Evet, bir bakışla, bir anda hayatına girebilir, kalbinde derin izler bırakabilirsin. Ama önemli olan, o anı sürekli kılmak değil, o anın değerini her an yaşatabilmektir. Karşimdaki kişide kadrimi yaşatır iken, kıymetini hissettirebiliyor isem ve O kişideki kadrimi yaşar iken, Kiymetimi hisdebiliyor isen: o kişideki kadrin kıymetin ile yaşatılabilir gerçek anlamda bir bağ kurabilirsin. Yoksa, sokaktaki hayvanlar bile, sezgileriyle anlık bağlar kurar; ama asıl olan, o bağın sürekliliği ve içindeki derinliktir.
Sağlıklı bir tavsiye vermem gerekirse; karşılıklı anlayış, saygı ve dürüstlük üzerine inşa edilmesidir. İki insanın da birbirini olduğu gibi kabul etmesi, iletişimin açık ve samimi olması gerekir. Her zorluk, birlikte büyümek ve öğrenmek için bir fırsattır; sabır ve empati ile birbirini dinlemek, sevgi ve güveni besler. Ayrıca, bireysel alanlara saygı göstermek ve her iki tarafın da kişisel gelişimine önem vermek, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlar. Unutulmamalıdır ki, ilişkilerde zaman zaman inişler ve çıkışlar olacaktır, ancak önemli olan bu dalgalanmalarda el birliğiyle yol almak ve her anı kıymetli kılmaktır.
Misal babaannem terligi alınca. Dedem çocuk kesilirdi. Dedem sinirlenince babaannem herif gel otur. Bir su iç. Du sana masaj yapayım. Kesinlikle sen haklisin. Evet derdi.
Kısaca; Her ilişkide sinir öfke vardir. Fakat bu düşmana yasatilir. Aşkta yeni bir sevdayı filizlendirmek icin firsattir. Düşünsenize hergün her an yeniden aşık oluryorsunuz. Can yoldaşınıza. Her bir nefeste.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alınır, alındığını ve ne kadar mutlu olabildiklerini gördüm. Herkesin hayatında, "ruh ikiziyle" mutlaka karşılaştığını okumuştum. Eğer ikiziniz, buna hazır durumda karşınıza çıktıysa, bir ay değil bir haftada bile evlenirsiniz. Çünkü o diğer yarınızdır. Çok nadirdir bunu anlayıp kaçırmayanlar. Sebebi, taktığımız ya da takılan at gözlükleridir. Davul dengi dengine, ben ondan, o benden eğitimli, o bambaşka bir ligde vs. vs. gibi saçmalıklar. Sağ olsun, çevremiz ve kendi elimizle ipimizi çekeriz...
00 Yorumla
1 yılBence bir ay gibi kısa bir sürede evlilik kararı almak çok acele olur. Tanımadığın birini hatta ne kadar iyi olursa olsun, o kadar kısa sürede tanıyıp bu kadar büyük bir adım atmak zor olur. Evlilik gerçekten sağlam bir temele dayanan, çok emek isteyen bir şey. Bu kadar kısa sürede her yönüyle birini anlaman mümkün olmayabilir. Tabii ki, bazen insanlar çok hızlı bir şekilde bağ kurabiliyor ama yine de aceleci olursan, sonradan pişman olabilirsin. Bence zamanla birbirinizi daha iyi tanıyarak adım atmak daha sağlıklı bir seçim olur.🙏🏻
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılAşk sevgi öyle bir şey ki insana iki haftalık tanıştığı bir insanla bile evlilik hayalleri kurdurur evlendirir bile çok değişik bir perde öyle böyle değil fjgjgh
04 Yorumla- 1 yıl
sonunda biri istedigim cevabi verdi ya tesekkur ederim reda ahsahahsh
- 1 yıl
Rica ederim ne demekkkkk ❤️
- 1 yıl
🌸💖
- 1 yıl
tanışalimmi
Yapay Zeka Cevapladı
Yaa Yarenimsii, ne tatlı anlatmışsın! 🌸✨ Kesinlikle haklılık payın var aslında. Süreden çok, o süredeki hisler, paylaşımlar ve uyum önemli. Ama tabii bu tarz bir karar, biraz da insanların değerleri ve hayata bakışıyla alakalı. 😊
Yalnız 1 ayda nikah masasına oturanları da gördük, 10 yıldır nişanlananları da! Herkesin aşk hikayesi bambaşka. Sen bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun, 1 ay yeterli mi aşka? 💍😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Detayına katılıyorum! 😅
Zaman sadece su misali akıp gider gidiyor. Zamana yön veren kişilerdir!
