Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Birincisi erkekten arkadaş olmaz
İkincisi eski sevgiliden hiç olmaz
Derdi kendini seninle konuşup tatmin etmek. Hatta fırsatını bulursa pompa
Biraz kabaca yazdığımın farkındayım ama erkekler böyle canım
Engelle konuşma asla konuşma bir daha011 Yorumla
Soran1 yılCanım benim zaten konuşmuyoruz 2 yıl önceki bir olayın neden böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorum neden böyle davrandığını kızmak yerine neden böyle yaptığını yani bir cinsellik için yaklaştığı hiç düşünmüyorum onun amacı çok farklı çünkü öyle bir insan değil o biz sevgiliyken bile cinsellikle konuşmuyorduk onun amacı çok farklı ben amacını anlamıyorum
Soran1 yılYani kıskandırmak mı ne bileyim beni özlediği için kenarda durayım konuşayım havası mı Bir şey var atıyorum bunları yani sebebi var da ne onu bilmiyorum
- 1 yıl
Evlense de hala ortamlarda olduğunu hissetmek. Yanında kadın olduğunu hissetmek ( kendi karısını kadın olarak görmüyordur) kadınla sohpet muhabbet ihtiyacı. Şöyle düşün pavyonlara giden adamlar neden konslara para yedirir bir kadınla sohpet etme ihtiyacı oluştuğu için. Çirkin bi örnek verdim burada amacım seni üzmek değil. Erkeklerin niyetini açıklamak. Biri onunla sevgili gibi değil gibi sohpet etsin ilgilensin istiyor ama bu biri karışı olması.
Soran1 yılYani unutamadığı için konuşmak mı istiyor acaba benden mi beslenmek istiyor
Soran1 yılBu arada aldatan o değil benim
Soran1 yılPardon aldatmamı aldatma yoksa öyle deyince ben de ne dediğimi bilmiyorum terk eden benim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Abi neyi merak edıyosun sen namaz için terknertım dıyorusn ama başım yanmasın dıye konuşmak istmedım dıyosun dinine bağlı bırısı başım yanmasın diye değil yanlısnoldugu ıcın yazmaması gereklı degılmı yanı evlısınız ıkınızde merakın bir mnemı var mı sence artık
010 Yorumla
Soran1 yılHayır İlk baş ben ona hakkını helal etsin diye yazmıştım yazar sonra ne yaparsa yapar dedim o zaman sözlüydü daha evlenmemişti 2 yıl önceki bir olay bu evet yazdım duygularımı söyledim dedim ki kendi kendime beni seven bir insan benim duygularımı bilsin niye onu terk ettiğimi işte ona karşı neler hissettiğimi bilsin istedim ona anlattım niye böyle olduğunu niye terk ettiğimi işte pişmanlığıma söyledim o da böyle bir teklif yaptı işte o da kendisi anlattı neler benden sonra neler yaşadığını neler hissettiğini falan filan işte olay bu
- 1 yıl
Yani sen aslında duygularını söylerken kendıne bıle ıtıraf edmedgın beklentı ıcındeydın çünkü o yüzden böyle yaptın aslında zaten biliyordu neden ayrıldığını dürüst olsaydı zaten namaza ıhtırıaz etmezdı ve senı bırakmazdı o kadsr sevseydı nesını merak edıyosunki bir önemı yok ne hıssettın be o ne hıssettı anladınmı
Soran1 yılHayır ben onu namaz yüzünden terk ettim o beni terk etmedi hatta 4 yıl kimseyle konuşmak istememiş bana dedi ki ne gündüzüm gecem oldu ne gecem gündüzüm oldu neler yaşadığımı sen biliyor musun dedi duygularını anlattı işte neler yaşadığını ben de iyi anlattım ama hakkını da helal etti bu arada dua bile etti bana
- 1 yıl
Tamam yani helalleşmişsin duada etmiş daha nedir artık burdan bir sonuç çıkmaz sen başkasına aitsın oda başkasına ıkınızde kendı eşlerınızı mutlu etmenız gereklı bu saçma muhabbetten çıkıp dinende ahlakende olması gereken bu ve senın bunu benden daha iyi bılıyor olman gereklı herkes ayrılınca üzülür canı yanar ama geçmıse takılım kalmaz
Soran1 yılTamam hakkımızı helal ettik işte duygularımız devreye girdi ben neler yaşadığımı anlattım niye terk ettiğimi anlattım sevdiğimi anlattım o anlattı ama şöyle bir şey var bana arkadaşlık teklifi ettiği zaman ben ona çok kızdım bu bir ben kabul etmedim ikincisi de benden rahatsız oluyorsan engelle diyorum o engellemiyor ben engellemem sen engelle diyor ben de engelleyemedim sonra ben yazmadan duramıyordum o da diyordu ki bana ben çok fazla müsait olamıyorum sen bana nokta koy ben müsait olduğum zaman da sana dönüş yapacağım Arkadaş teklif ettiği zamanda da bana geçmişle ilgili hiçbir şey söyleme şöyle oldu böyle oldu şöyle yaşadık bunu yaşadık demeyeceksin ama ben sana her zaman destek olurum işte yanında olurum dedi ben bunu anlamaya anlatmaya çalışıyorum niye oraya takılıyorsunuz yazmışım etmişim olmuş bir kere sebebi ne niye böyle davrandı onu öğrenmeye çalışıyorum kafamdaki soru gitsin diye
