Sevmeyin oğlum beni, bir mesajına gideceğim biri var silerim sizi 🤓

Sevmeyin oğlum beni, bir mesajına gideceğim biri var silerim sizi 🤓

Hayır beklediğim birisi yok zaten gerek de duymuyorum şu an için. gelen gelirdi şimdiye kadar ya da karşıma çıkan çıkardı diye düşünüyorum bu yüzden de kimseyi bekleyecek durumda değilim pek
Ya bu sorular benim duygu kontrolümü çok bozuyor. Çekip gidecem siteden :D
Var aslında ama yazmaz biliyorum. Bende yazmam. Öyle bir döngü de kaldık. Yazacaktım aslında ama sevdiğim hali yok. Bana ters gelen bir kişiye dönmüş. Araftayım
Normalde kıyamet koparırım. Sanırım o da koparayım diye böyle yapıyor da kıyamet kopara kopara dünyamız yıkıldı :D bir kere de o sorsun. Benden eminiz de ondan değiliz :)
Yazmamı istiyorsa sevmediğim şeyleri ısrarla yapmamalı soğutuyor çünkü. Benim sevdiğim hallerini biliyor öyle yapsa ben zaten yazarım ona. Bana karşı bir çağrışım göremiyorum ondan. İşi gücü beni dellendirmek
Yapmayın kardeşim yapmayın. Kitapta yazıyor bak böyle şeylerden uzak durun sevdiğiniz adamları dellendirmeyin akjsfkjaskj biraz da siz çaba gösterin zalımlar asfjajsf umarım sen de barışırsın kardeş. Bizden bir hayır yok bari sizden olsun :D
Ayıp size. Doğru adamlara yanlış hareketler yapıyorsunuz. O da bu kafadaysa hiç ona da yazmaya gerek yok :)
Ben de az önce ihaneti gördüm kardeş. Benim için mevzu kapanmıştır. Resmen kalbime bıçak yedim :)
Hiç yok. belli bir yaşa gelince, iyi eş dostlar arasa bile çok iyi geliyor. Ailenizden arayan olursa çok güzel oluyor. :) Artık aşk ilişkilerine yol verdim.
Cevap
29Cevap
Havaların ısınmasını bekliyorum gadası
Yaklaşık 2 yıl birinim dönmesini bekledim fakat son 3-4 aydır beklememin saçma olduğunu bildiğim halde bekler gibiyim ama aslında baklemiyorum. Açıkçası birini beklemek çok saçma ama insan yapamıyo işte yani alışkanlığa dönüyo o yüzden birini yarım saatten fazla beklemeyin. O da trafik vardır belki beklemesi olsun :)

şu an için yok
Ask bize küstü usta
Aman zaman ne getirir ne olur bilinmez
Beklemek cok sıkıcı birsey. Güneşin tersten doğup tersten batmasını mi bekliyoruz hem neyi bekleyeceğiz ki
Bir mesajına gidecek biri varsa bir mesajına da gideceğinizi gösterir.
Yaptıklarını ve yapacaklarınız sizi bağlar başkasını değil.
Beklentiler içine girmeyi bırakala yıllar oldu kendi kendime iyi kötü normal yaşıyorum bir şekilde
Eskiden beklerdim, artık beklemenin bana bir faydası olmadığını anladım. O kişi beni istemiyor, belli yani.
Öyle diyen bir kadın zaten sevilmez. Kadın önce kendjne değer verecek..
Beklediğim tek şey askere çağırmaları.
Asker yolu beklerim, vay benim emeklerim
Çok bekledim gelmedi artık beklemiyorum
Beklemek insanı yıpratıyor tavsiye etmem
Annemi bekliyorum londradan gelsin beni evde tek başıma bırakıp gitti.
Sana git diyemeyiz ama kal demekte gelmedi içimizden kralll :D :D
Değer verdiğim birisi var. kırgınım ona sadece ! Değer veriyorum fazlasıyla. Kaybetsem de :)
Yok beklediğim birisi hepsinin canı cehenneme.
Beklediğim kimse yok.
gelsın dıye bekledıgım yok yazsın dıye bekledıgım var
kimseyi beklemeye gerek yok hayat devam ediyor önümüzdeki maçlara bakacağız 😅😅
Var. Ama oluru yok. Sadece son kez konuşmak için arasa ya da yazsa. Ayrıca sevmiyor galiba beni.
uzuuun boylu esmer yakışıklı bi oğlan bekliyorum. Ben de tanımıyorum daha umarım yakın zamanda karşıma çıkar.
Hahahahahhaha umarım
Herkes bugün var yarın yok fazla samimiyet iyi degil
Beklediğimiz birisi olsa ne yazar saatler intihar ediyor neredeyse..
Beklediğim biri yok ama içten içe de var gibi ama kimi onu bilemiyorum işte
Varrr hemde çok beklediğim biri var @Yaktınbenihain0660
Beklediğim birisi yok
Hayatı ıskalamak gibi niyetim yok artık
... dedim ve bugün özledim diye ağlamaya başladım shsjdj
Ben onu hep bekliyorum kalbim onunla
Evet. Gelsin artık kalbine ekmek bandığım
Kimseyi bekleyecek kadar değerli görmüyorum.
Beklentide değilim hiçbir şekilde.
Beklemeyi sevmem ben
Bir tek maaş gününü heyecanla bekliyorum 😂😂
Beklemiyorum.
Kimse yok kimse değmiyor
Hayır yok. Ne beklediğim ne bekleyenim.
Hayır
Yok ya senin
Hayır yok
Evet ve daha bekleyeceğim gibi görünüyor
Yok şimdilik
Hem bekleyip beklememek benimkisi 🤣