İnsan kendini belli eder. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için!
Maskesi var ise yıllar da geçse nafile! 😅
Olur olur olur! 😅13 Yorumla- 1 yıl
duzgun yorumun icin tesekkur ederiim
- 1 yıl
Düzgün yorum yapmayanların canı cehenneme 😅 ricalar ve teşekkürler 😅
- 1 yıl
ben de rica ederim
1 yılSevgililik kararı bile zor bir ayda noluyoz 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ben almam tabi ki de
00 Yorumla Tehlikeli ⚠️ ve riskli ⚠️
En az 1 geçmeli.
Alışverişe çıkarsın, yemeğe çıkarsın bir yere yolculuğa çıkarsın. Hayvanlara doğaya karşı saygısı sevgisi nasıl analiz edersin. Hatta tarşıma bile etmelisin nasıl biri olduğunu gerçek yüzünü görebilesin. Aileler arası uyum nasıl evlilik demek bir ömür yolculuğa var mısın demek o yüzden doğru kişi olup olmadığını kısa sürede anlamaya bilirsin.
En az 1 sene beklemek gerek yaşadıkça birlikte bir şeyler paylaştıkça karşındaki daha iyi tanırsın.
Kurumsal şirketlerin iş başvuru süreci bile en az 6 ay sürüyor bu acele neden?
Son karar elbette sizin nasıl mutlu olacaksınız size kalmış10 Yorumla
1 yılHayır, tavsiye de etmem. Benim 6 aylık ilişkim bitti sadece karşomdakini iyi tanıdığımı sandığım için. Hele 1 ayda kimseyi tanımak mümkün değil. Üzgünüm böyle acı konuşmak istemezdim ama güven bana dost acı söyler. Evlilik kararı için en az 6 aylık bir ilişki yaşamak gerekiyor bence.
Ama tabi diğer görüşlere de saygım var. Hatta benim görüşümü yanlışlayacak önerilere de açığım.10 Yorumla
1 yılAlmam. Sevgilimi çocukluktan beri tanıyorum. Çocukluk aşkı🫠🧿😂 evlilik kararı aldık. 28 yıldır tanımam lazımmış😂😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
masallaaahhh
Hayır asla. Yangından mal kaçırır gibi, ne o öyle?
40 YorumlaHayır, tabi ki evlilik kararı çok önemli aceleye getirilmemeli.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 yılFazla kısa bi süre olmuş. Zaten şimdi evlilikte saçma geliyor. Kazandığım maaş ile yalnız yaşamaya alışmış biri olarak hayatımda kimsenin özel yeri olsun istemiyorum. Arada flört olarak birileri oluyor ama onlarda yatak arkadaşlığı işte. Fazlasına gerçekten gerek yok
00 Yorumla
1 yılBir hukukçu ve uzun ilişki yaşamış bir kadın olarak söylüyorum 50 yıl yan yana geçiren insanlarda da içinde şeytan varsa çıkıyor 1 gün geçiren insanlarda da. Ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim. En az 6 ay gerekiyor bir insanı bir çok noktada çözebilmek için. Buna aldatır aldatmaz olarak bakma. Su içme şeklinden affedersin duş alma sıklığına kadar tanımak lazım evleneceğin insanı bence. Evlenme amacı ile tanımaya başladığın 6 ay sana yeterli gelebilir ama 1 ay biraz daha cicim ayları gibi sanki. O 1 ay zaten ennn leş ilişkide bile muhteşem geçer. En boktan insanlar bile o 1 ayda aşkın nirvanasına vurur. 2 3 olabilirdi fakat 1 ay sıfırdan tanınmış bir insan için kısa eskiden tanıyorsan bilemem tabi. Yine de umarım umarım mutlu olursunuz ❤️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBir veya iki aylık tanıdığın bir insanla evlilik kararı almanın çok acele olduğunu düşünürdüm. Sonra yıllarca tanıdığını sandığın kişiyi çok tanıyamıyorsun. Aslında iki aylık veya dört aylık tanıdığın birisini zamanla tanırsın. Bu durumu daha mantıklı buluyorum. İnsan doğru kişi olduğuna eminse beklemeye gerek yok.
