Aşk İlişkileri Aşkınızı sosyal medyada açıkça paylaşır mısın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Storyler postlar aşk müzikleri havada uçar mi? Güncellemeler1 yıl Süper soru 🙋♀️ Aşkınızı sosyal medyada açıkça paylaşır mısın? Cevapla Sosyal Medya Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Saklamam, gizlemem ama milletin gözüne de sokmam 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. reklamını yapmam ben 0 0 Yorumla
MadamLila Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Hayır, tarzım değil çünkü özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocukça şeyler gibi geliyor bana. Herkesin amacı farklıdır ama mutlaka. Kimi keyfinden kimi başka sorunlardan. 0 0 Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sevmiyorum 7/24 sevgilisini paylaşan tipleri özel özeliyle kıymetli olur bir kaç ayda bir paylaşırsın bokunu çıkarmamak gerek 0 0 Yorumla
Kravex Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl kimseden saklayacak değilim tabi ama gidip sosyal medya da bununla alakalıda paylaşım yapmazdım herhalde. 0 0 Yorumla
Mel912 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Kıskanırım paylaşamam. Bi kaç fotoğraf ile ilan yaparım o kadarı yeter 0 0 Yorumla
Tıpçıamasosyalolan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 94% 1 yıl Mahremiyeti çok da aşmadan aşırı gizli de olmamak kaydıyla evet 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Paylaşırım da nazara inanan bir insanım önemli günlerde 0 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır paylaşmam 2 0 Yorumla
FatmaaaEskici Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Hayır yani bir tane atarım kim kimle belli olsun diye ama sürekli atmam sevmem öyle işler 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani neden cekineyim ki? 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Öyle şovları hayatta sevmem 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. onunla paylaşsam yeter 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl kullanmıyorum yapan varsada düşük zekalıdır 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Yani evet 0 0 Yorumla
yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı. Hayır paylaşmam 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Asla yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Saklamam, gizlemem ama milletin gözüne de sokmam 😅
reklamını yapmam ben
Hayır, tarzım değil çünkü özel hayatım kimseyi ilgilendirmez.
Çocukça şeyler gibi geliyor bana. Herkesin amacı farklıdır ama mutlaka. Kimi keyfinden kimi başka sorunlardan.
Sevmiyorum 7/24 sevgilisini paylaşan tipleri özel özeliyle kıymetli olur bir kaç ayda bir paylaşırsın bokunu çıkarmamak gerek
kimseden saklayacak değilim tabi ama gidip sosyal medya da bununla alakalıda paylaşım yapmazdım herhalde.
Kıskanırım paylaşamam. Bi kaç fotoğraf ile ilan yaparım o kadarı yeter
Mahremiyeti çok da aşmadan aşırı gizli de olmamak kaydıyla evet
Paylaşırım da nazara inanan bir insanım önemli günlerde
Hayır paylaşmam
Hayir bidaha sakın böyle bir şey yapma lütfen... Sosyal İkaz
Hayır yani bir tane atarım kim kimle belli olsun diye ama sürekli atmam sevmem öyle işler
Yapmam yapmadım da
Hayır nazar değer çünkü
Yani neden cekineyim ki?
Öyle şovları hayatta sevmem
onunla paylaşsam yeter
kullanmıyorum yapan varsada düşük zekalıdır
Hayır
Ergen işi
kıskanırım olmaz
Yani evet
Hayır paylaşmam
Aşkımı niye millet görsün diye mi yaşıyorum