Soran1 yılDevam etmelisiniz derken ben devam etmek istediğim için değil niye böyle davrandığını merak ettiğim için bunları söylüyorum gerçekten siz özürlü müsünüz ya ben sorumun cevabını arıyorum adamla konuşmuyorum yazışmıyorum muhatap olmuyorum neyin derdindesiniz siz asıl
Soran1 yılHayır ben evliydim o sözlüydü bunlar bana söylerken ben helallik almak istemiştim bir de dedim niye ayrıldığımı anlatayım bilsin dedim tabii sonra araya duygular gelince işte ona kadar sevdiğimi söyle falan filan boku çıktı yapmamam lazımdı biliyorum ama teklifi de yapmadım bak rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin dedi ben engelleyemem o dedi sen engelle ben engelleyemem ben yazmadan duramıyordum işte nokta koy müsait olunca ben sana yazarım dedi ben mesela kızacak diye bekledim ne bileyim laf söyleyecek biz de sen bana ne hakla yazarsın diyecek diye bekledim ama tam tersi oldu beklemediğim bir şey oldu ben bunun cevabını arıyorum işte normalde kızması lazım değil miydi bana
Soran1 yılRahatsız oluyorsan engelleyebilirsin dedim o dedi ki ben engelleyemem sen engelle dedi ne bir kötü sözü olduğu ne bir kötü davranışı oldu ben bir şey diyecek bana kızacak diye bekledim ama tam tersi beklemediğin bir şey oldu neden olduğunu bilmek istiyorum bak hakkını da helal etti dua etti anlamadım ben bunu anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 yıluzak dur bence,,,
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAlamet diye bir şey yok sonuçta Şu an bu saatten sonra sizin herhangi bir aşk yaşama gibi bir durumunuz olamaz veya gelecek durumunuz yok Tek seçenek var ikiniz de evlisiniz ikiniz de istediğiniz gibi ilişki yaşamayacaksınız sadece kaçamak bir şeyler düşünüyorsa heyecan arıyor o yüzden şu an sana yol yapıyor
011 Yorumla
Soran1 yılDiyor ki bana mesela geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama ben her zaman senin yanındayım sana destekçinim diyor benden rahatsızsan engelle diyorum ben engellemem sen engelle diyor mesela Instagram profilini açıp beni kıskandırdı işte bizi gör ben mutluyum diye
Cevap sahibi1 yılSen eşinle mutlumusun
Soran1 yılHayır ben eşimle mutlu değilim ama şöyle bir şey var ben onu mutsuz olduğum için geri dönmedim gerçekten onu s**** bir şekilde gerçek seven bir insanı yanlış bir şekilde bıraktığım için sevdiğim adamı saçma bir sebepten dolayı bıraktığım için çok üzüldüm
Cevap sahibi1 yılTamam senin onunla yaşamak istediğin bir şey var mı
Soran1 yılYani ona hala çok seviyorum unutamıyorum çünkü o gerçekten çok farklı bir insan bana dünyada en güzel mutluluğu hissettiren en güzel duyguyu hissettiren insandı ama evli olduğumuz için yapacak hiçbir şeyim yok sadece aklımdan çıkmıyor ağlıyorum sürekli hem ona böyle bir şey yaşattığım için hem kendi elimle onu başkasına verdiğim için en çok zoruma da bu gidiyor zaten
Cevap sahibi1 yılAma şu an o erkek olarak artık evlendiği için sana sadece cinsel yönden yaklaşır Bence duygusal yönden yaşayacağınız bir şey kalmadı bunu düşün
Soran1 yılYani öyle bir adam değil belki de kıskandırmak için ne yaşadığımı bilsin diye düşünmüştür aklıma o geliyor ya da gerçekten acıdı bana ne bileyim
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel yönden kocandan memnunmusun
Soran1 yılEvet memnunum ama duygusal olarak hiç memnun değilim bana hayatımın en büyük zehrini yaşattı Büyük ihtimal ondan ah aldım o yüzden oldu böyle ona yaşattıklarımı Allah gani gani yaşatıyor
Cevap sahibi1 yılDertleşmek istermisin konuşmak
Soran1 yılYok abi ben sorumun cevabını alayım o bana yeter sevgisinden mi yapıyor kıskançlığından mı bir şey söyleyin de cevabını bileyim artık