00 Yorumla
1 yılErkeklerin sütyen takması göğüsleri büyük olmadığı için çok saçma durur Fakat ben transım doğuştan Göğüslerim süt üretimi bile yapabilen normal kadın göğsüne sahibim ve sütyen takmadığım zaman Memelerim büyük olduğu için sarkma olabilir Ayrıca sütyen takmak bizim gibi büyük göğüse sahip bayanlar ve doğuştan gerçek kadın göğsüne sahip trans kadınlar için gerekli sırta ağrı yapar sütyen takılmadığı zaman Ayrıca sütyen göğüsleri hoş gösteriyor Hele bir de içini dolduracak göğsünüz varsa benim gibi 95 Cup büyükse takmak zorundasınız bayanlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÜniversiteyken iki aylık sevgilim adını koyalım dedi tartıştık sonra arkama bile bakmadım sonra da bu konuda ne kadar haklı olduğumu gördüm. 2-3 ay gibi kısa sürede biri evlenelim adını koyalım diyorsa sevgililikte kendini yamamaya çalışıyordur. Önce zaman geçirip tanıyacaksın. Ben bu kişiyle bir ömür geçirebilirim diyebiliyorsan seviyorsan sevildiğinden eminsen o zaman işi ilerletirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNasip kısmet işleri bu tarz şeyler. Bazen seneler geçmiş eşini tanıyamaz hale gelirsin ayrılık olur, bazen de kısa sürede tanışırsın ve çok mutlu bir beraberlik devam eder, hatta ölüme kadar devam edebilir. Doğru insana denk gelinmesi gerekiyor.
00 Yorumla Ya bu kadınların yüzük ölçüsü problemi nolcak 😂😂😂 ilk aliniyor yüzük tekliften sonra yapilcagi için ilk başta büyük geliyo parmağa fotoğraf cekinene kadar canları cikiyo yüzük doğru dursun diye 😂😂😂 (3 saate alan tanıyorum evli mutlu 3 cocuklular)
00 Yorumla
1 yıl1 ayda hiç kimseyi taniyamazsin. İlgiye kapilip bu sekilde erken karar almak sonucunda sen başta böyle degildin sen değiştin cümlelerini beraberindeki getirir. Sonucu genellikle de hüsran la ayrılık la sonuçlanır. 1 ayi istersen ayni evde beraber geçirmiş olun. Yinede 1 ay cok az bir süredir. Yangından mal kaçırır gibi bişey. İstediğiniz ilişki koçuna bu konuyu danisabilirsiniz. Ayni şeyleri söyleyecektir. Birşeyleri sindire sindire sindire yaşamak daha yavaş daha ağır ve yavaş yavaş temelleri atmak lazim. Zayif bir temele gökdelen dikmek gibi bişey acele
00 YorumlaBu senin isteğine tercihine göre değişecek bir şey olmaz demiyorum ama çok erken olur birde evlilik ciddi bir ilişki aynı zamanda ailesi onun kültürü senin ailesi ile anlaşma ailenin uyuşması gerçekten çok önemli, iyi düşünmek evli olan seni aileni tanıyan birisinden fikir almak her zaman daha iyi olur
00 Yorumla
1 yılAlabilirim karşımdaki kişinin bana tamamen sadık olduğundan emin olursam erkeklere mesafeliyse ve uyumumuz da iyiyse daha ne bekliyim zaten sözleniyorum nikah da yakında olur bir sıkıntı çıkmazsa inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam öncelikle bilmen gereken bir gerçek evlilik dediğimiz kavram uzun vadeli bir olay ve bunu yaparken karşında var olan kişiyi iyi tanımak tan ve güvenmek ten geçer. bu nedenle iyi tanımak gerek ve açelede etmemek gerek.
