekten hastalikli bir guruhsunuz
Teşekkür ederimde 1 ay da evlilik kararı almak çok mu doğru sence?
Bu arada pardon görsel alıntıymış 😬
aciklamayi vs okuyarak yorum yaparsaniz (ki sorunun detayinda da kendimle alakali olduguna dair bir sey belirtmemisim) sorunun benim icin sorulmadigini anlarsiniz. ardindan bana karsi bu cumleleri yoneltmezsiniz. ki biri biriyle evleniyorsa bunu mal varligina da baglamak bunun duyarini kasmak cok sacma. bilirsiniz gecmiste de gorucu usulu evlilikler vardi ve hicbiri mal varligi kabarik kisiler degillerdi ama belki 1 ay gecmeden evlendiler. insanlari bu kadar kesin seylerle yargilamayin. kimin neyi ne icin yaptigi kimseyi ilgilendirmiyor, bilginiz olsun
sorun degil en azindan bakmayi dusunmussunuz aciklamaya. tesekkurler
Kusura bakma ben teşekkür ediyorum
Hayır çok ani ne kadar etkilenirsem etkileneyim hadi bir şey olursa diye korkarım
Görücü usulu düşünürsek öyle bi ay da evlenen çok insan var öyle evlilikler ömürlük sürer ama 4 5 yıl ilişkiden sonra ki evlilikler en az 1 2 yıl sürer çünkü çevremde çok var şahidim
Ben alamam ya bu devirde birini tanımak güvenmek çok zor 1,5 yıldır sevgilim var gel evlenelim dese ona bile sıcak bakmam belkide yaşımla alakalı bilemiyorum…
Hayır almam biri ile evlenmek için ortalama en az 2-3 yıl gibi bir süre geçirmem lazım
İnsanlar genelde normal karakterini 6 ay ile 1 sene arası sürede gösteriyo. Bence minimum 1 sene tanışma sonrası yüzük, 2. seneye doğru evlilik hazırlıkları yapılabilir. 1 ayda ne evliliği 🙃
Sen daha çok evlilik yaparsın heyecanlanma bu daha başlangıç.
Çok erken değil mi ya tanıdığımızı sandığımız insanlar düşündüğümüz şekilde çıkmayabilir her şeye hazırlıklı ve biraz da açıkgöz olmak gerekiyor bence.
Bence kız alacaksan annesine bakcan erkek alacaksan calisma duzenine ve aile yasantisina bakcan bunlarin duzgun olduguna inaniyorsan gerisi yoluna girer alisirsin.
Biz iki haftada sevgili olup ikinci ayda ilk birlikteliğimizi yaşamıştık 🙈 her şey çok hızlı ve güzel gidiyor eğer doğru kişi olduğuna eminsen her şey olur
evli misiniz şimdi
Ay hayır ben daha okuyorum o yüzden henüz evli değiliz ama ciddiyiz çok şükür inşallah o günleri de görürüz 🥰ha bir de biz sanal ortamda tanıştık😇
nerden tanıştınız
Meff diye bir uygulama vardı, yabancılarla konuşup dil geliştirme amaçlı bir uygulama, oradan
şu an yakınsınız ama dimi sanal değilsiniz
Uzak mesafeyiz maalesef
size başka sorular daha sormak istiyorum mümkün mü
Tabi, çok özel olmadığı sürece
burdan sormasam olur mu bana gt atin
Kizlar 6 ay oldu ayrıyız ama hala beni seviyor kapıma geldi dün dua edin de bende evlenme teklifi alayım çok istiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🩷🩷
Yani hemen karar verilmez bence 1 ay çok kısa bir süre o süre de hiçbir şey anlamazsın
Aynı kararı bende aldım, evleneli 1 yıl bile olmadı bugün avukatla görüşüp davayı açtım. 😅
ay cok gecmis olsun
Asla, bu tiplere inanmayın kızlar. Her şeyi size o 1 ayda hayal ettirir sonra hadi ordan olup gider. Bunlar böyledir.
Normal zamanda kimseye güvenmiyorum, gecelik takıldım sürekli. Bana göre sevgili olmak en az 1 yıl, evlilik sanırım cok daha uzun
2. randevuda aldım. 6. Görüşmemizde nişanlandık. 1 sene sonra toprağa verdim
basiniz sagolsun
Şımdıkı z kulağı ıçın zor bışey deyıl evlenırker bırkaç ay denelerler olmuyorsa zaten ayrılıyorlar onlar duşunsun sıkıntı yok
Ben 3 sene tanıdım o kararı aldım da fos çıktı bide böyle denenebilir
Evet bence ama bir aydan fazla olalı tanışalı çünkü kimseye güven olmuyor maalesef ki...
Kesinlikle hayır olamaz imkansız tecrübe ile sabittir 👍🏻
Ayyy çok tatlısısınız olur neden olmasın Allah utandırmasın
1 ayda kimsenin bir kimseyi gerçekten tanıdığını düşünmüyorum o yüzden hayır
bence biraz daha beklemek uygun olur cunku sonradan pisman olmaktansa basta uzulmek daha mantikli
Eğer iki kişi birbirini gönülden seviyorsa neden olmasın?
Alına elektriğe karşı tabiki olabilir kafa yapısı vücut uyumu tutuyor ise tabiki
Bence almam ya biraz daha tanımam gerek sevmek için 1 ay yetem3z maalesef
Bir ayda bir insan tanınmaz bence en az 6 ay tanıman lazım
Alınabilir bu ilişkiye göre farklılık gösterir Allah hep mutlu etsin sizi ❤️