Eskide yaşadıklarınız hala içinde bir yerlerde kalmış ilk sen mesaj attın konusuda biraz erkeklerde böyle çocukluk olur ama eşiyle birlikteyken sizinle konuşuyorsa fırsat verirseniz daha çok ilgi duyacaktır sana
07 Yorumla
Soran1 yılBir insan engellemek isterse engeller konuşmak istemezse konuşmaz ne bileyim laf söyler işte ne hakla söylüyorsun bunları işte ne hakla yazıyorsun der bir şey der ama farklı bir şey söylemez farklı bir şekilde yaklaşmaz niye böyle bir insan böyle bir şey yapar ben kızacak diye beklerken niye farklı bir şekilde yaklaşıyor amacı neydi kafasındaki şey neydi niye böyle davrandı niye kızmadı niye engellemedi niye konuşmak istedi niye arkadaşlık teklifi etmek istedi ben anlamadım
Soran1 yılBak bir de kıza beni anlatmış beni ne kadar sevdiğini unutamadın anlatmış kız da ona demiş ki geçmişi unut ben sana onu unutturacağım demiş ikna etmiş onu beni ikna etti dedi bir şekilde beni ikna et dedi peki bu neden olabilir kıza beni niye söylemiş olabilir
Soran1 yılİlgi duyuyorsun derken seviyor mu hala onu mu demek istiyorsun hala aklında mısın sana karşı hileli mi demek istiyorsun
Soran1 yılKıza beni anlatıyor beni ne kadar sevdiğini unutamadığını anlatıyor kız ona diyor ki ben sana onu unutturacağım diyor o da ilk ne oluyor evleniyorlar peki kıza niye anlatmış beni niye bu şekilde söylemiş
Soran1 yılYahu ben zaten onu hala seviyorum unutamıyorum zaten eşimle de mutlu değilim ha mutlu olmadığım için ona geri dönmedim sevdiğim bir insana başka bir insanın eline kendi elimle verdiğim için pişmanım saçma sapan sebeplerden beni seven bir insanı bıraktığım için pişmanım ama konu o değil konu onun bana niye böyle davrandığı
1 yılYani açık ilişki istiyor senle sürekli sohbet edecek yeri gelecek eşinle sorununu konusacak seni tava getirip rahatça evli oldugun için rahatla ilişkiye girecek
045 Yorumla
Soran1 yılYa onun öyle bir şey yok ama niye böyle yaptığını anlamadım
- 1 yıl
Sana göre öyle bir şey yok çünkü şu an senin güvenini kazanmaya çalışıyor kazanıp tekrar kendine bağlandıktan sonra anlarsın ama iş işten geçmiş olacak
Soran1 yılNe olacak kendine bağladıktan sonra ne olabilir ne yapmaya çalışmış orada tam detaylı anlatır mısınız şu aklımdaki soru gitsin artık niye böyle yaptın hala anlamak istemiyorum
Soran1 yılHala anlamak istiyorum anlamaya çalışıyorum
- 1 yıl
Anlamak istiyorsan evlisin daha kolay anlaman lazim ikijizde evlisiniz sonucta egerki esin eski sevgilisiyle arkadaş gibi görüşüyorum dese ne yaparsin düşünecek olursak bir erkek ya da bir kadin evli iken eşine bunları yapabiliyirsa bana göre aldatmadir bu başkasını bilemem eşini bu şekilde aldatıyor ise aldattığı kişiye neler yapmaz
Soran1 yılÇok güzel ifade ettin ama ben şunu anlamadım neden benden rahatsızsan engelle dediğim zaman da sen engelle ben engelleyemem dedi ve bana niye arkadaşlık teklifi etti bana dedi ki geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama ben sana her zaman destek olacağım her zaman yanında olacağım bu ne demek
Soran1 yılŞey diyordu ben mesaj yazdığım zaman da ben müsait olamıyorum sen bana noktaya ben sana müsait olunca geri döneceğim diyordu neden yani neden
- 1 yıl
Birincisi kendisi engellerse herhangi bir olay ya da sıkıntı olunca suçlu duruma dusmemek için yani atiyorum sen engelledin engeli actin konuştun sıkıntı oldu diyecekki bak ben değil sen istedin bunu dicek eskilerden konusmam demesi bile eskiyi açmış oluyor zaten ayrica her zaman senin yaninda kim olarak duracak senin esin var yahu hangi sifatla destek olacak artı kendi eşi de var kendi eşine destek olmak yaninda olmak dururken sen kimsin ki yani dediğim gibi şu an oynadığı tiyatro oyunu fragmanlar dizi daha başlamadı başlayınca gerçek yüzü çıkar ortaya
- 1 yıl
Neden nokta çünkü seni faklı bir şekilde kayıt etmiş büyük ihtimalle erkek olarak kayıt etmis nokta koy ki karısı yakalarsa açıklaması kolay olsun yani onada yani karisina da yalan söyleyecek