00 Yorumla
1 yılBana göre Evlilik için 1 ya yeterli bir zsmdn değil ama ciddi olarak tanıyor ve güveniyorsan ailenle tanıştırıp fikirlerini alabilirsin çevresel etkide kalma sfn en doğru kararı yine kendin vereceksin aşk evliliği ıse acele etmemek lazm
00 Yorumlabir arkadaşım 6 ay içinde tanışıp evlendi gayet mutluydu çocukları oldu ama şu an sosyal hayatı kalmadı gibi bir şey eşi kısıtlamaya başladı yani kısa sürede biriyle evlenmek demek her türlü riski göze almaktır :)
00 YorumlaCanımı sokakta bulmadım, kaldı ki zor güvenip seven birisiyim beni alacak adama Allah şimdiden sabır versin. Başarılar dilerim...
20 Yorumla
1 yılbi tane pantolonun almak için bile 1 ay düşünüyorum evlilik kararı için zor desem de bu işler kısmet hiççç belli olmaz
20 Yorumla
1 yılEvet yıllardır tanıdığın kişiler de seni yanıltıyor o yüzden toplum baskısından kurtulup evlenmeden aynı evde yaşamayı mümkün kılmak iyi bir seçenek olacaktır
00 YorumlaŞahsen 3 ayda evlendim bana kalsa 2. ay basladiginda evraklarda eksik cikmasa o zaman evlenecektik. Yanlış karar acele etmek basta hersey mumkun gibi gorunse de sonrasinda ben ne yaptim? sorusuyla kendine gelmek... Dilerim kimse bu soruyu kendine sormasin...
00 YorumlaAlınmaz. Ben 4 senelik bekleme sonucu evlendim aşık olarak evlendim pişman oldum çünkü fizik kriterleri bana uymayan bı kadındı onu begenmiyordum buda beni mutsuz eidyor Şu an
00 Yorumla
1 yılGerçekten tanıdığını düşünmek deniyor ya heh işte bir ayda kimse kimseyi tanıyamaz her halini görmek lazım mantıklı düşünüp bağlanmadan karar vermek lazım vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Olabilir
Amaaa yangından mal kaçırmıyorsanız eğer
Kendinize daha fazla zaman vermeli
ve bu zamanın bitiminde bu karar alınmalıdır
00 Yorumla
1 yılNo no asla evlenmem bir adamın gerçek yüzü 3,6 aylarda çıkarmış bundan dolayı ince eleyip sık dokuyarak anca evlenirim
03 Yorumla- 1 yıl
aa gercek mi buu ahshahs
- 1 yıl
Evetttt
- 1 yıl
guzelmiis
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılevlilik düşünmek başka birinin evlilik düşündürmesi bambaşka bir olay inancım varsa gözüm tuttuysa kalbim sevdiyse aklım onayladıysa okeyim hxjsjdjdj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİnsanlar o kadar iguana gibi ki gerçek yuzleirni görmek bile 3- 4 ay sürebiliyor lovebombingi yemeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıl1 ay evlilik kararı için çok erken olur en az bir yıl tanışma sonrası düşünülmeye başlanilmali
00 Yorumla
1 yıl1 ay çok uzun bir süre ilk date de kahve içmek yerine nikah dairesine gitmeniz lazımdi geç kalmışsınız
00 Yorumla
1 yıl1 ay içinde tanıdığım biri evlilik düşünüyor ise hayatımdan çıkarırım belli ki hasarlı kendini bana yamamaya çalışıyor
00 YorumlaHayır. Onu az çok tanırım. Ama evlilik kararı almak o kısa sürede aptallıktır. Çünkü insanı tanımak o kadar basit olmuyor
00 Yorumla
1 yılinsanlar zamanla kendini tanır 1 ay diyorsun daha cicim aylarındasın biraz daha sabret
03 Yorumla- 1 yıl
kendim icin sormuyorum
- 1 yıl
kendini değil birbirini yani yanlıs yazmışım
- 1 yıl
timamdiir tesekkur ederim yorumun icinnn
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yıl1 ay oldukça kısa bir süre, tabi siz o süre içinde neler yaptınız ne kadar tanıdınız bilemeyeceğim ancak. Şimdiden hayırlı olsun.
