Merhaba arkadaşlar önemli bir soru soracağım lütfen dürüst cevap verir misiniz?

Arkadaşlar ben şu an evliyim namaz için sevdiğimi terk ettim ama yalan söylediği için onu terk ettikten 4 yıl sonra evlendi ama ben onu terk ettikten birkaç ay sonra evlendim ondan helallik istedim hakkını helal etti aramızda konuştuk mesajlaştık neler yaşadığımızı neden böyle olduğunu konuştuk sonra bana arkadaşlık teklifi etti ben ona mesaj atıyordum o da bana ben müsait olamıyorum nokta koyarsam ben sana müsait olunca geri dönerim diyordu evli olduğu halde ben tabii ki kabul etmedim bunu benim başımda yanar diye mesela engellemedi beni ben kabul etmediğim için tabii ki biraz tepkilendi hatta bana dedi ki ben sana yazmadım sen bana önce yazdın ben de dedim ki benden rahatsızsan benle konuşmak istemiyorsan engelle ama o engellemedi sen engelle dedi bana arkadaşlık teklifi de yaptı evli olduğu halde bunun alameti nedir sebebi nedir sizce lütfen düzgün düz cevap verelim bu aklındaki soru gitsin artık niye böyle yaptığını merak ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ona onu unutamadığımı söylemiştim onu niye terk ettiğimi söylemiştim pişman olduğumu söylemiştim eşimle mutlu olmadığımı söylemiştim yani beni kıskandırmıştı Instagram profilini açıp kıskandırmak istedi gerçekten mutlu mu ve bana niye arkadaşlık teklifi yaptı ve ben engelle dediğim halde niye sen engelle ben engelleyemem dedi ben dedim ki ona ben yazarım ama ben ben engelleyemem dedim o da dedi ki ben de engelleyemem sen engelle ne oluyor bu şimdi
Merhaba arkadaşlar önemli bir soru soracağım lütfen dürüst cevap verir misiniz?