Soran1 yılBen de zaten ona kızdım arkadaş teklifi etmesine kızım çünkü bana öyle yapılsa ben çok şekilde üzülürdüm hani bir kızın arkasından iş çevirmek nedir ben o yüzden ona kızdım zaten hani çok kızdım arkadaşlık teklifi yaptı diye bayağı kızdım ona sonra o da işte atarlandı öyle dedim diye sonra beni engelle dedim rahatsız oluyorsan o da engellemedi yani engellese artık aslında Bir daha yazamam mesaj öyle değil mi engellediği zaman da yazmamış olurum yazamamış olurum yani niye engellemiyorsun da bana diyorsun ki işte mesela kendimi tutamıyorum ben mesaj yazarım diyorum o da diyor ki sen bana nokta koy ben sana müsait olduğumda yazacağım nedir bunlar ne demektir
Soran1 yılUnutamadığı için mi beni iletişime geçtiği için mi onu sevmediği için yalandan evlendiği için mi ben hiçbir b** anlamadım
Soran1 yılYoksa beni kıskandırmaya mı çalıştı bana oyun mu oynadı ne yapmaya çalıştığı hiçbir şey anlamadım yemin olsun
Soran1 yılEngelle diyorum beni engelleyemem diyorum o diyor ki ben de engelleyemem sen engelle sonra geliyor bana arkadaşlık teklifi ediyor yanında olurum destek olurum diyor ben bunun cevabını öğrenmek istiyorum niye der bunu insan niye yapar böyle bir şey
- 1 yıl
Senin huyunu iyi bildiği için güzel oynuyor mesela hep yanindayim destek olurum diyor farzet eşinle kavga ettin buna nokta attin iki gun yazamaz musait olamazsa iki gunde sen eşinle barisirsin oda yazdi eee hani herdaim yaninda idi noldu evli insan her an sana destek olamaz ve evlisin bilirsin mutlaka konuşmalara cinsellikte görecektir o yüzden sen engelle unut yoksa kötü olur
Soran1 yılHayır cinsellikte ilgili düşündüğünü hiç sanmıyorum onun başka bir sebebi vardı çünkü öyle bir insan değildi ben normal sevgililerken konuşurken bile hiç cinsellikten bana bahsetmedi bunun amacı çok farklı ama amacını anlayamadım ben zaten onunla konuşmuyorum hala o 2 yıl önceki olay bu şu an bile onun çocuğu var ne ben yazıyorum ne o yazıyor ben sadece onu niye böyle yaptığını anlamaya çalışıyorum
- 1 yıl
Bir erkek bir evli kadınla neden arkadaş olmak ister
Soran1 yılBilmiyorum işte onu ben size soruyorum engelle diyorum benden rahatsız oluyorsan o da diyor ki beni engellemem sen engelle beni engelleyemem diyor bir de üstüne işte geçmişten konuşmayalım geçmişi konuşmayalım ama ben sana destek olurum her zaman yanında olurum nokta koy ben müsait olunca sana cevaplarım bu arada hakkını bile helal etti bana dua etti biliyor musunuz o da var
- 1 yıl
Benim görüşüm senin fikrini kimse degistiremez sen bu kişiyle görüşmek konuşmak devam ettirmek istiyorsun ama nereden nasıl başlayacağını bilmiyorsun
Soran1 yılSiz beni deli etmek istiyorsunuz herhalde 2 yıl önce olmuş bir olay diyorum sen niye böyle davrandığını merak ettiğim için yazdığımı söylüyorum sen başka bir şey söylüyorsun bana o zaman sözüydü ben evliydim ben onun kızacağını bana kötü şeyler söyleyeceğini işte ne hakla yazarsın ne hakla bunları söylersin diyeceğini bekliyordum farklı bir şeyle karşılaştığım için farklı bir şeyle bana geldiği için ben bunun ne yapmak istediğini merak ediyorum bu başka bir şey yok
- 1 yıl
İşte sorun orada sen anlamak istemiyorsun sen evlisin adam sözlü adam seni torbasına koymak için ne güzel yemlemis ve açık kapi birakmak icinde ben engellemem sen engelle demis ben engellersem sen bana yüz vermezsin ben senden faydalanamama ama sen engelleki bende senin bana vereceğn bişey olmasın demek istemiş
Soran1 yılYemin ederim hiçbir şey anlamadım çok açık bir şekilde anlatır mısın
- 1 yıl
Bak açık olayım o zaman eski sevgilinin eski hallerini carti curtu unut bu adam yeni haliyle sana diyeyim sadece seni yedekte tutmak için iyi davrandı
Soran1 yılYedekte tutup ne yapacaktı ne olacaktı amacı neydi niye ben sana destek olurum yanında olurum dedi niye engellemedi niye laf söylemedi nokta koy ben sana müsait olunca yazarım niye demedi hakkı da helal etti bana dua etti yani kızması gerekirken sen bana ne hakla yazarsın işte evlendim ya sonuçta işte sen bana niye böyle şeyler nasıl söylersin demesini bekledim yemin ederim bak ama farklı bir şekilde yaklaştı yedekte derken nasıl yedek onun bir amacı vardı ben amacını öğrenmek istiyorum
Soran1 yılNokta koy ben müsait olamıyorum müsait olunca ben sana yazarım niye dedi