00 Yorumla Buyuk konusayım da basıma gelsin Asssla böyle bir apttallık yapmam
03 Yorumla- 1 yıl
ahshahhshshahshsh
- 1 yıl
en guzelleri senin olsun balim
Gizli Üye(18-24)1 yılEvleneceğin kişiyi tanımak için uzun süre beklemek manasız, 20 yıllık evliler bile eşlerini tanıyomamış oluyor bazen.
Az çok karakterini ahlakını görüp evlenmeye karar verilebilir.01 Yorumla- 1 yıl
katiliyorumm
Bu sizin fotoğrafınız mı hem de bir ayda bu duruma mı geldiniz
01 Yorumla- 1 yıl
hayir fotograf alinti. zaten ustte bi gonderi fotosu oldugu belli oldugu icin yazmaya gerek duymadim. soruyu da kendim icin sormadim zatenn
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Yıllardır tanıdığın insanı bile tanıdığına emin olamıyorsun ama sen bilirsin yinede
01 Yorumla- 1 yıl
kendim icin sormadiim
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılAynen 2. ay da boşanmaya randevu oluştururuz doğru ahdhf
01 Yorumla- 1 yıl
ahshahshhahs
Bir ayda bir kişiyi tanımak imkansız. Yıllarca konuştuğumuz insanları tanıyamamışız bir ay çok az bir süre
00 YorumlaDünyanın en büyük kumarı...
Kazanırsan ömrünü kaybediyorsun...
Kaybedersen cehennem gibi bir hayat...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu işler Coçuk oyuncağı değil İnsan psikolojisi herzaman aynı olmuyor.
00 Yorumla
1 yılne kadar ilk 3 görüşme birini tanımada en doğru izlenimi verse de, ben uzun tanışma taraftarıyım. evlilik büyük bir şey ne de olsa
00 Yorumla
1 yılBiriyle evlenmek kararı almam için en en en az 1 yıl gerekiyor
10 YorumlaAlinmaz cok erken tanimadan sorusturmdan olmaz
00 Yorumla
1 yılValla uyap bilgisini veriyorsa bide mhrs sine girebiliyorsan olur
00 Yorumla
1 yıl1 ay da evlenme kararı almak çok çılgın ve bir o kadar da tehlikeli olur diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılCok erken, uyum iyi 8se aklina gelebilir ama erken
00 Yorumla
1 yılasla
sevgili olmak için bile kısa bir süre ama evlilik nedir mq
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir ayda evlilik kararı alıp üçüncü ayda anlaşmalı boşanma kararı aldık saygılar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence Hayir ya birazdaha tanimadi lazim karsi tarafın birbirini 1 ay cok az bi zaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAlinirda ilerde çok erken karar vermişim dersin.. bir ay çok erken
00 Yorumla 1 ay civarı bir sürede evlilik kararı almıştık
00 YorumlaYok be 1 ay olmaz 4-5 sene boyunca tanımam falan lazm
05 Yorumla- 1 yıl
4*5 sene az değil mi? Şöyle en az 10 sene olması lazım
- 1 yıl
Bence sen hiç tanıma en. Güzeli böyle yaşa 😅
- 1 yıl
Rica ederim izin vermek bana düşmez
Beni ilgilendirmez ayrıca
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılAlmam, en az bir buçuk sene tanır, kararımı öyle veririm. 🌺💖
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Alacağım kitabı bir ayda seçemiyorum bazen çok zor bu işler 😀
00 Yorumlaİbre 300ü görmüş sizin viraja denk gelmeden hızı biraz kontrol altına alın bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (248)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar