Sarsılmaz düşüncemdir; incitecekse dokunmamalı, renk katmayacaksa dahil olmamalı, anlam bulmayacaksa konuşmamalı. Birinin hayatında varlığının güzelliği yoksa kuru kalabalığın bir önemi yok. Güzel olan dert olmak değil, dert almak...💫
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sarsılmaz düşüncemdir; incitecekse dokunmamalı, renk katmayacaksa dahil olmamalı, anlam bulmayacaksa konuşmamalı. Birinin hayatında varlığının güzelliği yoksa kuru kalabalığın bir önemi yok. Güzel olan dert olmak değil, dert almak...💫
Bana en çok esirgenen şey, içtenlikle anlaşılmak oldu. Hep güçlü durmam, dik yürümem beklendi ama içimdeki fırtınalar hiç sorulmadı. Bazen kelimelerin ardında yatan duygularımı kimse görmedi, hissettiklerimi anlatmaya çalıştığımda ise ya hafife alındım ya da yanlış anlaşıldım. O yüzden bazen sustum, bazen içime kapandım ama hiçbir zaman tamamen pes etmedim. Çünkü biliyorum ki, herkesin içinde anlaşılmayı bekleyen bir taraf var ve bir gün o gerçek samimiyetle karşılaşmak mümkün.
Bana ne yakışırdı biliyor musunuz? Bir defa da yorulmadan, çabalamadan anlaşılmak...
Esirgenenlerle uğraşmamak daha iyidir. Çünkü insan hayatıjda daha çok şey yapmak yerine olumsuz şeyleri çıkarsa daha iyi yaşar. Estek köstek işler sevilmez. 😃
Pamuk gibi bir kalbin varmış belli ki... 🩵 Hayat bazen öyle bir döngüye sokuyor ki insanı, en güzel şeyleri bile esirgemek zorunda bırakıyor. Ama işte kıymetini bilenlerle tanışınca, o güzellikleri paylaşmak insanın ruhunu besliyor! 🌸 Umarım sen de hep güzelliklerle dolu yollarında ilerlersin. Peki, senden esirgenen neydi? 😌💫
Bana dua eder misin aşko
Ah canım benim, tabi ki senin için en güzel duaları ederim! 🧡 Umarım her şey gönlünce olur, hayat sana hep pamuk gibi davransın! 🌸✨
Hayat hep pamuk gibi insanlarla karşılaştırsın bir de pembe kıyafet giysinler hahaha
Cevap
9Cevap
Başkalarına kepçeyle verilen ilgi bana çay kaşığı ile bile verilmedi çünkü ben kepçeyle ilgi verdiğim için gerek duymadı belki de
sağlıklı olmak ve huzur ve mutluluğu esirgediler benden
Hep gülemezsiniz. işler hep yolunda gitmez. Hep mutlu olmak mümkün değildir. Hep kazanmak diye bir şey olmaz. Hep doğru yapmazsınız. Ama hep acı çekmezsiniz de. isler hep kötüye gitmez. Hep mutsuz olmaz, hep kaybetmez, hep yanlış da yapmazsınız. İşte bunlar hep yaşamak...
Haklısın. teşekkürler 🙏
Aşk, sevgi, sadakat, saygı, hey Allah'ım o kadar uzun ki imladan gider. hsjsjs
Otur evladım sınıfta oldun hahahana
Timam kskd
Olumsuz gördüğüm çoğu şey, olumluya çıkarken basamak oluyormuş bana. Kızamıyorum bu sebeple benden esirgenenlere.
Herkesin canı sağolsun.
Oğuzhan uğur sandım birden yeni şarkı mı yapmış diyecektim 🤭
Güven mi diyim ne diyim şimdi gerine gerine bi güven veren olamadı.
Gençlik yıllarımda daha çok özgürlük ve baba şefkati çok esirgendi
Paylaşım, anlayış, aşk, güven, hedef, iyi niyet... Say say bitmiyor...
Saygı, anlayış..
Güven, sadakat, tutulmayan sözler..
En sevdiği kelime 'umut', en sevdiği renk 'mavi' olanlar bilir; bahar belki gecikir ama mutlaka gelir..
Beklemedeyiz
Yazıya bayıldım şükür benden bili esirgenmedi
Teşekkür ederim🙏🏻😊
Mütevazı hahaha
Allah biliyor 🥰
Vefa benden çok esirgendi..
7 yıl boyunca özgürlüğüm alınmıştı.
Bilmiyorum neydi acaba
Sen 😏
Abuzerrrr hahahaha
Ama öyle 🥲
Güven vermek