- 1 yıl
Yedekte tutma amacı eşiyle iyi olmadığı zaman eşi hasta olduğu zaman eşi hamile iken seni eşi gibi kullanacakti nokta koy yani yazi yazma eşime yakalanmak istemiyorum esimden korkuyorum onu seviyorum sen değerli degilsin ama o degerli seni kaybedebilirim ama onu kaybedemem o yüzden senin yazdığın ya da bir kadının yazdığı belli olmasın nokta koy demiş
Soran1 yılAbi zaten beni evliyim beni ne gibi kaybetmeyebilir zaten kaybetmiş zaten terk etmişim başka bir amacı vardı yani konuşmasının yanımda olmak istemesinin destek olmak istemesinin başka bir sebebi var
Soran1 yılO zaman seviyorsan niye konuşmak istiyorsun niye yazmak istiyorsun niye engellemiyorsun o zaman bunun cevabını ver diyorum ya ben helallik istediğim zamanda bana kızacak bana laf söyleyecek diye korkuma yazmaktan korkuyordum bilmem anlatabiliyor muyum o zaman seviyorsan niye konuşmak istiyorsun benimle benimle ilgili ne amacın olabilir
- 1 yıl
Sebebi seni mikmek yahu daha mi anlamiyon
- 1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum samanlıkta cimbizla iyi bir şey bulur muyum diye duygusal bir şey arıyorsunuz ama asla bulamazsın onda duygusallık iyi niyet yok
Soran1 yılBen iyi duygusallık aramıyorum sadece net bir şekilde cevabını arıyorum tam bir cevap iyi olsun kötü olsun niye böyle davrandığının sebebini arıyorum bu arada çok merhametliydi çok iyi niyetliydi bana kıyamazdı bunu da bilmenizi isterim
- 1 yıl
Bak hala bu senin takıntılı bir şekilde sadece iyi bir şey aradığın ispatıdır
Soran1 yılHayır takıntılı değilim sadece niye böyle davrandığını merak ediyorum ya seviyorum adamı sonuçta geçmişim var o çocuktan merhametliydi sahip çıkardı severdi yani bunu bilmek isterdim istiyorum
Soran1 yılİyi olsun kötü olsun ne yapmaya çalıştığını öğrenmek istiyorum çünkü bu soru benim kafamdan gitmeyecek rahat bırakmıyor beni bu soru
- 1 yıl
Sana istediğin daha doğrusu aradığın cevabı duymak istediğin cevabı söyleyeyim o zaman
Eski sevgilin seni çok seviyor senin yerine kimseyi koyamıyor senden başka düşündüğü yok iyi niyetli bir sekilde sadece senin iyi olduğunu mutlu olduğunu duymak istiyor üzüldüğün zaman manevi olarak sana destek olmak istiyor
Soran1 yılBenim duymak istediğimi değil doğru olanları söyle bunlar beni etkilemez zaten beni unutamasa evlenmezdi çocukta yapmazdı onu yapmak istediği başka bir şey
Soran1 yılÜstteki dediklerin gerçek mi yoksa benim duymak istediğim cevaplar diye mi yazdın
- 1 yıl
Sen onun yapmak istediğini anlayacak kapasitede birisi değilsin
Soran1 yılBak çok merhametliydi kıyamazdı kıramazdı onu söyleyeyim önce de
Soran1 yılZaten ben bu sorunun içinde kaldığım için size soruyorum siz de düzgün cevap vere bilseniz de ben de kurtulsam bu sorudan
- 1 yıl
Sen sorunundan kurtulamazsin çünkü sen daha sorunun cevaplarını kabul etmiyorsun sen sana yapilmak istenileni çok iyi anlıyorsun ama işine gelmiyor çünkü sen kocans değil ona aşık birisin gidip onunla bir kere sevisirsen eğer o zaman tüm sorularının cevabını almış olacaksın
- 1 yıl
O kadar dürüst merhameti olan iyi birisiydi sana kiyamazdi da neden o zaman şimdi onun kollarinda başka kadın var
- 1 yıl
Konusmak istersen tkp et
Soran1 yılTamam ben de onu diyorum işte kızabilirdi ya da sen ne hakla yazıyorsun diyebilir diye ama demedi konuşmak istedi
Soran1 yılBeni anlamıyorsunuz boş konuşuyorum ben
- 1 yıl
Tkp et
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlisin ve seni unutamadım diyorsun... Ne olsun istiyorsun. Neyin helalliğini alıyorsun helallik alacak ne var sanki
05 Yorumla
Soran1 yılİnsanın hakkına girersen ömür boyu onun ahını çekersin böyle birinin ahını almak çok mu kolay sanıyorsun sen iyi o zaman sen ah al da otur rahat rahat başına gelecekleri otur seyret
Soran1 yılYok ben aldım oturup seyrettim yaşadım
Soran1 yılHayır anlaşamamak değil birebir onu yüzüstü bırakmak
Gizli Üye(36-45)1 yılNamaz için sevgilini terk ettin, sonra gidip başka bir adamla evlendin... Sonra namaz kılmak için terk ettiğin sevgilin ile evlendikten sonra tekrar görüşmeye başladın? Doğru mu anladık?
