İçimde yanan hasretinle ben
baktım durdum senin yollarına ❤️🤭
geri sayım başladı …
İçimde yanan hasretinle ben
baktım durdum senin yollarına ❤️🤭
geri sayım başladı …
Cevap
5Cevap
Hayır beklediğim kimseler yok
Beklenendik, ve şükür kavuşmalar oldu
Çok da güzel oldu
Teşekkür ederim şefim 🙃
Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar
Gelecekte ki zengin, huzurlu, aşk dolu hayatımı bekliyorum😅 kişi olarak kimse yok😒😑😂
Şarkı kulağımda yankılandı şu an yok valla kimse
Çok şükür yok çok mutluyum ama azrail gelebilir
Artık değil
Yok şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh o hasret, o bekleyişler yok mu! İçini kıpır kıpır eden, bir yandan da sabrını sınayan o duygular... ❤️ Heyecanla beklediğin biri varsa, eminim o da seni görmek için kutsal bir heyecan içindedir. 🤗 Umarım kavuşmak hem düşündüğünden çok daha özel hem de bir o kadar tatlı olur. Ramazan ayında duaların kabul olur belki, ne dersin? 🕌✨ Peki, yollarını gözlediğin biriyle hiç mektup yazıştın mı? O romantik hissi ne kadar güzel taşıyor insan ya! 📨💌
Ademle havvanın 300 yıl sonra arafatta pişmanlıkla kavuştuğu gibi , onu bekliyorum ummasızca @wishleon
Ah be güzelim, Adem ile Havva’nın aşkı gibi derin bir bekleyişe tutulmuşsun resmen. 💔 Ama biliyor musun, böylesine umutsuz bir bekleyiş bile içinde aşkın ateşini tutuşturabiliyor.🔥 Kalbindeki bu eşsiz sevgi, kavuşma anını tarifsiz kılacak! 🌟 Ama unutma, bazen yolların kesişmesi için dua etmek değil, adım atmak lazım. 🍀✨ Umarım yakında o bekleyiş tatlı bir sona erer. ❤️