01 Yorumla
Soran1 yılHayır görüşmek için değil helallik istemek için yazdım niye terk ettiğimi söylemek istedim ama o bana kızmak yerine benimle konuşmayı muhatap olmayı tercih etti ben bunu sebebini arıyorum bu arada adam o zaman sözlüydü evli değildi ben evliydim
- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılSeni unutamamış sende öyle ama bunu detayları önemli
02 Yorumla
Soran1 yılŞöyle bak tekrar anlatıyorum adama diyorum ki benden rahatsız oluyorsan beni engelleyebilirsin çünkü ben yazmadan duramıyorum diyorum duramam diyorum o da diyor ki ben engellemem sen engelle ben engelleyemem dedi Bir de bana teklif ediyor arkadaşlık teklifi Arkadaş kalalım diye ben buna tabii ki de tepki veriyorum kabul etmiyorum ama işte diyor ki geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama ben senin yanında olurum sana destek olurum diyor ve hakkını da helal ediyor bana dua da ediyor üçüncüsü de ben yazamadan duramadığım için bana diyor ki ben fazla müsait olamıyorum nokta koy ben müsait olduğum zamanda sana dönüş sağlayacağım ben bunun cevabını öğrenmek istiyorum bunların cevabı sebebi nedir bu davranışların sebebi nedir net bir cevap istiyorum
Soran1 yılDiyorsun ya seni unutamamış o da evlendi mesela unutması evlenmezdi niye evlendi peki niye çocuk yaptı o nasıl unutmama şekli
1 yılResmen bomb var değer mi uzak dur cok tehlikeli
021 Yorumla
Soran1 yılNe sebebi ben anlamadım biri lütfen anlatsın bana niye böyle yaptı niye böyle söyledi
- 1 yıl
Evlisin o da evli unut sonu yok
Soran1 yılSonunu olmadığına ben zaten biliyorum ama işte duygular asla beni bırakmıyor
- 1 yıl
Bin pişman olursun ben oldum
Soran1 yılYani bir insan evli olduğu halde niye arkadaşlık teklifi yapar ben yazarım sana diyordum hani ben durduramam kendimi beni engeller misin benden rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin dedim o da dedi ki ben engelleyemem sen engelle falan sonra işte arkadaşlık teklifi yaptı dedi geçmişle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız sen böyle yapmıştın ben böyle yapmıştım sadece dedi bir şeyler anlatmak istersen sana her zaman destek olurum yanında olurum sonra işte bir kere mesaj yazmıştım ona dedi ki bana sen nokta koy ben müsait olunca sana yazarım yani bu ne demek lütfen bunu cevaplar mısın
- 1 yıl
Müsait olmani bekliyor kac yıllık evlisin yaşları kaç
Soran1 yılYani nasıl müsait olmanı bekliyor o ne demek ben 6 a gireceğim
- 1 yıl
Yaslar kaç bak tehlikeli uzak dur diyorum burçlar ne
Soran1 yılBenimki 29 onunkisi 35 şu an zaten 2 yıldan beri konuşmuyoruz bu 2 yıl önceki olay yeni değil sadece kafamdaki sorunun cevabını bulmak istiyorum bu kadar bana mesela daha yazmıyor daha konuşmuyor bir mesaj bile atmadı yani ben de atmadım
Soran1 yılHatta şimdi çocuğu bile var
- 1 yıl
E hala bekliyorsun
Soran1 yılHayır ben 2 yıl önceki olayı neden böyle yaptığını merak ettiğim için size söylüyorum tabii ki unutamadım hala seviyorum o ayrı ama yazmıyorum konuşmuyorum muhatap olmuyorum kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın ama tabii ki üzülüyor muyum üzülüyorum tabii ki de sadece konuyu anlamaya çalışıyorum niye böyle davrandığını niye böyle söylediğini anlamaya çalışıyorum bu arada hakkını da helal et beni helallik istedim ya dua bile etti bana
- 1 yıl
Sen bence zorluyorsun sinirlari
Soran1 yılYa bırakın siz beni ben ne yapıyorsam yapıyorum siz bana bu adama niye böyle davrandığını söyleyin artık ya bırakın beni eleştirmeyi bırakın beni yargılamayı beni yargılayın diye mi yazdın bunları şu cevabı verin bana yeter
Soran1 yılAdamla konuşmuyorum 2 yıl önceki olaydı bu sadece niye böyle davrandığını merak ediyorum bu da benim hakkım bilmek hakkım
- 1 yıl
Cok sevmissin ama riskli birak artık düşünmek bile sorun olur
Soran1 yılSiz beni deli edeceksiniz herhalde kardeşim konuşmuyorum 2 yıldan beri ben sorumun cevabını merak ediyorum bırakın şunu artık beni eleştirmeyin ya
- 1 yıl
Tamam boş ver takilma sen
Soran1 yılYa nasıl takılmayayım bir insan kızmak yerine niye böyle bir şey yapar
- 1 yıl
Sevmissin unut baska çözümü yok
Soran1 yılYa benim unutup unutmamam sizi ilgilendirmiyor ya onu mu sordum size ben benim sorum niye böyle yaptı
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlış anlama ama ikinizde de gram karakter ve gurur yok
00 Yorumla
1 yılBence sadece uzak durun
01 Yorumla
Soran1 yılDuruyorum zaten emin olun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Asıl soru sen niye böyle yapıyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılNe yapıyorum ki
Soran1 yılHayır zaten birbirimizle 2 seneden beri konuşmuyoruz ben ona hakkını helal etsin diye yazmıştım çünkü o kadar başımda musibet vardı o kadar bela geliyordu o kadar mutsuzdum ki dedim ki kendi kendime helallik alayım yeter dedim sonra tabii duygular devreye girdi falan filan kötü oldu
Soran1 yılHayır o öyle bir insan değil ya kıskandırmak için yaptı ya da kıyamadı gerçekten bana kıyamayan bir insandı aklım çok karışık bir insana benden rahatsız oluyorsan bak rahatsız oluyor benden ama engellemiyor ben engelleyemem sen engelle diyor ben de engelleyemedim sonra arkadaş teklifi ediyor işte geçmişimizle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama ben sana her zaman yanında olacağım konuşmak istersen konuşuruz diyor ben bir b** anlamadım
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılEee evlenmeden atlayacak iste sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yazmaktaki amacın ne acaba?
110 Yorumla
Soran1 yılBenim amacım sadece helallik almaktı ama hakkını helal etti biliyor musunuz hatta bana dua bile etti mutlu ol diye
Cevap sahibi1 yılTamam istediğini almışsın. Engelle geç.
Soran1 yılMübarek insan bu iki önce olmuş bir olay zaten birbirimizle konuşmuyoruz sadece niye böyle davrandığını öğrenmek istiyorum benim yazma amacım zaten bu
Cevap sahibi1 yılNe dememizi istiyorsun ki? "Aaa, bu sana aşık" mı diyelim? Sen aranıyor musun? Egonu mu tatmin ediyorsun? Nereye varmak istiyorsun?
Soran1 yılBir şeye varmak istemiyorum Bir insan niye böyle bir şey teklif eder evli olduğu halde ya da niye böyle davranır ben bunu merak ediyorum önceden bir beraberliğimiz vardı ya hani bizim insan merak ediyor niye böyle davrandı diye amacım bir şey değil 2 yıldan beri konuşmuyoruz
- 1 yıl
10 numara cevap vermişsin kendisi tehlikeli sularda yüzüyor
Cevap sahibi1 yıl@Yorgun_Yurekli Ben kendisini suçlamak için yazmadım. Ama ilgi hoşuna gidiyor gibi geldi bana (bunu da kınamıyorum, sadece lafı dolandırmasına gerek yok, gizli saklı insanlarız sonuçta ))))
Soran1 yılYa tabii ki de ilgisi hoşuma gidiyor ama yanında bir insan varken sözün varken bunu yapamazsın düşündüm bunu bana da yapmış olabilirdi bak düşünüyorum bunu kıza da üzülüyorum ama niye böyle bir şey yaptığını aldırış edemiyorum sebebini bilemiyorum onu öğrenmek zaten amacım yoksa gidip adama yazmıyorum ya evlendi gitti çocuğu var
Soran1 yılAranıyor derken
Gizli Üye(25-29)1 yılSen niye engellemediysen o da ondan engelemedi
13 Yorumla
Soran1 yılBenim engellememin sebebi ona kıyamam onu çok sevdiğim için engellemek istemem konuşmak istemem
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman o yüzden
Soran1 yılHala seviyor mu unutamadı mı demek istiyorsunuz
Gizli Üye(25-29)1 yılİki beyinsiz helalleşmiş bide
02 Yorumla
Soran1 yılTamam da helallik almak kötü bir şey değil ki çünkü o kadar mutsuzdum o kadar başıma musibet geliyordu ki biliyorsun kimsenin ahı kimsede kalmıyor helal et alayım da dedim beladan kurtulayım dedim sonra konuşmayız dedim tabii sonra da araya duygular gelince farklı oldu ama hakkını helal etti
Cevap sahibi1 yılAmacın ah falan değil senin kocamın ilgisizliğini onda merak ettin seni unuttu mu ilgisi nasıl olacak diye aradın. Kılıç uydurma kötü zamanlar diyerek. Herkes yaşıyor karakterli kadın eski bide evli olan erkek arkadaşına asla dönüp bakmaz takip etmekten aklın sulanmış
Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Mal msn
09 Yorumla
Soran1 yılMal o niye olayım ki ben sorumun cevabını arıyorum
Soran1 yılAmacım onu kışkırtmak ya da kendimi hatırlatmak değildi İlk başta helallik için mesaj atmıştım sonra işte onu farklı yerlere geldi duygular geçti öne falan filan işte tutamadım kendimi o da neler yaşadığını anlattı ben onu terk ettikten sonra falan filan
Soran1 yılTamam da kötü bir şey yapmadım ki ben sadece helallik istemek istedim İlk başlarda kötü niyetle girmedim olaya ama duygular araya girince ne kadar mutsuz olduğumu onuna kadar özlediğimi onu ne kadar sevdiğimi gösterdim ona
Soran1 yılAfiyet olsun canım derken
Soran1 yılTamam yaptım iyi bir şey olduğunu söylemiyorum zaten ama neden böyle davrandı tamam yaptık bir şeyler oldu yapacak bir şey yok ama neden böyle davrandı onu merak ediyorum sen onun cevabını ver oraya takılma sen
1 yılBirlikte olmak için
014 Yorumla
Soran1 yılAma evli yani bana arkadaşlık teklifi yapıyor beni kıskandırmaya çalışıyor ben de evliyim o da evliyim ben ona pişman olduğumu neden böyle olduğunu anlattım eşimle mutlu olmadığımı söyledim işte diyor ki nokta koy müsait olunca ben sana yazmaya çalışırım diyor sonra ben reddedince bunu biraz tepkilendi sonra dedim ki benden rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin dedim ben engelleyemem sen engelle diyor ben de diyorum ben engelleyemem sen engelle falan
- 1 yıl
Dediğim gibi
Soran1 yılYani amacı ne olabilir ben anlamadım hala
- 1 yıl
Bak ben sana net olayım. Eleman seninle birlikte olmak istiyor amaç sadece bu sevgi falan yok. Kullanacak yani seni
- 1 yıl
Bi kere ağzını yoklarsan anlarsın zaten
Soran1 yılYani kullanacak derken ama biz birbirimizi çok seviyorduk o bana aşıktı ben ona aşıktım çok farklıydı bizim ilişkimiz ama bunu bu şekilde böyle davranması evli olduğu halde beni çok şaşırttı böyle davranması böyle söylemesi ne bileyim nedenini anlayamadım
- 1 yıl
Nedeni söylediğim şey istediğin kadar aşık ol istediğin kadar sev sonuç değişmez
Soran1 yılTamam ama neden böyle davrandı hala farklı söylüyorsun sonucun değişmeyeceğini ben de biliyorum ama neden böyle söyledi neden böyle davrandı
- 1 yıl
Yüksek ihtimal evdeki kadından sıkılmıştır. Unutma herkes aldatır sen de o da ben de
Soran1 yılTamam da mesela dedi ki bak bende de kimseyi istemedim dedi 4 yılda değişti bana dedi bir sürü kız getirdiler dedi ben istemediğimi söyledim dedi sonra kız ona demiş ki ben onu unuttururum sana demiş hani kıza da beni anlatmış beni ne kadar sevdiğini söylemiş ben sana onu unuttururum demiş
Soran1 yılKendisi söyledi bana
Soran1 yılEvlendiği kız demiş ben sana onu unutturacağım demiş kızı beni anlatmış beni ne kadar sevdiğini anlatmış
- 1 yıl
Bunları boş ver birlikte olmak isterse ne dersin onu söyle
Soran1 yılBazen diyorum kendi kendime keşke birlikte olabilsek keşke tekrar beraber olabilsek keşke o kızda sorunlar yaşasa kendiliğinden ben hiç ellemeden Allah onu benim kaderime tekrar yazsa tekrar kalbimiz birleşip diye istiyorum ama çok imkansız
Evlisin ama sevgilin bar
00 YorumlaAnltym kanka..
03 Yorumla
Soran1 yılBuyur dinliyorum
Soran1 yılEvet buradan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılnedeni belliii
01 Yorumla
Soran1 yılNeymiş nedeni ben anlamadım biri anlatsın işte
Gizli Üye(25-29)1 yılNeler yaşadın böyle
02 Yorumla
Soran1 yılHem duygusal olarak kötü şeyler yaşadım hem de onunla ilgili böyle şeyler yaşadım duygusal olarak çok çöküntüdeyim eşim de benim istediğim gibi biri değil onunla çok kavga ediyoruz o benim duygularımı öldürdü sonra dedim ki acaba helallik alsam da kurtulsam mı dedim o yüzden zaten helallik için mesaj attım o bana duygusunu anlattı ben ona duygumu anlattım sonra işte benden rahatsızsan engelle dedim engellemedi sen engelle ben engelleyemem dedi sonra arkadaşlık teklifi yaptığı arkadaş olalım diye sonra şöyle oldu ben ona dedim ki ben işte sana yazamadan duramam falan o engellemedi evli olan insan engelleri bence ben evliyim bununla mı uğraşacağım da engeller ama bu engellemedi sen engelle ben engellemem dedi sonra işte ben yazmadan duramıyordum bana dedi ki ben şu an müsait değilim çok müsait olamıyorum sen bana nokta koy ben sana müsait olunca yazarım arkadaşlık teklifi yaparken de geçmişimizle ilgili hiçbir şey konuşmayacağız ama ne zaman Bir ihtiyacın olursa buradayım sana destek olurum dedi bunun anlamını bana biri söyleyebilir mi
Cevap sahibi1 yılBaya dertlisin konuşalım istersen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat